Beppu Mizobe Gakuen College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Afdelingen en Cursussen bij Beppu Mizobe Gakuen College Beppu Mizobe Gaken College heeft vier afdelingen waaronder bestaan ​​verschillende 2-jaar cursussen. Twee van de afdelingen, de afdeling van het hedendaagse leven Design en het Department of Food and Nutrition, hebben speciale cursussen ontworpen voor internationale studenten zoals hieronder beschreven. Kom en ervaar alles wat we te bieden hebben en te investeren in je toekomst bij Mizobe!

Afdeling Hedendaagse Life Design: Een fulfilling tweejarig programma met een content-rijke curriculum gecombineerd met een "hands on" ervaringen en sterke steun van de faculteit als de studenten werken aan het krijgen van gecertificeerd in hun respectieve gebieden. Studenten zijn in staat om lessen die hen interesseren uit andere cursus curricula die het mogelijk maakt voor hen om gespecialiseerde informatie in hun eigen koers te verkrijgen, maar ook om te studeren een breed scala aan onderwerpen te nemen.

Afdeling Food and Nutrition: Deze afdeling is bedoeld om culinaire professionals en voedingsdeskundigen die goed geschoold in gespecialiseerde kennis over voeding, voedsel en voedselbereiding en de gezondheid. Studenten zijn in staat om verschillende certificeringen en vaardigheden die nuttig zijn bij de zoektocht naar een baan, terwijl ze zijn ingeschreven, zonder extra kosten buiten de aangewezen collegegeld betalingen die het meest waarschijnlijk is gerelateerd aan waarom de arbeidsparticipatie van afgestudeerden van deze afdeling meer dan 90% per jaar te verkrijgen. Er is een "International Student Course" binnen deze afdeling.

Ministerie van Early Childhood EducationDit is een tweejarige opleiding voor studenten waarvan het doel is om instructeurs op dagopvang of kleuterscholen worden. Er zijn andere certificaten en licenties die studenten kunnen krijgen door middel van hun studies, zoals 'Recreatie Instructeurs "en" Peer helpers. "

Ministerie van Certified Care WorkersDeze afdeling dient ter bevordering van gecertificeerde hulpverleners die in staat zijn om vlot te communiceren met de ouderen en gehandicapten en die beschikken over de vaardigheden om huishoudelijk werk en het dagelijks leven ondersteuning te bieden met inachtneming van de individuele rechten.

International Exchange en activiteiten voor internationale studenten Beppu Mizobe Gakuen College is een relatief kleine junior college, maar we beseffen het belang van uitbreiding wereldwijd en genieten van de levendigheid die internationale studenten brengen naar onze campus. Hoewel internationale studenten moeilijkheden in eerste instantie met hun Japanse studies en andere academici kan hebben, is er een overvloed aan ondersteuning door docenten en personeel dat zal helpen bij het overwinnen van de eerste uitdagingen.

Vaardigheid in het Japans is natuurlijk belangrijk, vooral in termen van het zoeken naar werk in Japan. Echter, de kennis van de Japanse cultuur en etiquette is net zo belangrijk. Ondanks de strengheid van de academici, Beppu Mizobe Gakuen College wil ook internationale studenten om plezier te hebben en biedt een groot aantal activiteiten en ervaringen die hen in staat om te observeren en te proberen hun hand op Japanse traditionele kunsten, zoals bloemschikken, theeceremonie, kleden in kimono Japanse koken, en vele anderen. Er zijn excursies het hele jaar, een bezoek aan de Japanse basisscholen, deelname aan lokale festivals, deelname aan vrijwilligerswerk, en tal van mogelijkheden voor de uitwisseling met de lokale bevolking. Er zijn studenten draaien culturele verenigingen (theeceremonie Club, Chinese Culturele Club, enz.), Sportclubs (Japans boogschieten, zwemmen, basketbal, enz.), Op de campus van de internationale studenten zijn van harte welkom om mee te doen.

Plaats De campus Beppu Mizobe Gakuen College is gevestigd in Kyushu, het meest zuidelijke eiland van de vier eilanden dat Japan samen te stellen. Om meer specifiek, Beppu Mizobe Gakuen College is gevestigd in Beppu City, Oita Prefecture. Beppu City is een middelgrote stad van ongeveer 120.000 en is de naburige stad om kapitaal Oita Prefecture de stad van Oita City. Beppu staat bekend om zijn warmwaterbronnen, ongeveer 2700 bronnen in Beppu alleen, en voor zijn "hot spring toerisme" dat veel mensen brengt naar deze stad elk jaar om te ontspannen en te genieten van de prachtige natuurlijke omgeving van het gebied.

Veel internationale studenten foto van de grotere steden van Tokyo of Osaka toen ze foto van Japan in hun gedachten, maar we zijn trots op de mogelijkheid om studenten te bieden wat die steden niet kunnen - een blik op het "echte" Japan. Kyushu is vooral bekend voor het vasthouden aan de Japanse tradities en de lokale smaak, die moeilijker te vinden in de stedelijke centra van het land kan zijn.

Beppu's veilige omgeving en goedkope kosten van levensonderhoud in aanvulling op de locatie en de nabijheid van andere Aziatische landen, maken het een ideale plek voor internationale studenten om hun leven te beginnen in Japan.

Locaties

Beppu

Address
Yubinbango 874-8567
Beppu, Oita Prefecture Kamegawachuo cho 29-10

Beppu, Prefectureita Prefectuur, Japan