Jul academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Jul academy Istituto di Alta Formazione is gespecialiseerd in de studie van moderne muziek, het is een exclusief examencentrum voor Calabria LCM en RGT, de cursussen zang en instrument, dans en muziektheater zijn rechtstreeks gecertificeerd door de University of West London en worden beheerd door Londen College of Music Examens met de afgifte van certificaten en diploma's met EQF-opleidingspunten.

COVID-19

Op dit moment van Covid19 al onze LCM cursussen 
Ik ben online met live docenten. Alleen voor bewoners
in Italië is aanwezigheid in aanwezigheid toegestaan


  1. Onze leraren

Door ervoor te kiezen om deel te nemen aan de JulAcademy, kunt u er zeker van zijn dat u wordt gevolgd door enkele van de beste docenten en professionals die, naast specialisatie, internationale diploma's hebben behaald aan de University of West London. De kwaliteit van het lesgeven is essentieel om te leren.

Jul academy beschikken over een unieke mix van professionele ervaring en kennis van de onderwezen vakken. Met een gepersonaliseerde trainingsmethode, met kleine klassen, zal de training gericht zijn op het ontwikkelen van vaardigheden en competenties tot aan de bacheloropleiding (driejarige opleiding).

Locaties

Rende

Address
Via Sandro Botticelli 11,
87036 Rende, Calabria, Italië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden