Lees de Officiële Beschrijving

Uw doelstellingen zijn de kern van alles wat we doen!

MasterPrep is een internationaal team van professionele instructeurs wiens diensten zijn gericht op het helpen van kandidaten te bereiken van de hoogst mogelijke testscores. MasterPrep betekent vertrouwen lopen naar je toelating tot de MBA-programma's of master / undergraduate graden of business schools over de hele wereld.

Aanbreken van dergelijke programma's kunnen vaak blijken te zijn een ontmoedigende taak zijn en zal altijd leiden tot het nemen van moeilijke proeven, het schrijven van interessante en goed gestructureerde essays, en vol vertrouwen de behandeling van het interview proces om aan te tonen dat je het profiel past en dat u de juiste persoon op dat programma.

gepersonaliseerde aanpak MasterPrep biedt kandidaten zijn bewezen ervaring en uitgebreide professionaliteit, uitsluitend gericht op de specifieke behoeften van elke leerling en objectives.We uitvoeren van een eerste evaluatie gericht op het identificeren van de beste training pad op basis van het profiel van elke kandidaat, voor zowel taalvaardigheid en toelatingstoetsen. Bovendien, onze E-learning support en test simulaties kunnen we een zeer gerichte en zeer effectieve training plan.Our ervaren trainers kunt u begeleiden naar het opbouwen van een persoonlijk studieplan dat de tijd die je beschikbaar hebt en die rekening houdt met het ontwerpen optimaliseert al uw andere verplichtingen die in de weg van je voorbereiding (dwz werk verplichtingen, beperkt beschikbare studietijd, etc.) kunnen staan.

E-Learning Naast het bieden van klasse gebaseerde prep-programma's, heeft MasterPrep een reeks van geïntegreerde e-learning oplossingen ontwikkeld. Met onze zeer succesvolle lange afstand prep-programma's via onze videoconferentie platform, en via onze e-cursussen en e-books, zijn we in staat om studenten overal te bereiken en leveren onze premium-test prep diensten in het comfort van hun eigen huis of op kantoor.

Professionele medewerkers en stimulerende omgeving Samen met zijn experts in het vakgebied, onze trainers zijn uitstekende leraren. Ze voortdurend contact te onderhouden met elkaar en regelmatig deel te nemen aan een opfriscursus, om altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van het onderwijs en de voorbereiding van de proef. Daarom MasterPrep kan de hoogste lering in de sector toe te bieden en ervoor te zorgen dat de kandidaten de best mogelijke service.MasterPrep is bewust gekozen om de omvang van de groep cursussen om te kunnen meer specifiek op elke deelnemer beperken nodig.

uitgebreide service De MasterPrep team kan u helpen uw sterke en zwakke punten en kunnen u helpen bij het creëren van een aanpak op maat die u zal begeleiden door het gehele applicatie process.From voorbereiding van de proef, met een persoonlijk studieplan dat de beschikbare tijd te optimaliseren, om de toelating counseling, essay editing en coaching, kunnen we u voorzien van alle key-elementen die nodig zijn voor een succesvolle presentatie.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Italiaans

Deze school biedt ook:

Cursus

MasterPrep International

De GMAT ® (Graduate Management Admission Test) is vereist voor de toelating tot MBA en andere post-graduate programma's op de belangrijkste universiteiten en business sch ... [+]

De GMAT ® (Graduate Management Admission Test) is vereist voor de toelating tot MBA en andere post-graduate programma's op de belangrijkste universiteiten en business schools.

De GMAT beoordeelt de examinandus met 4 verschillende onderdelen: Analytical schrijfopdracht, Integrated Reasoning, Quantitative Section, Verbal Section.

ANALYTISCHE schrijfopdracht

Dit gedeelte vereist het schrijven van een essay, dat later wordt gescand en scoort de redelijkheid van de veronderstellingen en conclusies die het essay biedt evalueren.

GEÏNTEGREERDE REDENEREN

Dit gedeelte test de mogelijkheid om informatie en data uit verschillende bronnen, zoals grafieken, tabellen, e-mails, enz. Te beoordelen... [-]

Italië Milaan Rome Napels Zwitserland Zürich  + 2 Meer
Open Inschrijving
Engels,Italiaans
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
MasterPrep International

De GRE (Graduate Record Examens) is een test die het Engels, wiskunde en andere vaardigheden evalueert en wordt vaak beschouwd als een bepalende factor in de toelating pr ... [+]

De GRE (Graduate Record Examens) is een test die het Engels, wiskunde en andere vaardigheden evalueert en wordt vaak beschouwd als een bepalende factor in de toelating proces om een ​​opleiding of voor de toekenning van studiebeurzen.

De algemene test GRE wordt uitgevoerd in ofwel een computer gebaseerde of een op papier gebaseerde modus uitgevoerd en is verdeeld in 3 belangrijke elementen: Analytical schrijfopdracht, kwantitatieve redeneren, Verbal vragen.

ANALYTISCHE SCHRIJVEN

Deze sectie evalueert de schriftelijke communicatieve vaardigheden en het vermogen om kritisch te analyseren van een argument. Het bestaat uit twee schrijfopdrachten:

Beschrijf uw perspectief over een probleem (30 minuten) Analyseer een argument (30 minuten) ... [-]
Italië Milaan Rome Napels Zwitserland Zürich  + 2 Meer
Open Inschrijving
Engels,Italiaans
Voltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
MasterPrep International

IELTS is de Engels taal assessment test het meest gebruikt in het Engels-sprekende landen voor toelating tot onderwijsinstellingen, immigratie en werk. ... [+]

IELTS is het Engels assessment test het meest gebruikt in het Engels-sprekende landen voor toelating tot onderwijsinstellingen, immigratie en werk.

IELTS is verkrijgbaar in twee formaten, afhankelijk van de reden waarom de test is noodzakelijk: Academic, General Training.

ACADEMISCHE

Deze test formaat wordt gebruikt voor degenen die wensen om het buitenland te studeren in een Engels sprekende instelling voor hoger onderwijs. In dit geval is de test beoordeelt een kandidaat kennis van academische taal die essentieel is in het bijwonen van universiteiten en masteropleidingen in het Engels.

ALGEMENE TRAINING

Deze test formaat is geschikt voor degenen die willen naar het buitenland te gaan voor het voortgezet onderwijs, immigratie of werk. In dit geval is de test meet Engels taalvaardigheid in een praktische alledaagse context.... [-]

Italië Milaan Rome Napels Zwitserland Zürich  + 2 Meer
Open Inschrijving
Engels,Italiaans
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
MasterPrep International

De TOEFL is de Engels taaltest voor niet-native speakers over de hele wereld het meest gevraagd door academische instellingen. Daarnaast is het ook vereist door overheden ... [+]

De TOEFL is het Engels taaltest voor niet-native speakers over de hele wereld het meest gevraagd door academische instellingen. Daarnaast is het ook vereist door overheden, internationale instellingen en uitwisselingsprogramma's in het Engels-sprekende landen.

De TOEFL beoordeelt de examinandus met 4 verschillende onderdelen: lezen, luisteren, spreken, schrijven.

LEZING

3-5 passages fragmenten van academische teksten, elk ongeveer 700 woorden lang; 12-14 vragen per passage.

LUISTEREN

4-6 lezingen (sommige met klassikale bespreking) duurt 3-5 minuten elk; 6 vragen per lezing. 2-3 gesprekken gedurende 3 minuten elk, 5 vragen per gesprek.

SPREKEN

... [-]
Italië Milaan Rome Napels Zwitserland Zürich  + 2 Meer
Open Inschrijving
Engels,Italiaans
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
MasterPrep International

De toelating proces is een complexe en langdurige reis die vele maanden kan duren voordat een definitieve selectie resultaat. Toelatingen tot hogescholen en universiteite ... [+]

Admissions Counseling en Essay bewerken

De toelating proces is een complexe en langdurige reis die vele maanden kan duren voordat een definitieve selectie resultaat. Toelatingen tot hogescholen en universiteiten programma's tonen een steeds groeiende competitieve geest, vooral bij de beste Europese en Noord-Amerikaanse scholen. De scholen zijn voortdurend verhogen van GMAT / GRE en TOEFL / IELTS test scores, het maken van hun academische en professionele applicatie criteria steeds selectiever. Op hetzelfde moment, zijn ze op zoek naar kandidaten met onconventionele profielen en ongewone ervaringen en vaardigheden. Aspecten zoals een internationale roeping, het vermogen om te werken in een team, multiculturele flexibiliteit en sterk leiderschap potentieel worden geëist nu meer dan in het verleden.... [-]

Italië Milaan Rome Napels Zwitserland Zürich  + 2 Meer
Open Inschrijving
Engels,Italiaans
Voltijd
10 uur
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
MasterPrep International

De SAT is de proeve van bekwaamheid vereist voor toelating tot hogescholen en universiteiten in de Verenigde Staten en Canada. De test beoordeelt een kandidaat kritisch d ... [+]

De ZA is de proeve van bekwaamheid vereist voor toelating tot hogescholen en universiteiten in de Verenigde Staten en Canada. De test beoordeelt een kandidaat kritisch denken vaardigheden die essentieel zijn bij het studeren aan hogeschool of universiteit.

De SAT bestaat uit drie delen: Evidence-Based Lezen en Schrijven, Math, Essay (optioneel).

Prep Opties SAT individuele cursus persoonlijk schema Eén-op-een sessies Beschikbaar op het terrein of online

SAT Group Course

Intensieve in-class collegegeld kleine groepen Beschikbaar op het terrein

SAT Studiebegeleiding

Aangepast programma Focus op specifieke gebieden Beschikbaar op het terrein of online ... [-]
Italië Milaan Rome Napels Zwitserland Zürich  + 2 Meer
Open Inschrijving
Engels,Italiaans
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands