Genki Japanese & Culture School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Learn Japanese

Japans leren in Japan!

GenkiJACS is een Japanse taalschool in Fukuoka, Japan, en doceert Japans voor communicatie en het dagelijks leven. Begin elke maandag Japans met ons te studeren en studeer vanaf 2 weken, tot een jaar! Studentenvisa voor langdurig onderzoek zijn verkrijgbaar bij onze Japanse school in Fukuoka.

Waarom GenkiJACS?

 • Flexibele schema's

Cursussen beginnen elke maandag het hele jaar door, en je kunt studeren voor zo lang als je wilt, van 2 weken tot een jaar of langer! We plannen lessen om aan uw behoeften te voldoen.

 • Kleine klasgroottes

Klassen hebben maximaal 8 studenten en gemiddeld ongeveer 4 studenten. We hebben veruit de kleinste klassen van elke geaccrediteerde school!

 • Bijna alle vaardigheidsniveaus worden geaccepteerd

Of u nu een complete beginner, een expert of ergens ertussenin bent, wij hebben een klasse voor u! Meerdere doorlopende klassen betekenen dat je niet vastzit in een groep met mensen die veel hoger of lager zijn dan jij.

 • Lessen gericht op westerlingen

In tegenstelling tot bijna alle andere Japanse scholen, komt 90% van onze studenten uit de VS, Europa en Australië. De cursusinhoud is afgestemd op hun specifieke behoeften.

 • Bewezen kwaliteit

Naast het feit dat we door de overheid zijn geaccrediteerd, zijn we een van de slechts twee Japanse scholen die geaccrediteerd zijn door de International Association of Language Centers, en de eerste Japanse school die ooit is verkozen tot Star World Language School, de hoogste prijs van de branche !!

 • Alleen gekwalificeerde leraren

Alle leraren van GenkiJACS zijn afgestudeerden van een 420-uur durende Japanse lerarenopleiding aan een erkende studie-instelling. We nemen alleen de beste in dienst en doen regelmatig trainingen. Studenten zijn het erover eens: je zult geen betere leraren vinden!

 • Unieke cursussen

We zijn voortdurend aan het innoveren en voegen nieuwe cursussen toe, zoals "Japanese Plus Pop Culture" en "Japanese Plus Traditional Culture" die je niet zult vinden op andere scholen!

Fukuoka School

Japanese lesson

Onze school is centraal gelegen op slechts enkele minuten van Hakata Station, in het hart van de stad Fukuoka. We hebben 13 klaslokalen en een grote gemeenschappelijke lounge waar studenten kunnen ontspannen.

Onze klaslokalen zijn ontworpen om het leren in een ontspannen en comfortabele omgeving mogelijk te maken.

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar op de school voor gebruik door studenten:

 • Pc's met breedband internettoegang en kantoortoepassingen
 • gratis draadloze internettoegang
 • studeer ruimte
 • Wii-gameconsole met een grote keuze aan spellen
 • DVD / TV en een grote bibliotheek met dvd's voor gratis verhuur
 • draagbare dvd / cd-spelers voor onafhankelijk onderzoek
 • groot scherm videoprojector
 • manga / boekenbibliotheek
 • gratis koffie / thee

Contactgegevens

Fukuoka school

Hakataekihigashi 1-16-23, Hakata-ku, Fukuoka-shi 812-0013, Japan

Telefoon: 81 (0) 92 472 0123

Internationale

Hoofdtelefoon: (092) 472-0123

Internationale telefoon: 81-92-472-0123

Fax: (092) 472-0124

info@genkijacs.com

Deze school biedt programma's in:
 • Japans

Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Eenjarige Japanse Taalcursus Met Studentenvisum

Campus 1 jaar April 2019 Japan Fukuoka

De Japanse visumaanvraag is behoorlijk ingewikkeld en moeilijk. GenkiJACS kan het grootste deel van het proces voor u voltooien en biedt ondersteuning in het Engels voor alle onderdelen die u moet doen. We zijn er om het u gemakkelijk te maken! Vanaf 2017 is 100% van onze visumaanvragen goedgekeurd. [+]

Overzicht

De Japanse visumaanvraag is behoorlijk ingewikkeld en moeilijk. GenkiJACS kan het grootste deel van het proces voor u voltooien en biedt ondersteuning in het Engels voor alle onderdelen die u moet doen. We zijn er om het u gemakkelijk te maken! Vanaf 2017 is 100% van onze visumaanvragen goedgekeurd.

Houd er rekening mee dat vanwege de beperkingen van de overheid voor studentenvisa deze cursus enkele specifieke voorwaarden bevat, dus lees deze pagina aandachtig door. Het studentenvisum heeft verschillende overheidsvereisten, waaronder academische (je moet slagen voor reguliere tests om naar de volgende studie-eenheid te gaan) en aanwezigheid (je moet meer dan 80% van de lessen bijwonen of je visum kan worden geannuleerd). We raden studenten visumaanvragen aan voor studenten die echt Japans willen leren.... [-]


Videos

GenkiJACS Fukuoka introduction video

Contact

Genki Japanese & Culture School - Fukuoka

Website http://genkijacs.com