Syracuse Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over de Syracuse Academy

Syracuse Academy is een centrum voor internationaal onderwijs met een focus op kunst, taal en mediterrane cultuur. Syracuse Academy is een universiteitscentrum van Siena van CILS en biedt samen de voorbereidingsprogramma's van het MADE-programma aan op het gebied van kunst en design.

De campus ligt in het stadscentrum naast het archeologisch museum en park, op korte loopafstand van de kust en het eiland Ortygia. Het hoofdgebouw van de campus is een historische villa met meer dan 2 hectare weelderige botanische tuin vol met citrusbomen, mediterrane flora, eeuwenoude palmen en magnolia's, evenals vele andere exotische bomen en planten. Buitenlessen, labo's, workshops, culturele activiteiten zoals filmavonden in de open lucht en taaluitwisselingsevenementen worden vaak gehouden in deze betoverende omgeving.

Een oase van rust in het hart van Siracusa, waar studenten zich omringd voelen door geschiedenis, natuur en een dynamische gemeenschap van internationale studenten.

Over MADE-programma

Een wettelijk erkende, diploma-verlenende Academie voor Schone Kunsten, de eerste in zijn soort in Italië, die ernaar streeft om te werken op het kruispunt van design, kunst, traditionele ambachten en lokale cultuur, en een operationeel platform op te richten in het zuiden van ons land , in Syracuse.

Syracuse, Sicilië

Warme-verwelkomende gemeenschap

Terwijl de uitgaande aard en de warme gastvrijheid van Italianen wereldwijd worden gewaardeerd, zijn internationale studenten die in de kleine en veilige stad Syracuse wonen altijd verbaasd over de open armen om te verwelkomen van de lokale bevolking, wat bijdraagt aan het creëren van de vriendelijke en comfortabele sfeer die iedereen onze studenten vertellen graag.

Een strategisch uitgangspunt om Italië te verkennen

Syracuse is ook een strategische uitvalsbasis voor diegenen die willen genieten van al het moois van Sicilië, op slechts een steenworp afstand van alle andere belangrijke bezienswaardigheden van het eiland: de Vallei van de Tempels en de Scala dei Turchi in Agrigento, Mt. Etna, de hoogste vulkaan van Europa, en de heuveltopstad Taormina. Het is ook heel gemakkelijk om alle belangrijke Italiaanse locaties te bereiken: de nabijgelegen Fontanarossa Airport verbindt Syracuse met alle grote steden (Rome, Florence, Venetië, Milaan, Napels), dagelijks en met goedkope vluchten.

De hoofdstad van de oude mediterrane wereld

Syracuse (Siracusa in het Italiaans), opgenomen als UNESCO-werelderfgoed, is een schatkamer aan de zuidoostelijke kust van het Italiaanse eiland Sicilië. Meer dan 3 millennia heeft het een schat aan kunst en kostbare architectuur verzameld, die getuigt van de overgang van vele glorieuze beschavingen.

113953_113919_3.png

Kleine gemeenschap, levendige stad

Tegenwoordig is de stad Syracuse een warm verwelkomende, levendige stad met veel te bieden aan avontuurlijke zielen en cultuurliefhebbers: men kan ervoor kiezen om het labyrint van smalle straatjes van het historische centrum te verkennen, een wandeling maken door het middeleeuwse kasteel dat uitkijkt over de natuurlijke haven of verken de ongerepte stranden en mariene reservaten die de stad omringen.

Maak vrienden met lokale studenten

Syracuse Academy organiseert regelmatig yracuSltural-uitwisselingsevenementen zodat internationale studenten elkaar kunnen ontmoeten en vrienden kunnen worden met lokale studenten. Het is gemakkelijk in een stad als Syracuse om langdurige contacten te leggen en vriendschappen te sluiten met Italiaanse leeftijdsgenoten. We erkennen dat het contact met de lokale bevolking een essentiële rol speelt bij het ontwikkelen van vertrouwen in de spreektaal.

114094_36313088795_0ae513675f_b.jpg

Studenten Huisvesting

Gastgezin: privékamer, halfpension

Studenten kunnen ervoor kiezen samen te wonen met een Siciliaans gastgezin in comfortabele appartementen in de buurt van de school met privéslaapkamers. Gastgezinaccommodatie omvat 2 maaltijden per dag, ontbijt en diner.

Dit type accommodatie garandeert een veilige, comfortabele en meeslepende ervaring, die het taal- en cultuuronderwijs van onze studenten verbetert.

Studentenresidentie: privékamers

Studenten kunnen ervoor kiezen samen te wonen met andere internationale studenten die een taal- en cultuurcursus volgen aan de Syracuse Academy . Alle accommodaties liggen op korte loopafstand van de Academie.

Neem contact op!

Ons team van studieadviseurs ondersteunt u graag bij elke stap: van inschrijving en visumaanvraag tot vertrekvoorbereidingen, oriëntatie en vestiging in uw nieuwe stad en huis.

Uw deur naar kunst en ontwerp hoger onderwijs in Italië

Locaties

Syracuse

Address
Piazzale San Marziano, 1
96100 Syracuse, Sicilië, Italië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden