Lees de Officiële Beschrijving

De Roma Film Academy is een academische organisatie die zich inzet voor cultuur en onderwijs op het gebied van kunst en entertainment en de audiovisuele communicatie. In het bijzonder wordt voorgesteld als een referentiepunt in Europa voor al diegenen die geïnteresseerd zijn om een ​​carrière in film en televisie na te streven zijn.

Ons doel is de passie van onze studenten om te transformeren in een baan: dit resultaat wordt alleen verkregen door middel van een curriculum ingebouwd in elk detail en in staat om elke leerling te voorzien van de tools die ze nodig hebben om technische en theoretische grondslagen van zijn onderwerp te leren en andere afdelingen van de set, om te zetten in een professioneel kunnen communiceren en bewegen in harmonie met hun collega's in de afdeling.

De grondbeginselen

Betrokkenheid, flexibiliteit en motivatie moeten zijn de sleutelwoorden van elke student en tijdens zijn studie dat wanneer ingevoegd in de werkende wereld. Het onderwijs model van onze Academy, is sterk gebaseerd op de onderlinge uitwisseling tussen docenten en studenten en vooral praktische onderwijs van het onderwerp van de studie die de student heeft gekozen. Op deze manier, de studenten niet alleen leren van de theoretische grondslagen, maar begint de technische instrumenten beheersen het verrijken van hun ervaring in het veld, het verwerven van de veiligheid en het bewustzijn van hun eigen mogelijkheden.

Onze "missie" is om professionals die in staat zijn opnieuw te trainen, het pad eindigde, om zelfstandig binnen de sector waarvoor ze zijn opgeleid te gaan en zich te vestigen door de kennis geleerd tijdens hun ervaring bij onze instelling . Het doel van ons werk is om een ​​nieuwe generatie van specialisten te creëren in de hele audiovisuele sector.

De Cinema, voordat er iets anders, passie en discipline. Zonder deze twee factoren de hele industrie die beweegt de tandwielen van deze complexe wereld niet zou bestaan. Passie is iets dat niet kan worden geleerd maar moet worden gekanaliseerd in de goede richting.

de Ethics

De Academy houden van een gedrag gemarkeerd morele integriteit, transparantie en waarden van eerlijkheid, oprechtheid en goede trouw. Daarom veroordeelt elke vorm van discriminatie die gebaseerd is op eventuele verschillen of geslacht, seksuele geaardheid, lidmaatschap van een bepaalde etnische groep en nationale en sociale afkomst, taal, geloof en religie, politieke overtuiging en filosofische, leeftijd, gezondheidstoestand en de fysieke en mentale diversiteit, de nabijheid van politieke en syndicale verenigingen, behalve zoals uitdrukkelijk bepaald in de geldende normen.

cursussen

academische opleidingen

Academische cursussen zijn tweejarige beroepsgerichte vakken met aanwezigheidsplicht en beperkt. Onze specialisatie onderwerpen zijn momenteel acht: Scenario, productie, regie, Richting van de fotografie, geluid, montage, acteren en film kostuum. Elke cursus wordt gevolgd door succesvolle professionals die dagelijks leven en werken in de bioscoop, ter beschikking stellen aan de studenten tijdens hun ervaring en aangeboren passie voor hun vak.

cursus doelstellingen

Het doel van het Roma Film Academy is om hun studenten te richten op de wereld van het werk in film en televisie, disciplinering door een gevarieerd educatief programma dat kan stimuleren en verrijken ze zowel professioneel als persoonlijk, om hen voor te bereiden en maken ze fit om te leven de set in al zijn facetten, zonder ontzag, met nederigheid, maar op hetzelfde moment, bewust te maken van hun eigen mogelijkheden.

De cursussen worden volledig toevertrouwd aan professionals in film en televisie wonen en werken. vastgesteld dat de studenten zal volgen tijdens de training proces, hen te voorzien van alle ervaringscijfers opgedaan met de sets waar ze hebben gewerkt en blijven werken. Aan het eind van het jaar de studenten zullen worden betrokken bij de productie van een essay van maximaal 6 minuten, terwijl het tweede jaar in de productie van een korte film van 12 minuten max.

Structuur van de cursussen

Elke cursus bestaat uit modules, die elk zijn gekoppeld aan een bepaald onderwerp. De modules worden vervolgens verdeeld zich in het onderwijs eenheden die, in die kwestie, een specifiek onderwerp. Elke onderwijs eenheid kan een of meer categorieën en / of oefeningen nemen. Een les of boor kan gaan van een uur tot een hele dag, zoals in het geval van de schietpartij buiten op het weekend. Aanwezigheid is verplicht en het aantal gesloten.

De docenten park

Het park RFA docenten is absoluut uniek en prestigieus: ze zijn in feite deel niet "professoren" gemeenschappelijke maar echte professionals uitgeleend onderwijs. Ze zijn verdeeld over de cursus docenten, het coördineren van leraren, gewone leerkrachten, extra leraren en ingenieurs, voor een totaal van meer dan 60 professionals uit alle cursussen.

De toegevoegde waarde van RFA is precies de selectie van het onderwijzend personeel: ze variëren van de zeer technische als Stefano Salemme (steadicam operator en operator) oud-studenten onlangs en reeds op de grotere Italiaanse sets als chief elektriciens en machinisten geplaatst, de Meester van Tullio Morganti geluid, bekroond Italiaans David di Donatello, de redacteur Paola Freddi, overal in de Europese en internationale scene dankzij aanwezig om zijn nieuwste film werken.

Het hoge aantal leraren maakt RFA om een ​​leraar relatie / 2 studenten te registreren: 3, of drie docenten om de twee studenten, het verbeteren van de educatieve ervaring van iedere student ingeschreven.

de taal

De cursussen zijn in het Italiaans, met uitzondering van een aantal specifieke modules in het Engels. Op dit moment, cursussen in acteren, productie en regie zijn degenen die hebben meer totaal aantal uren in het Engels, maar vanaf 2014 tot vandaag hebben we een toename in de uren van 5% per jaar taal gezien.

Het is daarom noodzakelijk om een ​​niveau van kennis van het medium / high Italiaanse taal om gemakkelijk in de nationale realiteit worden geplaatst hebben; Echter, onze buitenlandse studenten snel onder de knie de Italiaanse en zowel op het thuisfront als internationaal met uitstekende resultaten werken.

71% van onze studenten in dienst zijn een jaar na RFA diploma.

EN UITRUSTING

structuren

De Academy bevindt zich in de Cinecittà Studios, die drie locaties, één met klaslokalen en onderwijs secretariaat heeft, met een solide podium en sets, en een met de administratieve kantoren en de richting. Het geluidsbeeld is het punt van de sterkte van de Academie, met sets waar studenten oefenen voor binnen schoten, terwijl voor het buitenleven, de leerlingen tot hun beschikking hebben één van de meest prestigieuze natuurlijke theaters in Europa, de stad Rome.

de apparatuur

The Academy, naast het hebben de beschikking over een aantal van apparatuur voor elke specifieke afdeling, heeft succesvolle samenwerkingsverbanden met leidende professionals en dienstensector, die volgens de leer programma ter ondersteuning van het werk van de docenten door middel van de middelen van herstel geavanceerde (bv. RED, Alexa, Canon, Black Magic, Steadicam), projectoren, geluidssystemen, en nog veel meer. Studenten ook het uitvoeren van specifieke lessen op dezelfde dienst, die zal hun professionele referenties buiten de school, dus de voorbereiding van de belangrijkste tools die ze zullen tegenkomen op de arbeidsmarkt.

ondersteuning

De Roma Film Academy is altijd zeer attent op de behoeften van studenten en daartoe heeft een aantal verschillende soorten overeenkomsten, zowel met betrekking tot de gastvrijheid die andere aspecten van het leven in de hoofdstad.

De leerling in feite wordt ondersteund door de HR-afdeling, omdat het moment van inschrijving: het vinden van een kamer of een huis te delen met andere studenten, vraag dan uw huisarts, vraag naar de fiscale code aan buitenlanders, zijn alle activiteiten waaraan de student offsite krijgt de steun van het secretariaat.

Bovendien vertonen de officiële RFA-kaart heeft u recht op kortingen voor diverse diensten: het tarief voor de kantine van Cinecitta, de kortingen op bioscoopkaartjes, boekhandels, opera, tot B

Voor gratis kunnen onze studenten gebruik maken van de dvd-film huren te nemen van meer dan 600 titels binnen de privé-collectie RFA.

WETTELIJK

De Code of Ethics

De Code stelt de grondbeginselen waaraan alle degenen die werken, werken of studeren aan de Academie moet volgen. Het niet naleven van de ethiek in de code kan resulteren in de onmiddellijke verwijdering door de Academy.

The Academy Rules

De verordening Academy omvat de regels die de goede werking van de training structuur en de inherente processen te waarborgen. De voor de regeling is noodzakelijk maar niet voldoende voorwaarde te bedienen om welke reden in de Academy.

Het handboek School

Het Handboek School is de set van regels voor de uitvoering van de verordening en bevat nummers, data, prijzen, tijden, kosten, data en andere kwantitatieve informatie. Het informatieve en niet-regelgevende, dat wil zeggen, verwijst altijd naar het Reglement.

Het kwaliteitshandboek

Het Handboek Kwaliteit geeft een overzicht van de manier waarop zij is opgericht en werkt als de Academy en serveert zowel om benchmarks vast te stellen voor intern gebruik, zowel naar buiten systeem illustreren (of derde partij certificatie-instellingen): het vormt de basis verwijzing naar de toepassing van het systeem en de overeenstemming met de standaarden controleren.

LOCATIE

Cinecittà

De filmstudio's van Cinecittà zijn 9 km van het centrum van Rome, een gebied van 400.000 vierkante meter.

Cinecitta is nu de Europese filmindustrie hub voor de productie van een volledige cyclus films, fictie, televisie, commercials en muziekvideo's: van productie, bewerking, tot de oprichting van speciale effecten.

Een Cinecittà producties met behulp van grote werkruimtes en technologieën en door het plaatsen van het aanbod volledige verhuur van technische middelen van de moderne en bijgewerkte herstel.

Zo kunt u de meest indrukwekkende en fantastische landschap te bouwen en op de set de grootste professionals in de industrie, het voldoen aan zelfs de meest veeleisende eisen.

Het spreekt vanzelf dat voor studenten om RFA formulier in het Studios is een groot fortuin en vertegenwoordigt een enorme kans: voor velen van hen in feite is de overgang van leren ingesteld op de professionele en betaalde gebeurt zonder veel moeite in de producties die cyclisch draaien op Cinecittà.

Rome

Rome, maar ook als een uitdrukking van de historische, artistieke en culturele Europese westerse wereld, is een rijke hoofdstad van ideeën en activiteiten voor een student die van plan is om te gaan met de zevende kunst.

De mooiste en oude hallen van art-house cinema, de vele filmfestivals, het Internationaal Filmfestival van Rome en de prestigieuze theater schema's betekenen dat het leven in de hoofdstad is een artistieke ervaring, evenals de mens, een grotere uitdaging dan ooit.

We kunnen cursussen in het Italiaans te voorzien van Engels modules. Wij hebben geen cursussen aan te bieden volledig in het Engels.

Programs taught in:
Italiaans

Deze school biedt ook:


Roma Film Academy

Het verloop van Direction is een tweejarige opleiding en omvat alle industrieën en bedrijfsfuncties cijfers aangesloten op de regie-afdeling. De uren van 1000, die variër ... [+]

Het verloop van Direction is een tweejarige opleiding en omvat alle industrieën en bedrijfsfuncties cijfers aangesloten op de regie-afdeling. De uren van 1000, die variëren afhankelijk van de geplande producties uitbetaald.

The Year - Interpretatie van tekst en Shots

De basisvorming van het eerste jaar draait om het begrip van de film structuur, vanaf de conceptie, ontwerp, implementatie vooral visuele scènes en daarna groepen van scènes. De twee pijlers van de vorming van het eerste jaar zijn de Schrift cursussen Visual Low Budget en werken met de camera. In het bijzonder zullen we ons richten op de bouw van narratieve-visuele (Scenario) technieken, vervolgens transformeren schrijven in shots (Inquadrature List en Storyboard) uit te voeren op zichzelf. Er zal Literacies en opleiding in de filmset beheer (adjunct-directeur) en post-productie (assemblage).... [-]

Italië Rome
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Roma Film Academy

Het verloop van de fotografie Direction is een tweejarige opleiding en heeft betrekking op alle industriële en zakelijke cijfers met betrekking tot de afdeling fotografie ... [+]

Het verloop van de fotografie Direction is een tweejarige opleiding en heeft betrekking op alle industriële en zakelijke cijfers met betrekking tot de afdeling fotografie. De uren ongeveer 950, die variëren afhankelijk van de geplande producties verstrekt.

The Year - door Set Fotografie

De Fotografische Theory, de machine uit het stopcontact om de digitale film, lenzen, de lichten, de Filmica structuur, de procedures en Set persoonlijke beveiliging, evenals de technische stappen van het beeld met betrekking tot de studie van de samenstelling en framing, zijn de speerpunten van de propedeuse. Ze ontwikkelen op het einde van het jaar specifieke gebieden van de cinematografie als geheel om het tweede jaar durende programma te introduceren.... [-]

Italië Rome
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Roma Film Academy

The Sound of cursus is een tweejarige opleiding en omvat alle industrieën en bedrijfsfuncties cijfers aangesloten op het geluid afdeling. De uren ongeveer 900, die variër ... [+]

The Sound of cursus is een tweejarige opleiding en omvat alle industrieën en bedrijfsfuncties cijfers aangesloten op het geluid afdeling. De uren ongeveer 900, die variëren afhankelijk van de geplande producties verstrekt.

The Year - Direct Drive

Het eerste jaar van de Theory of Sound vanuit een fysiek oogpunt om naar alle technieken en instrumentatie van de sound engineer, de opname geluiden en dialogen op de set en locatie te leren. Aan het eind van het eerste studiejaar studenten een praktische stage in het laboratorium van een van de audio-dienst van de partnerschool, consolidatie en verbreding van de praktijk van de middelen, terminologie en het naderen van de technische verhuur.... [-]

Italië Rome
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Roma Film Academy

Het verloop van de film kostuum is een tweejarige cursus en heeft betrekking op alle industriële en zakelijke cijfers in verband met de afdeling kostuum. De uren ongeveer ... [+]

Het verloop van de film kostuum is een tweejarige cursus en heeft betrekking op alle industriële en zakelijke cijfers in verband met de afdeling kostuum. De uren ongeveer 950, die variëren afhankelijk van de geplande producties verstrekt.

The Year - De geschiedenis en technieken

De kostuums voor de bioscoop is een belangrijk element in de creatie en de bouw van de personages en het verhaal, maar ook het uiterlijk en de manier van een film. Net als bij mensen, kan het kostuum nooit generiek zijn, maar het is de realiteit; Dit is de reden waarom het kostuum werk kan worden vergeleken met die van een antropoloog. Het eerste jaar richt zich dan ook op de basis en de fundamenten van de geschiedenis van de film kostuums, de organisatie van de afdeling, het vakmanschap en het afstemmen technieken, in parallel met de filmtaal geletterdheid van alle afdelingen en basisinformatie technologie.... [-]

Italië Rome
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Roma Film Academy

Het verloop van Acteren is een tweejarige opleiding en omvat alle industrieën en bedrijfsfuncties cijfers verbonden met de cast. De uren ongeveer 900, die variëren afhank ... [+]

Het verloop van Acteren is een tweejarige opleiding en omvat alle industrieën en bedrijfsfuncties cijfers verbonden met de cast. De uren ongeveer 900, die variëren afhankelijk van de geplande producties verstrekt.

Het Jaar - de tools en technieken

Het eerste jaar van de waarnemend richt zich op dictie technieken, Voice Onderwijs, zang en beweging van het lichaam. Al deze onderwerpen worden apart bestudeerd met hun referentie-leraren, en vervolgens worden getest in het laboratorium en tijdens groepsoefeningen. Je leert om tekst te bestuderen Classics of Theater en Cinema West analyseren. Het wordt meteen vertrouwd met de camera in de klas en op de set om de procedures en film productieschema's te leren, hoe te werken met licht, de machine-aansluiting en de microfoon op de set, en hoe u de instructies van de directeur te volgen.... [-]

Italië Rome
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Roma Film Academy

De productiecursus is een cursus van twee jaar en omvat alle industriële en zakelijke cijfers met betrekking tot de productieafdeling. De geleverde uren zijn ongeveer 950 ... [+]

De productiecursus is een cursus van twee jaar en omvat alle industriële en zakelijke cijfers met betrekking tot de productieafdeling. De geleverde uren zijn ongeveer 950, afhankelijk van de verwachte productie.

I jaar

De cursus omvat alle industriële en zakelijke cijfers met betrekking tot productie. In het eerste jaar richten we ons op de technische aspecten van de samenstelling van de afdeling voor de set, of leren we de taken en hulpmiddelen voor beveiliging van de set en de geldende regelgeving, bestuderen we de rol van ' Assistant Director (in de Amerikaanse betekenis), van de Uitgave Secretaris van de Locatie Scout en Manager. Naast het management van de set en de groep omvat de training de studie van Budget, de Spoglio van Screenplays met Movie Magic , evenals de eerste beginselen van de organisatie van de uitvoerende productie om het programma van het tweede jaar te introduceren.... [-]

Italië Rome
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Roma Film Academy - Mirrors

Roma Film Academy - Cinema is all around you

Roma Film Academy - Reload, Focus, Achieve

Address
c/o Teatro 4 - Cinecittà Studios Via Tuscolana, 1055
I 00173 Rome, Lazio, Italië