Milan Fashion Campus

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Milan Fashion Campus

De eerste sculptuur Italiaanse mode Italiaanse online cursussen.

Intensieve cursussen in Fashion Brief - Het hele jaar geopend cursussen - Registratie elke maandag.

Ontdek de mode in Italië! Je zal niet in staat zijn om te ervaren zonder gevoel

www.milanfashioncampus.it

Sinds 2003, Milan Fashion Campus is gericht op de Italiaanse mode-cultuur te verspreiden met behulp van internet. Onze mode-opleidingen studenten helpen persoonlijk het verbeteren van hun stijl en het verwerven van de unieke Italiaanse stijl. De oprichter van Milan Fashion Campus is Angelo Russica, die is geboren en getogen in Zwitserland, maar is van Siciliaanse afkomst.


Na afloop van haar mode studies in Milaan, Angelo Russica nam zijn eerste stappen in de wereld van de mode als assistent Giorgio Correggiari, waar hij een ontmoeting Domenico Dolce en Stefano Gabbana (Dolce & Gabbana). Ik moest vertrekken om deel te nemen in militaire dienst voor een jaar. Bij zijn terugkeer werkte hij samen met het Italiaanse bedrijf Barbas (herenkleding). Hij had een van de meest opwindende professionele ervaringen van zijn carrière: hij begon te werken als assistent ontwerper Gianni Versace, met wie hij werkte gedurende 5 jaar het ontwerpen van vrouwelijke en mannelijke collecties: Genny, Spazio en Versus. Na deze ervaring, ging hij naar Spanje voor 4 jaar, waar hij werkte met Induyco - El Corte Ingles in Madrid. Zodra hij terugkwam, begon hij te werken als een mode-consultant voor Gruppo Marzotto, Miroglio Vestebene, Gruppo Max Mara, ook in Japan met één van 's werelds toonaangevende bont bedrijven, het bedrijf Koning.


Tijdens zijn jaren in de modewereld, Angelo voelde een grote teleurstelling jeugd het bijwonen van de scholen in het prestigieuze mode: Helaas, realiseerde hij zich dat na drie jaar van de studie, waar ze brachten veel geld, ze hebben niet een gedegen kennis en pas afgestudeerden vaak niet eens de kans om een ​​stage te doen gehad.


Zo realiseerde dat er veel te doen, dus richtte hij Milan Fashion Campus, met als doel de jongeren de kans om te leren over de wereld van de mode zonder een fortuin, met persoonlijke hulp en feedback, en op hetzelfde moment met content met echte en praktische invalshoeken: als het werk wordt gedaan in een professionele omgeving.


Zijn internationale ervaring kon hij zijn carrière op te bouwen als een design consultant en uiteindelijk in het onderwijs.


Milan Fashion Campus werkt voortdurend aan de ontwikkeling en het creëren van een intensieve cursussen die studenten in staat stellen om hun volledige potentieel te bereiken zonder dat u door middel van economische moeilijkheden.
Onze school heeft tot doel de kwaliteit van haar studenten te bereiken, het onderwijzen van de creatie van een collectie te creëren verhalen die stof en kleur te combineren, onderzoek naar de details van de kostuums die het een uniek stuk kan maken. Dus ook zij wil het creatieve deel met het gebruik van de software aan te vullen. Hoe om te werken in de handel en innovatie, terwijl een mode-collectie is gemaakt, van concept, planning en uitvoering?
Milan Fashion Campus werkt met flexibele programma's die gericht content op de belangen van de studenten. Met kleine klassen en attente en persoonlijke service, studenten krijgen feedback over hun werk, om hun creatieve vaardigheden te verbeteren en ontwikkelen van een kritische blik op zijn creatieve proces. Milan Fashion Campus biedt een internationale omgeving waar studenten komen uit alle hoeken van de wereld, uit Europa, Azië, Afrika, Amerika. Dit maakt het mogelijk een culturele uitwisseling, waar de studenten uit te breiden hun wereldbeeld, nieuwe ervaringen en verschillende culturen die je gevoel voor stijl en esthetiek te beïnvloeden, terwijl met de mogelijkheid om interessante en verrijkende contacten voor hun carrière te maken in de wereld van fashion.

Locaties

Milaan

Milan Fashion Campus Fashion Courses

Address
MILAN FASHION CAMPUS
Via Broggi 7

20129 Milaan, Lombardy, Italië
Telefoonnr.
+39 02 2682 2730