Manuelina Culinary

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Italiaanse culinaire programma's

Manuelina Culinary werd opgericht door Manuelina Director, Melina Puntoriero. Na uitgebreid te hebben gewerkt op verschillende culinaire scholen in Italië en te werken in onderzoek en ontwikkeling met veel verschillende chefs, begon Melina programma's te ontwerpen die tegemoetkwamen aan de behoefte aan korte intensieve professionele programma's die geschikt waren voor culinaire professionals, maar ook voor culinaire liefhebbers. het gebied van de Italiaanse keuken. Onze programma's zijn ontwikkeld met chefs en culinaire experts in Italië, die een gecombineerde ervaring hebben van meer dan 60 jaar. Ze zijn een hoogtepunt van kennis van professionals die de beste in hun vakgebied zijn en voortdurend worden bijgewerkt om tegemoet te komen aan een zeer concurrerende en voor altijd veranderende industrie. Elk programma is geworteld in cultuur, wetenschap en creativiteit terwijl het zich concentreert op de basisprincipes van smaaktextuur en smaak. Elk programma vertrekt vanuit de basis en versnelt snel, en dus eindigen op deze manier, ongeacht eerdere culinaire ervaring, alle studenten op hetzelfde punt.

Italiaanse culinaire rondleidingen

Onze gastheer is chef Melina Puntoriero van Manuelina Culinary , een internationale culinaire school die voornamelijk in Italië maar ook over de hele wereld actief is. Melina's passie voor koken ligt niet alleen in het eten zelf, maar ook in de cultuur rondom elk ingrediënt dat nodig is om een ​​recept te maken. Ze heeft de afgelopen 6 jaar in Italië doorgebracht met het onderzoeken van de voedingsmiddelen van elke regio. Melina heeft nu een team van Chefs onder haar vleugels, die zeer bekwaam zijn, innovators in hun respectieve sectoren zijn en wereldwijd gewild zijn door zowel zakelijke als particuliere hospitality-sectoren voor hun bijdragen aan de keuken.

Hoewel we geworteld zijn in eten en wijn, en drinken en eten zijn zeker onze prioriteit, zijn onze tours niet alleen dat. Werken in deze branche heeft ertoe geleid dat we kennis hebben gemaakt met een aantal zeer creatieve en innovatieve mensen in het hele land en uit een behoefte om ze met mensen te delen, onze luxe tours werden geboren, ontworpen om Italië door haar ogen te zien, niet alleen om te ontdekken de schoonheid van zoveel plaatsen die de gewone toerist niet gezien heeft, maar om je te laten zien waarom je niet Italiaans kunt leren, maar waarom je Italië moet leven, tijd doorbrengt met de lokale bevolking, zijn schoonheid moet ervaren, de passie achter deze geweldige cultuur moet begrijpen en hoe je deze eenvoudige keuken echt kunt waarderen.

Ons verschil

Bij Manuelina Culinary bieden we culinaire programma's voor de korte termijn om studenten en chef-koks die niet de tijd zouden hebben om deel te nemen aan een culinaire cursus op lange termijn. We laten de student in korte tijd een aanzienlijke hoeveelheid kennis leren in kleine groepen die voor een comfortabele leeromgeving zorgen. Studenten hebben ook een exclusieve toegang tot zeer ervaren chef-koks die hebben gewerkt voor het beste Italiaanse restaurant en laboratoria van wereldklasse om de nieuwste trends en culinaire technieken te leren.

Wij bieden reizigers, eten en wijn die gepassioneerd zijn met een unieke ervaring van Italië, die ze meenemen in gebieden die voorheen onaangeroerd waren door de typische toerist. Wij bieden hen een combinatie van eersteklas Michelin-sterrenrestaurant en kleinere traditionele locaties. We volgen ook een ontspannen en flexibele reisroute om reizigers in staat te stellen hun Italiaanse ervaring te personaliseren.

Bij Manuelina begrijpen we de behoeften en doelstellingen van uw bedrijf, we hebben de expertise om u te helpen deze doelen te bereiken. We bieden deskundig advies op alle gebieden van de Italiaanse cultuur en we zorgen ervoor dat we uw menu naar een hoger niveau tillen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

All-inclusive 5-weekprogramma In De Italiaanse Keuken

Campus Voltijd 5 weken April 2019 Italië Bréscia

Ons Master-programma is het meest uitgebreide korte culinaire programma buiten Italië. Studenten en culinaire professionals krijgen een perspectief op de Italiaanse regionale keuken, die effectief en eenvoudig kan worden toegepast in alle delen van de wereld. Het vergt een grondige blik op de ruwe ingrediënten die nodig zijn om complete menu's uit te voeren en gaat veel verder dan eenvoudige receptenrecepten die we in de meeste scholen zien. [+]

Programma overzicht

Ons Master-programma is het meest uitgebreide korte culinaire programma buiten Italië. Studenten en culinaire professionals krijgen een perspectief op de Italiaanse regionale keuken, die effectief en eenvoudig kan worden toegepast in alle delen van de wereld. Het vergt een grondige blik op de ruwe ingrediënten die nodig zijn om complete menu's uit te voeren en gaat veel verder dan eenvoudige receptenrecepten die we in de meeste scholen zien. Dit programma combineert demonstratie- en hands-onmethoden die de hedendaagse en traditionele regionale Italiaanse keuken weergeven en gaat over de fundamentele principes van contrasterende smaken, kleur, techniek en voedingswaarde in de keuken, en wat nog belangrijker is, geeft alle deelnemers de mogelijkheid om te zien en te proeven en het vermogen om hun eigen individuele techniek te ontwikkelen en te ontwikkelen. Dit programma omvat alle aspecten van de Italiaanse keuken, waaronder pasta en risotto, gebak en desserts, gelato, gezouten en geconserveerde producten, en Italiaanse hoofdgerechten, met een diepgaande analyse van de geavanceerde technieken, scheikunde en wetenschap achter elk onderdeel.... [-]


Artisan Gelato 1 Weekprogramma

Campus Voltijd 1 week April 2019 Italië Bréscia

Italiaanse gelato is zeker een synoniem voor Italiaans eten en stijl. Dit is de reden waarom de vraag naar traditionele gelato voortdurend groeit en een steeds rendabelere zakelijke kans wordt over de hele wereld. Onder leiding van de beste Master Gelato Makers in Italië, zullen de aanwezigen leren hoe ze de primaire Italiaanse gelato-smaken bereiden. Van de meest traditionele tot de meest innovatieve, de sleutel tot succes ligt in de methode en het gebruik van ingrediënten van topkwaliteit. [+]

Programma overzicht

Italiaanse gelato is zeker een synoniem voor Italiaans eten en stijl. Dit is de reden waarom de vraag naar traditionele gelato voortdurend groeit en een steeds rendabelere zakelijke kans wordt over de hele wereld. Onder leiding van de beste Master Gelato Makers in Italië, zullen de aanwezigen leren hoe ze de primaire Italiaanse gelato-smaken bereiden. Van de meest traditionele tot de meest innovatieve, de sleutel tot succes ligt in de methode en het gebruik van ingrediënten van topkwaliteit.

DetailsStartdatums: 29 april 2018Duur: 1 weekprogramma, 9:00 - 16:00 uurTaal EngelsWaar: Brescia, ItaliëAdres: Via Serenissima, 5 BresciaMax aantal per klas: 20Kosten: € 2.500... [-]

Artisan Pasta 1 Weekprogramma

Campus Voltijd 1 week April 2019 Italië Bréscia

Pasta is een terugkerend item geworden op restaurantmenu's over de hele wereld, ongeacht de oriëntatie van het restaurant. Voor de consument is pasta een gezond en smakelijk menu-item, en voor koks vertegenwoordigt het een aanzienlijke winst en een gerecht dat geen beperkingen kent, waardoor het altijd gemakkelijk en flexibel is. Elke dag biedt complete hands-on lessen waarbij studenten regionalisme leren kennen, begrijpen waar pasta vandaan komt, en daarom in staat zijn om geschikte specerijen en sauzen te kiezen voor elke pasta die ze gebruiken. [+]

Programma overzicht

Pasta is een terugkerend item geworden op restaurantmenu's over de hele wereld, ongeacht de oriëntatie van het restaurant. Voor de consument is pasta een gezond en smakelijk menu-item, en voor koks vertegenwoordigt het een aanzienlijke winst en een gerecht dat geen beperkingen kent, waardoor het altijd gemakkelijk en flexibel is. Elke dag biedt complete hands-on lessen waarbij studenten regionalisme leren kennen, begrijpen waar pasta vandaan komt, en daarom in staat zijn om geschikte specerijen en sauzen te kiezen voor elke pasta die ze gebruiken. De cursus behandelt alle onderscheidende bereidingen: gedroogde pasta, gevulde verse pasta, gnocchi, rijst en risotto's. Alle gerechten worden voorgesteld door de traditionele versie van het recept te vergelijken met de creatieve herinterpretatie van de chef-kok, om ze nog lekkerder en esthetisch aantrekkelijker te maken. Deze week is een kleurrijk buffet van een van de meest gewaardeerde menu-items van Italië.... [-]


Italiaans Brood En Bakprogramma 1 Week

Campus Voltijd 1 week April 2019 Italië Bréscia

Brood en pizza hebben altijd het unieke karakter van het Italiaanse culinaire verbeeld. Onder de supervisie van meesterbakkers en pizzabakkers behoren tot de beste in Italië, de deelnemers zullen leren om een ​​breed scala aan kern traditioneel Italiaans brood, pizza's en bakkerijproducten te bereiden; van de eenvoudigste tot de meest complexe. Of het nu gaat om conventionele bakovens of haardovens, de deelnemers zullen texturen en smaken reproduceren die de meeste chef-koks tegenwoordig ontgaan. [+]

Programma overzicht

Brood en pizza hebben altijd het unieke karakter van het Italiaanse culinaire verbeeld. Onder de supervisie van meesterbakkers en pizzabakkers behoren tot de beste in Italië, de deelnemers zullen leren om een ​​breed scala aan kern traditioneel Italiaans brood, pizza's en bakkerijproducten te bereiden; van de eenvoudigste tot de meest complexe. Of het nu gaat om conventionele bakovens of haardovens, de deelnemers zullen texturen en smaken reproduceren die de meeste chef-koks tegenwoordig ontgaan.

DetailsStartdatums: 22 april 2018Duur: 1 weekprogramma, 9:00 - 16:00 uurTaal EngelsWaar: Brescia, ItaliëAdres: Via Serenissima, 5 BresciaMax aantal per klas: 20Kosten: € 2.500... [-]

Italiaanse Keuken 1 Weekprogramma

Campus Voltijd 1 week April 2019 Italië Bréscia

De Italiaanse keuken kenmerkt zich door een unieke en onderscheidende stijl, die een verbazingwekkende verscheidenheid aan gerechten, producten en technieken omvat. Elk gerecht is slechts zo goed als de grondstoffen die worden gebruikt om het te maken. Omdat elke chef een meester in zijn vakgebied moet zijn en moet innoveren op traditie, moeten ze eerst begrijpen waar een bepaald bord, een bepaalde smaak of een bepaald ingrediënt vandaan komt. [+]

Programma overzicht

De Italiaanse keuken kenmerkt zich door een unieke en onderscheidende stijl, die een verbazingwekkende verscheidenheid aan gerechten, producten en technieken omvat. Elk gerecht is slechts zo goed als de grondstoffen die worden gebruikt om het te maken. Omdat elke chef een meester in zijn vakgebied moet zijn en moet innoveren op traditie, moeten ze eerst begrijpen waar een bepaald bord, een bepaalde smaak of een bepaald ingrediënt vandaan komt. Het concept van regionalisme in de Italiaanse keuken begrijpen is van vitaal belang om te begrijpen waar een bepaald product in Italië vandaan komt en dus hoe dat product wordt gebruikt om menu-items te maken. Naast het begrijpen van de waarheden en mythen over Italiaans eten, zijn de deelnemers in staat om culinaire trainingen te combineren met culturele geschiedenis, waardoor ze betere chef-koks en meer ervaren culinarians worden.... [-]


Italiaans Gebak En Dessert 1 Weekprogramma

Campus Voltijd 1 week May 2019 Italië Bréscia

Italiaans ambachtelijk gebak is wereldwijd bekend om zijn rauwe ingrediënten die sterk verbonden zijn met de cultuur van de gebieden waaruit zij zijn geboren. Dit resulteert in een banketbakkerij wereldwijd bekend voor een uitzonderlijke selectie van vormen en smaken. Onder leiding van Master Pastry Chefs behoren tot de beste in Italië, de aanwezigen leren hoe sommige van de beste en meest beroemde desserts van de Italiaanse patisserie traditie te bereiden; van de eenvoudigste tot de meest complexe, de sleutel tot succes ligt in de methode en het gebruik van uitstekende producten en apparatuur. Dit is een uniek programma dat zich concentreert op zowel traditionele als innovatieve smaakcombinaties en culmineert in een indrukwekkend vertoon van artisticiteit. [+]

Programma overzicht

Italiaans ambachtelijk gebak is wereldwijd bekend om zijn rauwe ingrediënten die sterk verbonden zijn met de cultuur van de gebieden waaruit zij zijn geboren. Dit resulteert in een banketbakkerij wereldwijd bekend voor een uitzonderlijke selectie van vormen en smaken. Onder leiding van Master Pastry Chefs behoren tot de beste in Italië, de aanwezigen leren hoe sommige van de beste en meest beroemde desserts van de Italiaanse patisserie traditie te bereiden; van de eenvoudigste tot de meest complexe, de sleutel tot succes ligt in de methode en het gebruik van uitstekende producten en apparatuur. Dit is een uniek programma dat zich concentreert op zowel traditionele als innovatieve smaakcombinaties en culmineert in een indrukwekkend vertoon van artisticiteit.... [-]