Milan Fashion Campus

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Milan Fashion Campus

De eerste sculptuur Italiaanse mode Italiaanse online cursussen.

Intensieve cursussen in Fashion Brief - Het hele jaar geopend cursussen - Registratie elke maandag.

Ontdek de mode in Italië! Je zal niet in staat zijn om te ervaren zonder gevoel

www.milanfashioncampus.it

Sinds 2003, Milan Fashion Campus is gericht op de Italiaanse mode-cultuur te verspreiden met behulp van internet. Onze mode-opleidingen studenten helpen persoonlijk het verbeteren van hun stijl en het verwerven van de unieke Italiaanse stijl. De oprichter van Milan Fashion Campus is Angelo Russica, die is geboren en getogen in Zwitserland, maar is van Siciliaanse afkomst.


Na afloop van haar mode studies in Milaan, Angelo Russica nam zijn eerste stappen in de wereld van de mode als assistent Giorgio Correggiari, waar hij een ontmoeting Domenico Dolce en Stefano Gabbana (Dolce & Gabbana). Ik moest vertrekken om deel te nemen in militaire dienst voor een jaar. Bij zijn terugkeer werkte hij samen met het Italiaanse bedrijf Barbas (herenkleding). Hij had een van de meest opwindende professionele ervaringen van zijn carrière: hij begon te werken als assistent ontwerper Gianni Versace, met wie hij werkte gedurende 5 jaar het ontwerpen van vrouwelijke en mannelijke collecties: Genny, Spazio en Versus. Na deze ervaring, ging hij naar Spanje voor 4 jaar, waar hij werkte met Induyco - El Corte Ingles in Madrid. Zodra hij terugkwam, begon hij te werken als een mode-consultant voor Gruppo Marzotto, Miroglio Vestebene, Gruppo Max Mara, ook in Japan met één van 's werelds toonaangevende bont bedrijven, het bedrijf Koning.


Tijdens zijn jaren in de modewereld, Angelo voelde een grote teleurstelling jeugd het bijwonen van de scholen in het prestigieuze mode: Helaas, realiseerde hij zich dat na drie jaar van de studie, waar ze brachten veel geld, ze hebben niet een gedegen kennis en pas afgestudeerden vaak niet eens de kans om een ​​stage te doen gehad.


Zo realiseerde dat er veel te doen, dus richtte hij Milan Fashion Campus, met als doel de jongeren de kans om te leren over de wereld van de mode zonder een fortuin, met persoonlijke hulp en feedback, en op hetzelfde moment met content met echte en praktische invalshoeken: als het werk wordt gedaan in een professionele omgeving.


Zijn internationale ervaring kon hij zijn carrière op te bouwen als een design consultant en uiteindelijk in het onderwijs.


Milan Fashion Campus werkt voortdurend aan de ontwikkeling en het creëren van een intensieve cursussen die studenten in staat stellen om hun volledige potentieel te bereiken zonder dat u door middel van economische moeilijkheden.
Onze school heeft tot doel de kwaliteit van haar studenten te bereiken, het onderwijzen van de creatie van een collectie te creëren verhalen die stof en kleur te combineren, onderzoek naar de details van de kostuums die het een uniek stuk kan maken. Dus ook zij wil het creatieve deel met het gebruik van de software aan te vullen. Hoe om te werken in de handel en innovatie, terwijl een mode-collectie is gemaakt, van concept, planning en uitvoering?
Milan Fashion Campus werkt met flexibele programma's die gericht content op de belangen van de studenten. Met kleine klassen en attente en persoonlijke service, studenten krijgen feedback over hun werk, om hun creatieve vaardigheden te verbeteren en ontwikkelen van een kritische blik op zijn creatieve proces. Milan Fashion Campus biedt een internationale omgeving waar studenten komen uit alle hoeken van de wereld, uit Europa, Azië, Afrika, Amerika. Dit maakt het mogelijk een culturele uitwisseling, waar de studenten uit te breiden hun wereldbeeld, nieuwe ervaringen en verschillende culturen die je gevoel voor stijl en esthetiek te beïnvloeden, terwijl met de mogelijkheid om interessante en verrijkende contacten voor hun carrière te maken in de wereld van fashion.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Italiaans

Bekijk Voorbereidend Jaar » Bekijk Summer courses » Bekijk cursussen » Bekijk Online Cursus »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Cursus in Fashion Styling

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 weken October 2019 Italië Milaan +1 more

Deze Fashion Stylist cursus zullen studenten in staat om het gevoel van stileren mode niet alleen met veel smaak te ontwikkelen. Stylisten Mode moet altijd in gedachten houden dat ze een aantal factoren te overwegen: hoe om kleren aan te passen aan alle soorten van grootte en vorm van het lichaam vleien, hoe je de juiste kleding die voldoet aan tijd, plaats en situatie te dragen, of hoe trend bewust worden een opvallende campagne. [+]

Cursus in Fashion Styling

Deze Fashion Stylist cursus zullen studenten in staat om het gevoel van stileren mode niet alleen met veel smaak te ontwikkelen. Stylisten Mode moet altijd in gedachten houden dat ze een aantal factoren te overwegen: hoe om kleren aan te passen aan alle soorten van grootte en vorm van het lichaam vleien, hoe je de juiste kleding die voldoet aan tijd, plaats en situatie te dragen, of hoe trend bewust worden een opvallende campagne. Of u wilt een stylist voor persional shopper of photoshootin stylist, zal deze cursus u toelaten om kennis uit te breiden over de styling hoe te kleden in elke situatie.

De cursus bestaat uit oefeningen op mixen en matchen van nieuwe manieren om jezelf te kleden, het analyseren van de street fashion, coördineren van een outfit onder budget en meer. Je moet allerlei winkels in Milaan ontdekken, steeds een stylist terwijl u geniet van de mode-hoofdstad.... [-]


Cursus in Lingerie & Badmode Ontwerp

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 12 weken October 2019 Italië Milaan +1 more

De Lingerie & Badmode Design Course zal de student de mogelijkheid om het menselijk lichaam de voorbereiding van het begrijpen van de natuurlijke lichaam lijn van een menselijk lichaam te trekken verwerven. [+]

Cursus in Lingerie & Badmode Ontwerp

De Lingerie & Badmode Design Course zal de student de mogelijkheid om het menselijk lichaam de voorbereiding van het begrijpen van de natuurlijke lichaam lijn van een menselijk lichaam te trekken verwerven. Met behulp van programma's zoals Photoshop en Illustrator, zal deze cursus kunt u moodboards en technische tekeningen te maken op een professioneel niveau. Leer hoe te presenteren en voorstellen uw ontwerpen, net als hoe ontwerpers hun ontwerpen af ​​voor de fabrieken zou sturen.

Afsluitende werkzaamheden: Creative Final Workshop: Het ontwerpen van een collectie gebaseerd op een eigen thema

Cursus Learning Outcomes

... [-]

Cursus in Women's Wear Ontwerp

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 6 maanden October 2019 Italië Milaan +1 more

Wear The Woman's Design cursus is om de student voor de professionele realiteit van de mode-wereld voor te bereiden, niet alleen de ontwikkeling van de individuele creativiteit, maar ook aan de behoeften van de mode-industrie te verwerven. [+]

Cursus in Women's Wear Ontwerp

Wear The Woman's Design cursus is om de student voor de professionele realiteit van de mode-wereld voor te bereiden, niet alleen de ontwikkeling van de individuele creativiteit, maar ook aan de behoeften van de mode-industrie te verwerven.

Deze cursus ook in combinatie met de collectie simulatieprogramma ontwerpen in combinatie met echte stoffen. Creativiteit is moeilijk uit te leggen, vooral in de mode. Bijvoorbeeld het ontwerp van een jurk is pas volledig afgebeeld in de geest van een ontwerper. De ontwerper moet dan zijn creatie door middel van schetsen uit te drukken, maar het moet precies worden uitgedrukt past bij de sfeer van de stof. Moet kennis hebben om weefsel te ontwerpen en soms ontwerpen zijn gebaseerd op het textiel in de vakwereld.... [-]


Fashion styling & schieten

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 weken October 2019 Italië Milaan +1 more

Fashion Styling & Schieten Uw Fashion Styling & Schieten in Milaan [+]

Fashion Styling OPLOSSEN MODULE De Fashion Styling Schieten module van Milaan Fashion Campus is een styling workshop gewijd aan de voorbereiding van de echte fashion opnamen in een studio met een professionele fotograaf, een model en een kapper. We zullen de studenten in staat om het gevoel van styling met praktische oefeningen te ontwikkelen, en om hun styling portefeuille te verhogen. Het project heeft tot doel de student uit te voeren vanaf het begin tot het einde van de fotoshoot, het geven van de mogelijkheid om zijn / haar styling potentieel te bewijzen. Deze module bestaat uit vier dagen van het werk, volgens de verschillende fasen van het project. In detail: - De eerste dag is gewijd aan de voorbereiding en de bouw van het project dat een moodboard onderzoek omvat: het selecteren van een concept, het bouwen van een storyboard, het bepalen van de stijl van de fotografie, de keuze van de locatie, het kiezen van het juiste model, de beslissing over de poses, make-upand kapsel.... [-]


Mode draperen

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 weken October 2019 Italië Milaan +1 more

Draperen en Design Course Uw Fashion draperen ontwerp cursus in Milaan [+]

Cursusinhoud

Werven van stof tot je beschikking en een idee tot leven komen. Dit is het basisconcept van de nieuwe Gordijn van Milan Fashion Campus voorgesteld Course. Een week om je artistieke en manuele vaardigheden te ontwikkelen. U kunt werken met verschillende soorten stof en, na onze voorbeelden, maak nieuwe creaties elke dag. Het draperen is een kunst die concentratie en precisie vereist, maar met je passie en onze hulp het resultaat fantastisch zal zijn. Als u niet wilt dat uw creativiteit te beperken kunt u uw werk van draperen te ontwikkelen, om te zetten in een echte schets toe te voegen aan uw portefeuille. Deze cursus is bedoeld voor degenen die willen iets extra's toevoegen aan hun profiel, wat resulteert in staat de verwerking van verschillende soorten stof, waardoor ze te vormen en harmonie. Informatie aanvragen Cursus Learning Outcomes --be staat om nieuwe te combineren up-to-date looks - het verbeteren van manuele vaardigheden - verbeteren de concentratie en precisie - ontwikkelen van uw ontwerp creativiteit - in staat zijn om te werken in een internationale ambient - kennis vergaren om te werken met professionals - te verbeteren uw portefeuille Niveau: Beginners Materiaal: Notebook - Laptop computer - USB Memory-stick beschikbaar Schedule Duur Daytime 1 week - Full-time - 4 dagen per week (maandag tot donderdag) Tarief: € 900... [-]


Natuurlijk in Accessoires Design

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 weken October 2019 Italië Milaan +1 more

De Accessory Design Course zullen studenten in staat om te leren hoe je een handtassen en schoenen op basis van hun eigen creativiteit evenals het behoud van het praktische gebruik van het item te trekken. Deze cursus zal u toelaten om de wereld van Handbag & Shoe Ontwerp benaderen in een professionele ... [+]

Cursus in Accessoires Design

De Accessory Design Course zullen studenten in staat om te leren hoe je een handtassen en schoenen op basis van hun eigen creativiteit evenals het behoud van het praktische gebruik van het item te trekken. Deze cursus zal u toelaten om de wereld van Handbag & Shoe Ontwerp benaderen op een professionele manier - het ontwerpen met aandacht voor constructie en materialen gericht op een bepaald type markt.

De cursus omvat: Analyse: Handtas Categorieën Analyse: Material - Vakmanschap Analyse: Accessoires Analyse: Trend Inspiration Analyse: tekentechniek Analyse: Kleuring Techniek Analyse: Het teruggeven van de Techniek

Accessoires Design Course Ontwerp Schoenen en Handtassen dat je eigenlijk wilt... [-]


Natuurlijk in bruids ontwerp

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 weken October 2019 Italië Milaan +1 more

De Bridal Wedding Design Course is niet alleen bestemd voor degenen die willen leren hoe modern Italian Style trouwjurken ontwerp, maar ook voor degenen die wil om zijn professionele vaardigheden te verbeteren. [+]

Cursus in Bridal ontwerp Bruiloft

De Bridal Wedding Design Course is niet alleen bestemd voor degenen die willen leren hoe modern Italian Style trouwjurken ontwerp, maar ook voor degenen die wil om zijn professionele vaardigheden te verbeteren.

om zich de basis van anatomische tekeningen voor te bereiden - - Tijdens de cursus zal de student de mogelijkheid om het menselijk lichaam te trekken verwerven in de cursus vindt u ook video tutorials hoe Photoshop te gebruiken - u zult ook moeten uw eigen moodboard maken - Je zult niet alleen trekken trouwjurken, maar ook tassen, schoenen, handschoenen, kettingen, zonnebrillen, zelfs de Lingerie dat een bruid zou dragen op haar huwelijksdag.... [-]


Natuurlijk in celebrity fashion design

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 weken October 2019 Italië Milaan +1 more

De Celebrity Fashion Design cursus zullen studenten in staat om te leren hoe je een trend bewuste celebrity stijl te creëren. U leert hoe om ontwerpen te tekenen voor de rode loper jurken, hoe de portretten van uw favoriete sterren te trekken, en hoe te kleuren en het ontwerp met behulp van computertechnieken. [+]

Cursus in Celebrity Fashion Design

De Celebrity Fashion Design cursus zullen studenten in staat om te leren hoe je een trend bewuste celebrity stijl te creëren. U leert hoe om ontwerpen te tekenen voor de rode loper jurken, hoe de portretten van uw favoriete sterren te trekken, en hoe te kleuren en het ontwerp met behulp van computertechnieken.

Deze cursus geeft u de mogelijkheid te benaderen om de wereld van de mode in een moderne en stijlvolle manier te geven!

Cursus Learning Outcomes

Niveau: Beginners

Materiaal: Notebook - 4H potloden - Calqueerpapier - Soft gum - Pencils - Scherper - Fijne zwarte viltstiften - A4-papier - schaar - Glue stick - Laptop Computer - USB Memory stick - Photoshop (30 dagen proefversie oke)... [-]


Natuurlijk in de collectie ontwerp

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 weken October 2019 Italië Milaan +1 more

Creativiteit is moeilijk uit te leggen, vooral in de mode. Bijvoorbeeld het ontwerp van een jurk is pas volledig afgebeeld in de geest van een ontwerper. De ontwerper moet dan zijn creatie door middel van schetsen uit te drukken, maar het moet precies worden uitgedrukt past bij de sfeer van de stof. Moet kennis hebben om weefsel te ontwerpen en soms ontwerpen zijn gebaseerd op het textiel in de vakwereld. [+]

Cursus in collectie Design

Creativiteit is moeilijk uit te leggen, vooral in de mode. Bijvoorbeeld het ontwerp van een jurk is pas volledig afgebeeld in de geest van een ontwerper. De ontwerper moet dan zijn creatie door middel van schetsen uit te drukken, maar het moet precies worden uitgedrukt past bij de sfeer van de stof. Moet kennis hebben om weefsel te ontwerpen en soms ontwerpen zijn gebaseerd op het textiel in de vakwereld.

Afsluitende werkzaamheden: Creative Final Workshop: Het ontwerpen van een collectie gebaseerd op de keuze van de stof

Cursus Learning Outcomes

- Kennis hebben van stoffen en breisels krijgen - Om de gevoeligheid van de smaak in textiel selectie te ontwikkelen - Hoe te ontwerpen die voldoet aan het materiaal te maken - Om de gevoeligheid van bijpassende kleuren te ontwikkelen Tijdens de cursus zal worden verstrekt voor bijvoorbeeld... [-]


Natuurlijk in de Italiaanse taal & fashion design

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 weken October 2019 Italië Milaan +1 more

Het doel van de Italiaanse taal & Fashion Design cursus is om de Italiaanse taal en geniet van de Italiaanse Fashion Design Het verbeteren van de persoonlijke smaak van de manier, het verwerven van de Italiaanse Fashion Style code in een omgeving waar U kunt de ... Italiaanse mode & Taal Feel benaderen. [+]

Natuurlijk in de Italiaanse taal & fashion design

Het doel van de Italiaanse taal & Fashion Design cursus is om de Italiaanse taal en geniet van de Italiaanse Fashion Design benaderen Het verbeteren van de persoonlijke smaak van de manier, het verwerven van de Italiaanse Fashion Style code in een omgeving waar U kunt de ... Italiaanse Fashion & Taal Feel.

Leer de Italiaanse taal in Milaan, het Italiaanse Taalcursus & Fashion School, de Taalschool met Fashion Design Cursussen, iitalian studies in het buitenland - maak uw Italiaanse vakantie onvergetelijk

Kom naar Milaan en de kans grijpen Italiaans te spreken! U kunt kiezen voor een van onze cursussen, en hebben in dezelfde periode de mogelijkheden om te leren of verbeteren van uw Italiaanse taal in een serieuze partner-instituut, de Europese Language Company... [-]


Natuurlijk in de mode illustratie

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 weken October 2019 Italië Milaan +1 more

De Illustratie van de Mode cursus is niet alleen het ontwerp of de voorstelling van een kledingstuk, maar meer een kunstvorm. het is ook een alternatieve manier voor creatieve mensen die genieten van de mode en willen uitdrukken op een andere manier hoe fashion design hen inspireert. In deze cursus leert u alles over mode-illustratie en hoe heeft het ... [+]

Cursus in Fashion Illustration

De Illustratie van de Mode cursus is niet alleen het ontwerp of de voorstelling van een kledingstuk, maar meer een kunstvorm. het is ook een alternatieve manier voor creatieve mensen die genieten van de mode en willen uitdrukken op een andere manier hoe fashion design hen inspireert. In deze cursus leert u alles over mode-illustratie en hoe heeft het zich ontwikkeld door de geschiedenis, tekenen techniek van de menselijke figuur, het gebruik en de theorieën van kleur, en veel verschillende manieren om technieken toe te passen op de creaties. Gedurende deze tijd kunt u ook beginnen om uw eigen stijl en het bouwen van je eigen portefeuille te ontwikkelen, die hopelijk kan een helder carrièrepad voor je open!... [-]


Natuurlijk in de trend forecasting

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 weken October 2019 Italië Milaan +1 more

The Mood & Fashion Trend Vooruitzichten cursus zullen studenten in staat om te leren hoe je een product ten opzichte van plan om de huidige trends. Van de kleur aan de stof om de silouhettes en doelconcepten ten opzichte van de trends. De cursus vereist om student vertrouwd met Photoshop & Internet onderzoeken trends geworden. [+]

Cursus in Trend Forecasting

The Mood & Fashion Trend Vooruitzichten cursus zullen studenten in staat om te leren hoe je een product ten opzichte van plan om de huidige trends. Van de kleur aan de stof om de silouhettes en doelconcepten ten opzichte van de trends. De cursus vereist om student vertrouwd met Photoshop & Internet onderzoeken trends geworden. De student zal informatie verzamelen trog Internet - zal moodboards & geschreven kort te maken, om hun eigen interpretaties van een thema en / of trend te tonen.

Cursus Learning Outcomes

- Gain kennis door onderzoek en de presentatie van mode trends met behulp van Photoshop & Internet - Gain mogelijkheid om portfolio te presenteren op een professionele manier - Leer modecollectie planning... [-]


Volwassen mode opleidingen

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 weken October 2019 Italië Milaan +1 more

Volwassenenonderwijs Programma - Cursus voor volwassenen Fashion Design & Fashion Styling Cursussen [+]

Waarom studeren in Milaan Fashion Campus Omdat Milan Fashion Campus in Milaan is de enige school die cursussen profesional mode ook gericht op volwassenen biedt, ook omdat de cursussen zijn het hele jaar door - met Enrollment elke maandag.

Wij geloven dat iedereen de kans om toegang te krijgen tot het leren om hun volledige potentieel te verspreiden zou moeten hebben. Daarom bieden we een scala aan cursussen ontwikkeld om uw behoeften te voldoen. Of u nu op zoek naar het verbeteren van uw CV en carrière kansen, iets leren voor de lol, of u kijkt om weer aan het werk te krijgen, neem een ​​kijkje op onze cursussen.

Volwasseneneducatie Fashion Cursussen Klik op de volgende link voor meer info Women's Wear Design Fashion Styling Lingerie & Badmode Trend Forecasting Accessoires Design Bridal ontwerp Bruiloft Italiaanse Taal & Fashion Design Informatie aanvragen Cursus Learning Outcomes - Gebruik van Adobe-programma's: Adobe Photoshop en Illustrator - schetsen van technieken voor ontwerp en de technische tekening - Materiaal kennis - Gain Italiaanse manier van stileren mode - Gain vermogen om nieuwe trends te communiceren in een visueel duidelijke manier - Gain mogelijkheid te creëren voor uw toekomstige klanten het doel bewuste mode ziet er - leren hoe u uw Style Level kleden: Beginners (de cursussen equires kennis van het gebruik van computers, anders zal er een toeslag in rekening gebracht) Materiaal: Notebook - 4H potloden - calqueerpapier - Soft gum - Pencils - scherper - Fijne zwarte viltstiften - A4-papier - Schaar -... [-]


Voorbereidend Jaar

Voorbereidende mode-programma's

Campus Voltijd 1 - 3 maanden October 2019 Italië Milaan

Wilt u een mode-ontwerper of stylist werd, maar je weet niet hoe te beginnen? Milan Fashion Campus geeft u .... [+]

Wilt u een mode-ontwerper of stylist werd, maar je weet niet hoe te beginnen?

Milan Fashion Campus geeft u de mogelijkheid om uw droom te verwezenlijken. De mode-school heeft een specifieke combinatie tussen fashion stylist en design cursussen gericht op iedereen die wil om in de mode-gebied of het bereiden van een portfolio ontwikkeld

Voorbereidende Fashion Programma's aangegeven voor wie wil om de stap naar het veld mode of Fashion Design Portfolio Voorbereiding Het programma bevat: 2 weken Fashion Styling

& 1 of 2 maanden Fashion Design Course te kiezen uit: Vrouw Wear Design Mannen Wear Design Course Lingerie Badmode Ontwerp jurk Course Design Course Accessoires Design Course... [-]


Zomercursussen

Zomermode natuurlijk

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 weken October 2019 Italië Milaan +1 more

Een unieke zomer studie mode in het buitenland ervaring, waar jonge mensen elkaar ontmoeten voor de passie van fashion design. Een maand van intensief programma voor studenten die willen verbeteren van hun vaardigheid of gewoon wilt de wereld van de mode in Milaan te ontdekken [+]

Zomercursus

Hoe Breng uw zomervakantie? Met de Italiaanse buitenland Summer Fashion Camp

Een unieke zomer studie mode in het buitenland ervaring, waar jonge mensen elkaar ontmoeten voor de passie van fashion design. Een maand van intensief programma voor studenten die willen verbeteren van hun vaardigheid of gewoon wilt de wereld van de mode in Milaan te ontdekken

http://www.fashioncampus.it/fashion-design/milan%20Fashion%20campus%20Certifictae.jpg

[-]

Videos

Fashion Styling Course - Milan

Contact

Milan Fashion Campus Fashion Courses

Adres MILAN FASHION CAMPUS Via Broggi 7
20129 Milaan, Lombardije, Italië
Website http://www.milanfashioncampus.it/
Telefoon +39 02 2682 2730