John Kaverdash Accademia di Fotografia

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De John Kaverdash Accademia di Fotografia is training professionele fotografen sinds 1987. In de loop der jaren heeft zich gevestigd als een toonaangevende centrum van uitmuntendheid in Italië, een reputatie op basis van het succes van zijn afgestudeerden en betrokkenheid van professionals uit de mode-industrie van Milaan.

The Academy combineert praktische en didactische benaderingen met de theorieën van fotografie, diepgaande historische studies en iconografische onderzoek, de hoogte te blijven van veranderingen in de technologie, maar zorg ervoor dat het een diploma behalen professionals hebben een volledig begrip van alle vaardigheden en competenties die nodig zijn door een professional in hun respectieve domeinen.

Fotografie is een kunstvorm, een ambacht met technische en creatieve aspecten. De alomtegenwoordigheid van Beelden in alle vormen van media om ons heen vandaag, getuigen van het belang ervan. Decodering, recreëren en innoveren zijn belangrijke elementen voor het succes van een professional, of ze houden zich bezig met de journalistiek, reclame of mode, niet te vergeten de tientallen andere toepassingen te noemen. Technologie heeft de overdaad aan Imagery ingeschakeld, toch, het maakt ook duidelijk het verschil tussen professionals en amateurs.

De Academy is een ruimte waardoor individuen om zich te concentreren en te absorberen de ervaring van professionals, het vergroten en verbeteren van hun eigen technische expertise en condenseren van de processen die betrokken zijn in de ervaring. Elke cursus is opgevat in het kader van een echte werkervaring, met studenten onderwezen als leerlingen.

De locatie van de Academie, in het midden van showrooms en workshops van het ontwerp en de mode-industrie, is het resultaat van haar relatie met deze wereld. Afgezien van de deelnemende en bezoekende professionals, zijn alle leden van de Academy die zich bezighouden met hun eigen projecten, want als fotograaf is een manier van leven, die we ontlenen voldoening uit.

De Academy is er trots op een buitengewone studio-omgeving zodat studenten om te leren van een hands-on ervaring met zowel traditionele en digitale apparatuur. Dit zorgt ervoor dat elke cursus wordt een transformerend proces, als studenten worden in staat young professionals in staat is om hun persoonlijke beste techno-creatieve resultaten.

De John Kaverdash Academy biedt een breed scala aan cursussen, die basisconcepten die nodig zijn om de wereld van de professionele fotografie naderen, om specifieke specialisaties op het gebied van mode, stillevens en Reportage. Deze worden aangevuld met cursussen te rusten studenten met de vaardigheden van laboranten en digitale foto-editors.

De academie biedt slechts twee gespecialiseerde programma's, de Master Professional Photography and Fashion Master Professional. Ze zijn uniek, rijk aan inhoud en jaren van didactische vernieuwing en verbetering bij elkaar te brengen. De programma's te maken professionals die in staat zijn om de wereld van de fotografie in te voeren als beoefenaars met een complete visie op de wereld van het beeld communicatie.

De Academy is een structuur in voortdurende evolutie, het bijwerken van technisch en didactisch, met behulp van veranderingen in het beroep en de nieuwste creatieve tendensen in de wereldwijde industrie als de normen waaraan te vergelijken zijn eigen aanbod en werkvormen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Italiaans

Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Eenjarig Programma In Professionele Fotografie

Campus Voltijd 530 uur October 2018 ItaliĆ« Milaan

Het professionele fotografieprogramma van een jaar is de meest complete cursus van de John Kaverdash Academie voor Fotografie. Het omvat alle gebieden die nodig zijn om professioneel te werken in de fotografie, zowel in de analoge als de digitale wereld. Studenten bestuderen de basis van fotografie, mode, stilleven en reportage fotografie en fotobewerking. Studenten leren ook werken in een donkere kamer in BW. [+]

Eenjarig programma in professionele fotografie

Het professionele fotografieprogramma van een jaar is de meest complete cursus van de John Kaverdash Academie voor Fotografie. Het omvat alle gebieden die nodig zijn om professioneel te werken in de fotografie, zowel in de analoge als de digitale wereld. Studenten bestuderen de basis van fotografie, mode , stilleven en reportage fotografie en fotobewerking . Studenten leren ook werken in een donkere kamer in BW .

Het bijwonen van alle cursussen aangeboden door het Instituut geeft hen een meer diepgaande kennis van de professionele fotografie wereld dankzij alle verbindingen tussen de verschillende velden. Dit is een groot voordeel ten opzichte van degenen die deelnemen aan de afzonderlijke cursussen.... [-]


Contact
Bezoekadres
Via Morimondo 26 Building 11A
Milan, Lombardije, 20143 IT