The Italian Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Syracuse Academy Is een internationale school gespecialiseerd in het vergemakkelijken en beheren van studie in het buitenland programma's voor studenten in Sicilië, met de nadruk op mediterrane studies, zowel oud als eigentijds.

Met meer dan 30 jaar ervaring als educatief centrum, biedt Syracuse Academy de ideale omgeving om te studeren: het ligt in het centrum van Syracuse, naast het wereldberoemde archeologische park en museum. Alle cursussen worden gegeven in het Engels.

De villa van San Giovanni

De historische villa beschikt over 2 hectare weelderige botanische tuin vol citrusbomen, mediterrane flora, eeuwenoude palmen, evenals vele andere exotische planten.

Gelegen naast St. John's Church, die toegang geeft tot de Catacombs en Crypt van St. Marcian: De eerste plaats van christelijke aanbidding in het Westen, waar St. Paul gezegd wordt te hebben gepredikt. De villa ligt ook aangrenzend aan de Archeologisch Museum en Basiliek van Onze-Lieve-Vrouw van Tranen, Terwijl de Grieks Theater En het eiland van Ortygia Zijn op korte loopafstand.

Een rustige oase in het centrum van Syracuse, waar de studenten zich bevinden zich omringd door archeologische locaties en natuur. Een strategisch uitgangspunt om het eiland Sicilië te verkennen en de mediterrane cultuur te ontdekken.

EEN BEVESTIGING TROVE VOOR GESCHIEDENIS, ARTS EN WETENSCHAPPEN

Syracuse (Siracusa in Italiaans), genoteerd als UNESCO World Heritage Site, is een schatkist gelegen aan de zuidoostelijke kust van het Italiaanse eiland Sicilië. Meer dan 3 millennia heeft het een overvloed aan kunst en kostbare architectuur verzameld, die getuigen van de doorgang van vele glorieuze beschavingen.

Vandaag de stad Syracuse Is een warme, gastvrije, levendige stad Met veel te bieden aan avontuurlijke zielen en cultuurgewassen: men kan ervoor kiezen om verloren te gaan in het labyrint van smalle straten van het historische centrum, een wandeling maken rond het middeleeuwse kasteel dat uitkijkt op de natuurlijke haven of de ongerepte stranden en mariene reserves verkennen die Omring de stad.

"De grootste Griekse steden in Italië en de machtigste van hen allemaal"Zoals gedefinieerd door Cicero, Syracuse was eens De machtigste van alle Griekse kolonies In Italië (bekend als Magna Grecia, of "Griekenland"). In de 5e eeuw voor Christus, op de hoogte van zijn macht en tweemaal de huidige bevolking, versloeg Syracuse de machtige vloot van Athene om de controle over de Middellandse Zee te beëindigen.

De stad was de thuisbasis van een groot Grieks, vooral de grote uitvinders en wiskundige genie, Archimedes. Onder zijn vele 'Eureka' momenten voerde hij de studie van wiskunde, combinatoriek en calculus voort, voordat hij door een Romeinse soldaat werd gedood, nadat hij zijn stad strenge verdedigde van de belegering. Hij is de voorvader van latere uitvinders en wetenschappers, zoals Leonardo en Galileo.

Het eiland Ortygia, Het historische centrum en het culturele hart van de stad, met zijn traditionele straatmarkt en heerlijke cafés, heeft een vriendelijke en kleurrijke sfeer, die de voetgangersplezier een plezier maakt. Dit district van de stad is de thuisbasis van de majestueuze Tempel van Apollo en Tempel van Athena, Gebouwd ter ere van de Griekse godin om de overwinning over Athene te vieren en ononderbroken door de eeuwen heen gebruikt als plaats van aanbidding door Romeinen, Arabieren en Christenen.

Syracuse is ook een Strategische basis Voor degenen die al de schoonheden van Sicilië willen genieten, op een steenworp afstand van alle andere belangrijke attracties van het eiland: de Vallei van de Tempels en de Scala dei Turchi in Agrigento, Mt. Etna, de hoogste vulkaan in Europa, en de heuveltop van Taormina. Het is ook heel gemakkelijk om alle belangrijke Italiaanse locaties te bereiken: de nabijgelegen luchthaven Fontanarossa verbindt Syracuse met alle grote steden (Rome, Florence, Venetië, Milaan, Napels), dagelijks en met goedkope vluchten.

Hoewel de uitgaande natuur en Hospitality Van de Italianen is wereldwijd bekend. Internationale studenten zijn altijd verrast door de open armen die zij van de lokale bevolking ontvangen, waardoor de vriendelijke en comfortabele sfeer die onze studenten graag vertellen, creëren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Italian Language Courses in Sicily

Online Campus Deeltijd 1 - 70 weken Open Inschrijving ItaliĆ« Siracusa +1 more

Onze Italiaanse taalcursussen zijn gericht op het geven van de juiste communicatievaardigheden aan de studenten door Italiaans op de meest natuurlijke manier te leren, waarbij de communicatieve instrumenten een uitgebreide studie van Italiaanse grammatica en syntax combineren. [+]

Ons onderwijs is gebaseerd op de communicatieve aanpak. Door de ontwikkeling van de vier vaardigheden - spreken, schrijven, lezen en luisteren - biedt de cursus studenten de nodige instrumenten om de taal te gebruiken en in verschillende situaties in het dagelijks leven te communiceren. Deze communicatieve aanpak wordt aangevuld met de diepgaande studie van de Italiaanse grammatica-structuren, die belangrijk zijn voor het correcte gebruik van de Italiaanse taal. De gebruikte materialen worden zorgvuldig geselecteerd op basis van de belangen van de studenten en in overeenstemming met de richtlijnen die zijn vastgelegd in het gemeenschappelijk Europees kader.

Onze langlopende studenten die specifieke examencursussen willen volgen, kunnen CILS-examens voorbereiden op CIVS-examens op A1 tot C2 van de CEFR. ... [-]


Contact
Bezoekadres
Via San Giovanni alle Catacombe, 7
Syracuse, Sicilië, 96100 IT