MasterPrep International

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Uw doelstellingen zijn de kern van alles wat we doen!

MasterPrep is een internationaal team van professionele instructeurs wiens diensten zijn gericht op het helpen van kandidaten te bereiken van de hoogst mogelijke testscores. MasterPrep betekent vertrouwen lopen naar je toelating tot de MBA-programma's of master / undergraduate graden of business schools over de hele wereld.

Aanbreken van dergelijke programma's kunnen vaak blijken te zijn een ontmoedigende taak zijn en zal altijd leiden tot het nemen van moeilijke proeven, het schrijven van interessante en goed gestructureerde essays, en vol vertrouwen de behandeling van het interview proces om aan te tonen dat je het profiel past en dat u de juiste persoon op dat programma.

gepersonaliseerde aanpak MasterPrep biedt kandidaten zijn bewezen ervaring en uitgebreide professionaliteit, uitsluitend gericht op de specifieke behoeften van elke leerling en objectives.We uitvoeren van een eerste evaluatie gericht op het identificeren van de beste training pad op basis van het profiel van elke kandidaat, voor zowel taalvaardigheid en toelatingstoetsen. Bovendien, onze E-learning support en test simulaties kunnen we een zeer gerichte en zeer effectieve training plan.Our ervaren trainers kunt u begeleiden naar het opbouwen van een persoonlijk studieplan dat de tijd die je beschikbaar hebt en die rekening houdt met het ontwerpen optimaliseert al uw andere verplichtingen die in de weg van je voorbereiding (dwz werk verplichtingen, beperkt beschikbare studietijd, etc.) kunnen staan.

E-Learning Naast het bieden van klasse gebaseerde prep-programma's, heeft MasterPrep een reeks van geïntegreerde e-learning oplossingen ontwikkeld. Met onze zeer succesvolle lange afstand prep-programma's via onze videoconferentie platform, en via onze e-cursussen en e-books, zijn we in staat om studenten overal te bereiken en leveren onze premium-test prep diensten in het comfort van hun eigen huis of op kantoor.

Professionele medewerkers en stimulerende omgeving Samen met zijn experts in het vakgebied, onze trainers zijn uitstekende leraren. Ze voortdurend contact te onderhouden met elkaar en regelmatig deel te nemen aan een opfriscursus, om altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van het onderwijs en de voorbereiding van de proef. Daarom MasterPrep kan de hoogste lering in de sector toe te bieden en ervoor te zorgen dat de kandidaten de best mogelijke service.MasterPrep is bewust gekozen om de omvang van de groep cursussen om te kunnen meer specifiek op elke deelnemer beperken nodig.

uitgebreide service De MasterPrep team kan u helpen uw sterke en zwakke punten en kunnen u helpen bij het creëren van een aanpak op maat die u zal begeleiden door het gehele applicatie process.From voorbereiding van de proef, met een persoonlijk studieplan dat de beschikbare tijd te optimaliseren, om de toelating counseling, essay editing en coaching, kunnen we u voorzien van alle key-elementen die nodig zijn voor een succesvolle presentatie.

Locaties

Milaan

Address

Via V. Monti, 8

20123 Milaan, Lombardy, Italië

Rome

Address
Piazza Marconi 15
00144 Rome, Lazio, Italië

Napels

Address
Via Cesario Console, 3
80132 Napels, Campania, Italië

Zürich

Address
Badenerstrasse 816
8049 Zürich, Zurich, Zwitserland