Italian Genius Academy - Made in Italy School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom kiezen voor IGA:

  • De school van de "Made in Italy"
  • De kook-, mode- en ontwerpschool in Rome

Koken, mode en design zijn altijd de vlaggenschepen van de Italiaanse economie geweest en zij zijn ook velden die meer banen bieden. Onze koken, mode en design cursussen stellen onze studenten in staat om de arbeidsmarkt snel in te gaan.

Redenen voor het kiezen van IGA - Gemaakt in Italie School, de school die koken, mode- en designcursussen organiseert in Rome, en dat geeft u de mogelijkheid om op de markt te komen.

In de eerste plaats komt de innovatieve filosofie van de IGA-Made in Italy School voort uit: traditionele beroepsopleidingen stellen u niet voor om in uw beroep te oefenen! Dit komt doordat de meeste beschikbare opleidingen veel teorie voorstellen, maar heel weinig hands-on, met als resultaat een algehele gevoel van ontevredenheid aan het eind van de cursus.

Je kunt je nog steeds op het begin en werkloos vinden. Onze academie onderscheidt zich door zijn praktische aanpak en past de basisregel toe om een ​​beroep te leren: de beste manier om een ​​beroep te leren is door hands-on training.

Wat de meeste scholen je niet vertellen: alleen met echte wereldervaring worden de geheimen van een beroep verkregen door alleen de technieken die het beroep kenmerken direct te leren. Dit is de beste manier om de markt binnen te gaan.

Volgens dit basisconcept vinden alle IGA-Made in Italy School beroepsopleidingen plaats in de beste bedrijven van "Made in Italy". In feite is de eerste vraag die elke werkgever vraagt: waar heb je gewerkt? Alle IGA-Made in Italie Schoolcursussen geven een diploma uit met vermelding van wie je Tutor is en in welk bedrijf je stage hebt verricht.

De certificering die aan het einde van de cursus wordt uitgegeven, telt als een echte werkervaring! Meestal, aan het einde van de cursus verlaten de beroepsscholen de studenten op zichzelf en onvoorbereid om op de markt te komen. Dit gebeurt ook omdat ze geen mentor hebben die hen op de markt leidt.

Integendeel, de IGA-Made in Italy School helpt u de markt te betreden dankzij de JOB Opportunities, office, een echte JOB SEARCHING-dienst die u kan helpen in het netwerk van de IGA-partnerbedrijven, het beste in heel Italië.

Locaties

Rome

Address
via Sistina 149
Rome, Lazio, Italië

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: