TOChina HUB

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

De TOChina HUB is een geïntegreerd kenniscentrum dat is opgezet om China niet alleen als onderzoeksgebied te betrekken, maar als een onmisbare partner in het onderwijs aan toekomstige generaties van kosmopolitische burgers en competente professionals.

De universiteit van Turijn heeft de TOChina HUB in samenwerking met ESCP Europe (Torino campus) en het Torino World Affairs Institute (T.wai) om een innovatief model van academische samenwerking met geselecteerde Chinese partners te promoten.

Gezamenlijke onderzoeksagenda's, dynamische programma's voor interculturele training en studentenmobiliteit, en nieuwe kanalen voor relevante mens-tot-mens uitwisselingen zijn opgezet met Peking University, Beijing Foreign Studies University, Zhejiang University en Guangdong University of Foreign Studies.

De TOChina HUB wil de vieringen TOChina HUB voor de 50e verjaardag van de diplomatieke betrekkingen tussen Italië en China in 2020 door middel van een ambitieus platform dat zal dienen om levenslang leren over China en de transformatieve dynamiek van de Belt and Road te ondersteunen Initiatief.

Ondersteund door twee van de grootste bancaire stichtingen van Italië - Compagnia di San Paolo, via haar programma International Affairs en Fondazione CRT -, evenals door de Kamer van Koophandel van Torino, werkt de TOChina HUB om op theorie gebaseerde kennis, beleidsrelevante inzichten te bieden en praktische kennis over de veranderende identiteiten van China, sociaal-economische structuren, instellingen en beleid.

Locaties

Beijing

Address
Beijing, Beijing, China

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden