Istituto Italiano di Fotografia

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

SCHOOL

Istituto Italiano di Fotografia is al 20 jaar een schoolleider op het gebied van beroepsopleiding in Italië. Training in IIF wordt gekenmerkt door zijn volledigheid en door zijn praktische en professionele aanpak, die zich uitstrekt over de belangrijkste sectoren in de fotografiewereld.

ONZE MISSIE

IIF's missie is om een ​​voorbereiding te bieden voor fotografie die een solide, complete en moderne expressieve taal van stijl en innovatie is. Het primaire doel is dat studenten gevoeligheid en kritisch inzicht ontwikkelen dat nodig is om de markt van fotografie op een meer expressieve en dynamische manier te benaderen.

EXCLUSIVITEIT

Istituto Italiano di Fotografia is onderverdeeld in drie secties die synergetisch werken om trainingen te maken die de student in werkelijkheid onderwerpt door concrete ervaringen en creatieve projecten in samenwerking met uitgevers en bedrijven.

De grootte: een realiteit die geschikt is voor studenten

Istituto Italiano di Fotografia is een realiteit die geschikt is voor studenten, een fotografisch laboratorium waarin iedereen op educatieve, professionele en persoonlijke wijze wordt bijgestaan. Een plek voor het cultiveren van hun vaardigheden en expressieve en creatieve vaardigheden, het volgen van een individueel en persoonlijk pad van groei gemaakt door vergelijking met de leraren en uitwisselingen met collega's. Een gastvrije, 'familiale' sfeer die de verwerving van vaardigheden bevordert die nodig zijn om getrainde professionals te worden, fotografen die hun creativiteit kunnen uiten door een uniek, persoonlijk en origineel.

Locaties

Milaan

Istituto Italiano di Fotografia Srl

Address
Istituto Italiano di Fotografia
Via Enrico Caviglia 3

20139 Milaan, Lombardy, Italië
Telefoonnr.
+39 02 5810 5598