Istituto Italiano di Fotografia

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

SCHOOL

Istituto Italiano di Fotografia is al 20 jaar een schoolleider op het gebied van beroepsopleiding in Italië. Training in IIF wordt gekenmerkt door zijn volledigheid en door zijn praktische en professionele aanpak, die zich uitstrekt over de belangrijkste sectoren in de fotografiewereld.

ONZE MISSIE

IIF's missie is om een ​​voorbereiding te bieden voor fotografie die een solide, complete en moderne expressieve taal van stijl en innovatie is. Het primaire doel is dat studenten gevoeligheid en kritisch inzicht ontwikkelen dat nodig is om de markt van fotografie op een meer expressieve en dynamische manier te benaderen.

EXCLUSIVITEIT

Istituto Italiano di Fotografia is onderverdeeld in drie secties die synergetisch werken om trainingen te maken die de student in werkelijkheid onderwerpt door concrete ervaringen en creatieve projecten in samenwerking met uitgevers en bedrijven.

De grootte: een realiteit die geschikt is voor studenten

Istituto Italiano di Fotografia is een realiteit die geschikt is voor studenten, een fotografisch laboratorium waarin iedereen op educatieve, professionele en persoonlijke wijze wordt bijgestaan. Een plek voor het cultiveren van hun vaardigheden en expressieve en creatieve vaardigheden, het volgen van een individueel en persoonlijk pad van groei gemaakt door vergelijking met de leraren en uitwisselingen met collega's. Een gastvrije, 'familiale' sfeer die de verwerving van vaardigheden bevordert die nodig zijn om getrainde professionals te worden, fotografen die hun creativiteit kunnen uiten door een uniek, persoonlijk en origineel.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Italiaans

Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Basis FOTOGRAFIE Zomercursus

Campus Voltijd 51 uur June 2019 Italië Milaan

Deze cursus is bedoeld voor diegenen die een eerste benadering van de wereld van digitale fotografie willen hebben, zowel binnen als buiten, te beginnen met de basis van de fotografische techniek. De verschillende fotografische genres zullen worden aangepakt door het portret in de studio en in een "huishouden" - gezien het gebruik van gereedschappen en apparatuur waarover de studenten beschikken - en het landschap, bedoeld als een onderzoek van expressie door middel van speciale technische talen. [+]

Overzicht:

Deze cursus is bedoeld voor diegenen die een eerste benadering van de wereld van digitale fotografie willen hebben, zowel binnen als buiten, te beginnen met de basis van de fotografische techniek. De verschillende fotografische genres zullen worden aangepakt door het portret in de studio en in een "huishouden" - gezien het gebruik van gereedschappen en apparatuur waarover de studenten beschikken - en het landschap, bedoeld als een onderzoek van expressie door middel van speciale technische talen.

Bovendien zal een sectie worden ontwikkeld die gewijd is aan reportage, met een specifieke focus op straatfotografie. Dit om een ​​eerste aanpak te leren voor het bouwen van een mogelijke fotografische service, door oefeningen "in het veld" en de inleiding tot onderwerpen voor fotobewerking.... [-]


Voeding FOTOGRAFIE Zomercursus

Campus Voltijd 30 uur July 2019 Italië Milaan

Een intensieve cursus die deelnemers, die al over de basisfotografietechnieken beschikken, de tools biedt om de methoden, de trucs en de problemen van professionele voedselfotografie te leren. De student leert zijn eigen creatieve proces te plannen en te organiseren, te beginnen met het idee van het project, vervolgens door het proces van het onderzoek te gaan voor de voorgestelde onderwerpen, de planning voor de volgende operationele fasen zoals schieten, postproductie en ten slotte de uitwerking van het eindproduct. De fotografen zullen ook in staat zijn om te communiceren met verschillende figuren die werkzaam zijn in de wereld van voedsel en professionele fotografie. [+]

Overzicht:

Een intensieve cursus die deelnemers, die al over de basisfotografietechnieken beschikken, de tools biedt om de methoden, de trucs en de problemen van professionele voedselfotografie te leren. De student leert zijn eigen creatieve proces te plannen en te organiseren, te beginnen met het idee van het project, vervolgens door het proces van het onderzoek te gaan voor de voorgestelde onderwerpen, de planning voor de volgende operationele fasen zoals schieten, postproductie en ten slotte de uitwerking van het eindproduct. De fotografen zullen ook in staat zijn om te communiceren met verschillende figuren die werkzaam zijn in de wereld van voedsel en professionele fotografie.

... [-]

Zomercursus fotografie en mode

Campus Voltijd 60 uur July 2019 Italië Milaan

Deze unieke cursus combineert de belangrijkste concepten van fotografie en mode om studenten inleidende kennis en vaardigheden bij modefotografie te bieden. Deze cursus legt de nadruk op technische fotografievaardigheden en inzicht in de mode-industrie, en geeft de student een goed inzicht in de zaken van de mode en de rol van de modefotograaf in de industrie. Om de student een echte te geven [+]

Overzicht:

Deze unieke cursus combineert de belangrijkste concepten van fotografie en mode om studenten inleidende kennis en vaardigheden bij modefotografie te bieden. Deze cursus legt de nadruk op technische fotografievaardigheden en inzicht in de mode-industrie, en geeft de student een goed inzicht in de zaken van de mode en de rol van de modefotograaf in de industrie. Om de student een echt 'insider'-perspectief te bieden, omvat deze cursus ook interacties met gevestigde modefotografen, visagisten en modellenbureaus.

Aangeboden door: Istituto Italiano di Fotografia ( IIF )

Plaats:

Milaan, Italië

• Istituto Italiano di Fotografia , via E.Caviglia 3, Milaan www.istitutoitalianodifotografia.it... [-]


Contact

Istituto Italiano di Fotografia Srl

Adres Istituto Italiano di Fotografia Via Enrico Caviglia 3
20139 Milaan, Lombardije, Italië
Website http://www.istitutoitalianodifotografia.it/
Telefoon +39 02 5810 5598