Lees de Officiële Beschrijving

In 2005 richtte hij Palermo, In Sicilië, The Italiaanse taalschool voor buitenlanders Sicilië, Een van de weinige scholen in Palermo die gespecialiseerd is in het leren van de Italiaanse taal. School Sicilië, in aanvulling op het organiseren van cursussen Italiaans voor buitenlanders, voert andere activiteiten in verband met toerisme en cultuur Italiaans.

De school Sicilië Het is een van de weinige scholen in Sicilië koppelen van de Culturele Vakantie in Palermo het leren van de Italiaanse taal. De school is geaccrediteerd door "Universiteit van Pisa, En het is de thuisbasis van de examens DITALS, Certificering voor het onderwijzen van de Italiaanse taal aan buitenlanders.

De school team bestaat uit Sicilië leraren native speakers en zijn gespecialiseerd in het leren van de Italiaanse taal.

Onze school, onze studenten behouden de warmte en eenvoud van ons land voor zonne-Italiaans te leren in een vriendelijke en tegelijkertijd besteden aangename uren van de lessen, de nabijgelegen stranden met blauw water, zal uw vakantie -Studie een prachtig en onvergetelijk.

De docenten op onze school zijn allen gespecialiseerd in het leren van de Italiaanse taal, omdat ze de certificering bekwaamheid. Bovendien, onze docenten zijn alle afgestudeerden en inheemse Italiaans.

Ons personeel is beschikbaar om lessen te geven voor individuen of groepen, aan al degenen die willen de Italiaanse taal via de formule van de Studio in Palermo, Sicilië leren.
Het team van onze school, met de hulp van onze partners, lokale touroperators, is ook beschikbaar voor de vrije tijd te organiseren in het weekend en tijdens de gehele duur van het verblijf met een verscheidenheid aan activiteiten (reizen, feesten, sport, kooklessen, varen, etc.).

Opleidingen te volgen in:
Engels
Italiaans

Deze school biedt ook:

Cursus

SICILIA Scuola di lingua Italiana per stranieri

De Italiaanse taalschool "Sicilia" biedt Italiaanse cursussen voor buitenlanders van alle linguïstische niveaus, vormen zeer beginners tot gevorderden die hun schills spe ... [+]

Cursussen in de Italiaanse taal school "Sicilia"

De Italiaanse taalschool "Sicilia" biedt Italiaanse cursussen voor buitenlanders van alle linguïstische niveaus, vormen zeer beginners tot gevorderden die hun schills specialiseren. Onze niveaus verwijzen naar die van het Common European Framework: A1-A2; B1-B2; C1-Advanced. De Italiaanse cursussen zijn geschikt voor alle buitenlanders die willen de Italiaanse taal in Palermo, Sicilië te leren en hun kennis te verdiepen in een andere en unieke manier door een verblijf op een mediterrane eiland. Een onvergetelijke ervaring om uw kennis van het Italiaans verbeteren, uit te breiden woordenschat en begrijpen van de grammaticale vormen en de structuur, die worden gepresenteerd en in de volgorde van hun complexiteit en frequentie van het gebruik geanalyseerd.... [-]

Italië Palermo
Oktober 2019
Engels,Italiaans
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands