The International Hospitality Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het is niet verrassend dat Chef Academy Senigallia koos voor zijn nieuwe Italiaanse hoofdkantoor, dat een van de steden in Italië is die het meest de levendigheid van de toerist, de schoonheid en de verscheidenheid van het grondgebied vertegenwoordigt. In het hart van de kust van de regio Marche is deze prachtige plaats beroemd om zijn "fluwelen strand" een toeristische bezienswaardigheid en een cultureel centrum van groot belang.

Senigallia is de perfecte plek, waar studenten worden omringd van een gebied met artistieke rijkdom, en waar voedsel en kunst direct worden onderwezen waar de grondstoffen worden geteeld en gekweekt in de traditie. In deze regio behoren veel producten tot de beroemdste "Made in Italy" die over de hele wereld worden geëxporteerd, zoals de witte truffel van Sant'Angelo, de Maccaroncini van Campofilone en duizenden andere goedheden.

De Marken hebben bogen op wijnen, oliën en kazen geproduceerd door lokale bedrijven die het symbool zijn van de rijkdom van het land en de passie voor de productie van producten van hoge kwaliteit. ' Daarom hebben we besloten om onze school en ons innovatieve trainingsprogramma mee te nemen, dankzij de vele verzoeken die de studenten hebben ingediend bij de touroperators. Onze school is trots om zijn deuren te openen voor alle studenten die de beste chef-kok willen worden. in de wereld.

We bieden een uniek systeem van onderwijs dat ons beroemd heeft gemaakt in Engeland, in Amerika en dat we importeren in veel andere landen, niet alleen in Europa, maar ook in het Midden-Oosten en China.

Op maat gemaakte cursussen, praktisch en effectief die niet alleen gericht zijn op het aanleren van de basistechnieken van het koken, maar ook de betekenis overbrengen van wat het betekent om een ​​chef-kok te zijn die in een professionele keuken werkt. Hun kennis assimileren en hun geheimen leren, zullen studenten toelaten in de restaurantbusiness te stappen met de functies en het vertrouwen die nodig zijn om een ​​professionele kok te worden.

The International Hospitality Academy is geboren vanuit de overtuiging dat de beste manier om deze kunst te leren, is geleerd door professionals in een professionele omgeving en dat er geen 'beste manier van praktische is.

Zoals te verwachten, heeft The International Hospitality Academy als restaurantpartners een aantal van de meest beroemde restaurants in de omgeving.

Na het voltooien van het eerste deel van de training in onze ontwikkelingskeuken, zullen onze studenten de mogelijkheid hebben om te leren van de beste koks, zelfs die sterren, allemaal in hun keuken, maar altijd onze educatieve programma's te volgen.

Het grote voordeel van de vorming op deze manier is dat het de praktische vaardigheden zijn die al uit die ervaring zijn opgedaan, dat veel andere afgestudeerden het niet hebben als het aankomt op het vinden van een baan.

Na het voltooien van de cursus heeft de student alle theoretische en praktische hulpmiddelen om onmiddellijk te werken in een van de beste professionele keukens.

Locaties

senigallia

Address
Via Nicola Abbagnano, 12
60019 senigallia, Marche, Italië

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: