Scuola Internazionale di Comics di Genova

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het kantoor in Genua, geopend in juni 2018, is de nieuwste toevoeging aan het hoofdkantoor van de International School of Comics - Academie voor Beeldende Kunsten en Nieuwe Media.


Het is gelegen in een van de historische gebouwen van Genua, in het hart van de stad - een van de gebieden die het meest worden bediend door het openbaar vervoer, op een steenworp afstand van het Piazza De Ferrari.


Het kantoor is uitgerust met zeer heldere omgevingen, uitgerust met computers, schermen / schoolborden en glasvezelinternetaansluiting en biedt een verkoelingsruimte met verkoopautomaten.


Studenten kunnen gebruikmaken van computerstations, grafische Cintiq-kaarten en heldere borden. Wedstrijden, aankondigingen en nieuws worden periodiek gepost op de Facebook-pagina en op de website van de school.


Het onderwijs wordt gegeven op basis van uitgebreid geteste programma's, vernieuwd en geconsolideerd in de loop van de tijd en door een onderwijsinstelling die uitsluitend bestaat uit actieve en deskundige professionals in de verschillende onderwerpen die door de school worden voorgesteld.


Studenten kunnen gratis deelnemen aan door de school gepromote activiteiten en evenementen, zoals workshops, presentaties, tentoonstellingen en uitvoeringen.

Deze school biedt programma's in:
  • Italiaans

Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

3D Maya-cursus

Campus Deeltijd 1 jaar October 2018 Italië Genua

Voor diegenen die gepassioneerd zijn over 3D-animatie en modellering, is de Maya 3D-cursus het meest geschikt voor de realisatie van een complete en klaar voor de markt. Het gaat om het leren beheren van de belangrijkste 3D-software die wordt gebruikt op de internationale markt, die momenteel de referentiesoftware is voor grote productiefaciliteiten zoals Disney, LucasFilm, D2, enz. [+]

Voor diegenen die gepassioneerd zijn over 3D-animatie en modellering, is de Maya 3D-cursus het meest geschikt voor de realisatie van een complete en klaar voor de markt. Het gaat om het leren beheren van de belangrijkste 3D-software die wordt gebruikt op de internationale markt, die momenteel de referentiesoftware is voor grote productiefaciliteiten zoals Disney, LucasFilm, D2, enz.

Elke student werkt zelfstandig, altijd onder toezicht van de docenten, en concentreert zich dus op het beheer van de software en de hulpmiddelen die deze biedt.

De cursus is gericht op het realiseren van een collectief werk en het creëren van een product dat kan worden gepresenteerd voor interviews en wedstrijden.... [-]


Animatiecursus

Campus Deeltijd 3 jaar October 2018 Italië Genua

Voor degenen die de traditionele technieken van uit de vrije hand tekenen naar de multimedia en cinema willen combineren, is de beste manier om te volgen die van Animatie. De door het bureau van Genua voorgestelde cursus behandelt en analyseert de animatietechnieken in al hun delen, om professionals te trainen die klaar zijn om zich te meten met de wereld van het werk. [+]

Voor degenen die de traditionele technieken van uit de vrije hand tekenen naar de multimedia en cinema willen combineren, is de beste manier om te volgen die van Animatie.

De door het bureau van Genua voorgestelde cursus behandelt en analyseert de animatietechnieken in al hun delen, om professionals te trainen die klaar zijn om zich te meten met de wereld van het werk.

De geadresseerde projecten zijn bedoeld om onze studenten het groepswerk te leren, wat van fundamenteel belang is voor het creëren van een echt productieteam.

Elke student wordt begeleid in de verschillende stadia van verwerking: van basiselementen (anatomie en perspectief) tot karakterontwerp; van het storyboard tot de lay-out; van de scenografie tot de 2D-animatietechniek.... [-]


Cartoon Cursus

Campus Deeltijd 3 jaar October 2018 Italië Genua

De loop van de strip is niet alleen een van de eerste die wordt voorgesteld door het hoofdkwartier, maar ook de meest gevraagde en gevolgd. Ons lesvoorstel gaat uit van het verdiepen van uit de vrije hand getrokken tekentechnieken door de herziening van de anatomie en het perspectief toegepast op stripverhalen, om zo een opleiding te sterken die is afgestemd op de verwachtingen van de uitgeefmarkt. [+]

De loop van de strip is niet alleen een van de eerste die wordt voorgesteld door het hoofdkwartier, maar ook de meest gevraagde en gevolgd.

Ons lesvoorstel gaat uit van het verdiepen van uit de vrije hand getrokken tekentechnieken door de herziening van de anatomie en het perspectief toegepast op stripverhalen, om zo een opleiding te sterken die is afgestemd op de verwachtingen van de uitgeefmarkt. Uitgaande van de voorbereidende technieken analyseren we de verschillende genres van strips om een ​​personalisatie van de stijl te vinden, met als enig doel de geweldige techniek van sequentiële kunst te verbeteren. Er worden projecten ontwikkeld die onze leden direct op de proef stellen, zodat ze onmiddellijk vertrouwen krijgen in het potlood en aan het einde van de drie jaar aankomen om elke uitdaging te kunnen aangaan die de markt oplegt.... [-]


Cursus in webontwerp

Campus Deeltijd 1 jaar October 2018 Italië Genua

De immense wereld van het web heeft ertoe geleid dat onze school een webontwerpcursus heeft ontwikkeld voor diegenen die specifieke kennis willen opdoen, hun creatief potentieel willen vergroten en daarmee de mogelijkheden die deze sector biedt kunnen uitbreiden. De webwereld heeft de traditionele reclamemiddelen uitgebreid, dus we zijn toegewijd aan het creëren van een cursus die experts in visuele communicatie kan trainen die door de uniciteit van esthetische smaak en technische bekwaamheid in staat zijn om te "communiceren" via dit krachtige middel. Het academisch jaar is bedoeld om professionele figuren te trainen in staat om een ​​project te organiseren en te ontwikkelen dat de harmonieuze unie van tekst en afbeeldingen samenvat via een multimediakanaal. Een minimale kennis van de basissoftware voor grafische afbeeldingen is aan te raden. [+]

De immense wereld van het web heeft ertoe geleid dat onze school een webontwerpcursus heeft ontwikkeld voor diegenen die specifieke kennis willen opdoen, hun creatief potentieel willen vergroten en daarmee de mogelijkheden die deze sector biedt kunnen uitbreiden.

De webwereld heeft de traditionele reclamemiddelen uitgebreid, dus we zijn toegewijd aan het creëren van een cursus die experts in visuele communicatie kan trainen die door de uniciteit van esthetische smaak en technische bekwaamheid in staat zijn om te "communiceren" via dit krachtige middel.

Het academisch jaar is bedoeld om professionele figuren te trainen in staat om een ​​project te organiseren en te ontwikkelen dat de harmonieuze unie van tekst en afbeeldingen samenvat via een multimediakanaal.... [-]


Cursus met scenario's

Campus Deeltijd 1 jaar October 2018 Italië Genua

Voor fans van schrijven met betrekking tot de wereld van ballon, presenteren we de cursus van Scenario voor Comics. Het zal een intens jaar worden waarin, door praktische oefeningen, kan worden geschreven wat een tekenaar op papier moet interpreteren en afdrukken. Uitgaande van een zorgvuldige analyse van de verschillende stijlen van verhalen vertellen onze studenten complete onderwerpen in al hun onderdelen. Aan het einde van de cursus zult u begrijpen hoe u een verhaal in al zijn creatieve passages kunt beheren, beginnend bij het realiseren van onderwerpen, scenario's en dialogen, tot het beheren van de opnamen en het vertellen van verhalen. [+]

Voor fans van schrijven met betrekking tot de wereld van ballon, presenteren we de cursus van Scenario voor Comics.

Het zal een intens jaar worden waarin, door praktische oefeningen, kan worden geschreven wat een tekenaar op papier moet interpreteren en afdrukken.

Uitgaande van een zorgvuldige analyse van de verschillende stijlen van verhalen vertellen onze studenten complete onderwerpen in al hun onderdelen.

Aan het einde van de cursus zult u begrijpen hoe u een verhaal in al zijn creatieve passages kunt beheren, beginnend bij het realiseren van onderwerpen, scenario's en dialogen, tot het beheren van de opnamen en het vertellen van verhalen.

Duur van de cursus: 1 jaarFrequentie: twee keer per weekTijdschema: mat, pom of avondJaarlijkse kosten: € 2.500,00Geïnstalleerd: € 2.205,00 in 9 maandelijkse termijnen van € 245,00 plus registratie € 500,00. [-]

Cursus van Concept Art

Campus Deeltijd 2 jaar October 2018 Italië Genua

Met de voortdurende uitbreiding van de video-ludieke en cinematografische markt, ontwikkelt zich het belang van de "Concept Artist". Het tweejarige programma is bedoeld om professionals op te leiden die alle theoretische en technische vaardigheden verwerven die nodig zijn voor de ontwikkeling van het ontwerp van personages, instellingen, wezens en elk ander element dat een klant nodig heeft. [+]

Met de voortdurende uitbreiding van de video-ludieke en cinematografische markt, ontwikkelt zich het belang van de "Concept Artist".

Het tweejarige programma is bedoeld om professionals op te leiden die alle theoretische en technische vaardigheden verwerven die nodig zijn voor de ontwikkeling van het ontwerp van personages, instellingen, wezens en elk ander element dat een klant nodig heeft.

We leren de fundamentele concepten van ontwerp en 3D-programma's die momenteel worden gebruikt in de videogame-industrie, de methodologieën die door conceptartiesten worden gebruikt voor onderzoek, analyse en ontwikkeling van een ontwerp.

Het programma is intensief en heeft als doel om niet alleen te leren hoe een personage of een machine te tekenen, maar ook om hun producten uniek en iconisch te maken, om een ​​echte werkpijplijn onder ogen te zien en om een ​​echt project te confronteren, dat in een team moet worden uitgevoerd het creëren van een compleet professioneel product.... [-]


Cursus van de illustratie

Campus Deeltijd 3 jaar October 2018 Italië Genua

Onder onze trainingsvoorstellen is de illustratiecursus van de kantoren in Genua een van de eersten die geboren zijn. Onze leraren zijn professionals in het veld die hun talent leveren, zodat onze studenten kunnen rekenen op een bijgewerkte en gespecialiseerde training die rekening houdt met de nieuwe artistieke trends. De cursus is volledig gebaseerd op het uit de vrije hand tekenen en leren van verschillende kleurtechnieken. [+]

Onder onze trainingsvoorstellen is de illustratiecursus van de kantoren in Genua een van de eersten die geboren zijn.

Onze leraren zijn professionals in het veld die hun talent leveren, zodat onze studenten kunnen rekenen op een bijgewerkte en gespecialiseerde training die rekening houdt met de nieuwe artistieke trends.

De cursus is volledig gebaseerd op het uit de vrije hand tekenen en leren van verschillende kleurtechnieken.

Het begint met de keuze van onderwerpen om te illustreren, om te volgen moet je het werk instellen door het eigenlijke project te ontwikkelen met de creatie en verwerking van de personages en instellingen.

De talrijke oefeningen op de verschillende picturale technieken zijn fundamenteel voor het bereiken van een professionele artistieke kennis en een persoonlijke stijl.... [-]


Cursus voor digitale illustraties

Campus Deeltijd 1 jaar October 2018 Italië Genua

De cursus is bedoeld voor iedereen die wil leren hoe professionele illustraties te maken met behulp van digitale hulpmiddelen, met name via Photoshop. Het zal werken vanaf een snelle beoordeling van de tekening om de capaciteiten van de verschillende studenten te testen door anatomie, perspectief, theorie van schaduwen en compositie te bekijken, gebruik te maken van deze concepten om vertrouwd te raken met de digitale tool. [+]

De cursus is bedoeld voor iedereen die wil leren hoe professionele illustraties te maken met behulp van digitale hulpmiddelen, met name via Photoshop.

Het zal werken vanaf een snelle beoordeling van de tekening om de capaciteiten van de verschillende studenten te testen door anatomie, perspectief, theorie van schaduwen en compositie te bekijken, gebruik te maken van deze concepten om vertrouwd te raken met de digitale tool.

Vervolgens omvat de cursus de ontwikkeling van verschillende praktische projecten om de verschillende vacatures te begrijpen en de meest correcte benadering van elk werkonderwerp te leren.

Tijdens de cursus worden, naast de technische aspecten van het ontwerp en de theoretische aspecten van de analyse van verschillende auteurs, de praktische aspecten met betrekking tot de markt en de manier om werk te zoeken en de professionele realiteit op gepaste wijze aan te pakken, onderzocht.... [-]


Fotografie cursus

Campus Deeltijd 1 jaar October 2018 Italië Genua

Het bestuderen van fotografie is een verplichte stap voor iedereen die via beelden dichterbij communicatie en verhalen wil komen. De cursus is bedoeld voor iedereen die voor het eerst de fotografiewereld wil benaderen of degenen die methoden en fotografische technieken willen leren om hun werk in visuele communicatie te verbeteren. [+]

Het bestuderen van fotografie is een verplichte stap voor iedereen die via beelden dichterbij communicatie en verhalen wil komen.

De cursus is bedoeld voor iedereen die voor het eerst de fotografiewereld wil benaderen of degenen die methoden en fotografische technieken willen leren om hun werk in visuele communicatie te verbeteren. Onze cursus biedt een complete training die bruikbaar is voor diegenen die het beroep van fotograaf willen benaderen en diegenen die fotografische technieken willen gebruiken in verschillende, maar raakvlakken, zoals illustratie, verhalen vertellen of commerciële postproductie. De cursus is ontwikkeld in twee fasen, in het eerste deel worden de basisbeginselen van fotografie bestudeerd vanaf de geboorte tot de eerste benadering van de camera; in het tweede deel van de cursus zullen we de fotografische techniek en het creatieve gebruik ervan in de digitale omgeving van naderbij bekijken, waarbij we kunstmatige verlichting, geavanceerde postproductie en interactie met andere 2D- en 3D-digitale technieken onderzoeken.... [-]


Grafische cursus

Campus Deeltijd 3 jaar October 2018 Italië Genua

De Advertising Graphics-cursus is een van de meest gevraagde en complete in de digitale sfeer. Vertrekkend vanuit de basis van de grafische vormgeving, door het ontwerp en de creatie van een merk en een logo, kunnen we een gecoördineerd beeld ontwikkelen om een ​​complete reclamecampagne te realiseren, inclusief het ontwerpen en ontwikkelen van websites. [+]

De Advertising Graphics-cursus is een van de meest gevraagde en complete in de digitale sfeer.

Vertrekkend vanuit de basis van de grafische vormgeving, door het ontwerp en de creatie van een merk en een logo, kunnen we een gecoördineerd beeld ontwikkelen om een ​​complete reclamecampagne te realiseren, inclusief het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

De beste software voor fotobewerking en lay-out zoals Photoshop, Illustrator, In Design zal worden gebruikt.

Aan het einde van het derde jaar zullen de studenten een presentatieboek maken om de talrijke projecten te verzamelen die tijdens de scholastieke cursus worden uitgevoerd, waardoor ze zich kunnen presenteren aan bureaus en professionele studio's van verschillende sectoren.... [-]


Contact

Adres Via XX Settembre, 42 - piano 6
16121 Genua, Ligurië, Italië