La Scuola di Cucina - Cuisine Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De 'Scuola di Cucina' Cuisine Academy behoort tot een traditie die in 1951 begon met de oprichting van de Scuola Radio Elettra.

Doelstelling

Ons doel is om de traditie van de Italiaanse keuken te bevorderen door middel van praktische cursussen die een scala aan kansen op werk te bieden in de culinaire sector.

De cursussen zijn bedoeld voor iedereen die wil om een ​​hoog niveau van specialisatie in de Italiaanse keuken te bereiken.

Werkvormen

Onze lesmethode combineert theoretische lessen en praktische lessen met optionele werkervaring en stages in de beste Italiaanse restaurants, waardoor studenten in praktijk te brengen wat ze geleerd hebben en het verwerven van een hoog niveau van meesterschap.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Italiaans

Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Chef

Campus Voltijd 2 - 6  April 2019 Italië Florence

Ontworpen voor degenen die willen een hoog niveau van specialisatie in de Italiaanse keuken te bereiken. [+]

Ontworpen voor degenen die willen een hoog niveau van specialisatie in de Italiaanse keuken te bereiken. De cursus geeft studenten de mogelijkheid om zeer-kwalificatie vaardigheden die hen in staat zal stellen om te bedenken en menu's die de waarde van de producten gevonden binnen de Italiaanse culinaire traditie verheffen voorstellen te krijgen.

De cursus behandelt

De culinaire industrie De Chef beroep De organisatie en het beheer van de voorraad en leveringen De organisatie van de marketing strategieën die specifiek zijn voor de culinaire industrie Hygiënepraktijken regelgeving - HACCP De planning en de bouw van nieuwe menu's De oprichting en ontwikkeling van recepten voor complexe culinaire specialiteiten Het maken van traditionele Italiaanse en regionale gerechten De voorbereiding van: warme en koude hapjes en voorgerechten, First Courses (pasta, rijst en soep gerechten), hoofdgerechten, verschillende soorten deeg en ei en / of kaas-gebaseerde cursussen en gerechten Producten binnen gebak maken, bakken, en ijs maken Werken als werknemer of het runnen van uw eigen bedrijf Human resources management en teamwork Het organiseren van het werk in de keuken Hygiëne, netheid en veiligheid op de werkplek Kwaliteitsbeoordeling van de diensten die worden aangeboden aan klanten [-]

Ijsmachine

Campus Voltijd 1 - 3 maanden September 2019 Italië Florence

Een theoretische en praktische opleiding die aan de technieken en methoden voor de productie en verkoop van Italiaanse ambachtelijke ijs leert. [+]

Een theoretische en praktische opleiding die aan de technieken en methoden voor de productie en verkoop van Italiaanse ambachtelijke ijs leert.

De cursus behandelt

Hygiënepraktijken regelgeving - HACCP De componenten van ijs Basisconcepten van voedsel eigenschappen: grondstoffen en geassembleerd ingrediënten De Chemie en Fysica van ijs Balanceren principes Balanceren technieken en werkmethoden De productie van de ambachtelijke ijs Het maken van fruit ijsjes Praktisch laboratoriumwerk Met behulp van balancing software Basis demonstraties van het versieren Decoratie behulp chocolade en suiker Basisbegrippen van de kunst van het fruit en groente snijden Planning en presentatie technieken voor bekers en trays Marketing, Communicatie en Business Management Je eigen bedrijf starten Het plannen en structureren van het ijs laboratorium en salon [-]

Pastry Chef

Campus Voltijd 1 - 3 maanden June 2019 Italië Florence

Studenten leren de banketbakker beroep met het oog om te werken in omgevingen zoals cafés en banketbakkers, ambachtelijke banketbakkerijen, goede restaurants, en andere zoetwaren bedrijven. [+]

Leert gespecialiseerd gebak vaardigheden en op hoog niveau praktisch en werkeigenschappen voor het bereiden van zoetwaren. Studenten leren de banketbakker beroep met het oog om te werken in omgevingen zoals cafés en banketbakkers, ambachtelijke banketbakkerijen, goede restaurants, en andere zoetwaren bedrijven.

De cursus behandelt

Hygiënepraktijken regelgeving - HACCP Eten eigenschappen Personeel en bedrijfsorganisatie in een gebak bedrijf De functies en technieken van het gebak apparatuur en machines voor de bewerking van het deeg, het zuren en koken Het werk cyclus van zoetwaren Patisserie technologieën Productietechnieken voor basis-degen De productie-technieken, compositie, het vullen, en de decoratie van zoetwaren De werkende technieken van cacao en chocolade Werken als een banketbakker: wettelijke eisen en veiligheid op het werk Toepassing van geleerde vaardigheden (stage) [-]

Pizzabakker & bakker

Campus Voltijd 1 - 3 maanden July 2019 Italië Florence

De Pizza Chef & Baker natuurlijk kwalificeert professioneel diegenen die willen werken in de bakkerij-industrie en in pizza restaurants. [+]

De Pizza Chef & Baker natuurlijk kwalificeert professioneel diegenen die willen werken in de bakkerij-industrie en in pizza restaurants. De cursus wordt gegeven door gekwalificeerde bakkers en pizza-makers die zijn allemaal experts in het veld.

De cursus behandelt

Eten eigenschappen Het organiseren van de werkplek in een pizza restaurant De technieken en de praktijk van de pizza restaurant (plated pizza's, die gekookt op de schil, en de pan pizza's) Bakkerij-technieken Het beheer en de afweging van pizza ingrediënten en het personaliseren van recepten Het gebruik van natuurlijke gist en moeder deeg Met specifieke en alternatieve soorten meel De bromatologie van de basisingrediënten voor pizza Werken als een pizzabakker: wettelijke eisen en veiligheid op het werk Hygiënepraktijken regelgeving - HACCP Toepassing van geleerde vaardigheden (stage) [-]