In Florence Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

1

Italiaanse talenschool in Florence

  • Eerste Italiaanse taalschool in Florence geaccrediteerd door het Italiaanse Ministerie van Onderwijs om Italiaanse taal en cultuur te leren aan buitenlandse studenten.
  • Professioneel taalonderwijs van topkwaliteit sinds alt = "1948.
  • Innovatief successysteem dat zich toelegt op het aanbieden van taalcursussen van de hoogste kwaliteit wereldwijd.
  • Gecertificeerd door EAQUALS, de European Association for Quality Language Services, om door de jaren heen hoge onderwijsstandaarden te garanderen.
  • Prachtig gelegen in het renaissancistische paleis "Palazzo Guadagni" (alt = "1502), ontworpen door de beroemde Florentijnse architect Cronaca.
  • Centrale ligging: de school kijkt uit op het zeer centrale plein Piazza S. Spirito , midden in het hart van het oude stadscentrum, op 300 m van het Pitti-paleis, 500 m van de Ponte Vecchio en ongeveer alt = "15 minuten lopen van de kathedraal .
  • Gemakkelijk te bereiken vanaf elke plek in de stad en omringd door typische trattoria's, cafés en workshops van traditionele ambachtslieden.

Onze Italiaanse taalschool bestaat uit elf klaslokalen, een volledig uitgerust multimediaal leercentrum met een breed scala aan Italiaanse leermiddelen, van traditionele grammatica-oefeningen tot online programma's, een grote conferentieruimte, een studentenlounge en een groot zonnig terras.

Waarom kiezen voor InFlorence Academy?

5De mogelijkheid hebben om te studeren in een gebouw uit de 16e eeuw ...

Ervaar het leven in de stad die wereldwijd bekend staat als de "Wieg van de Renaissance". InFlorence Academy is te vinden in het oudste deel van Florence, op het prachtige plein Piazza S. Spirito, omringd door typische trattoria's, cafés en traditionele ambachtslieden, in het centrum van de stad, maar ver weg van de drukke toeristische gebieden.

De mogelijkheid hebben om te studeren in een gebouw uit de 16e eeuw, rijk aan geschiedenis en Florentijnse charme. Onze school is gevestigd in Palazzo Guadagni en heeft 11 klaslokalen, een multimediaal leercentrum, een conferentieruimte, een ontspanningsruimte voor studenten en een groot zonneterras.

3

Wij geloven in het klein houden van de klasgrootten om hoogwaardige onderwijsnormen te handhaven van onze ervaren academische staf.

Onze gekwalificeerde taaldocenten hebben aanzienlijke ervaring op het gebied van Italiaans taalonderwijs. Ze gebruiken verschillende innovatieve benaderingen om een ideale cursus voor elke specifieke groep te ontwerpen. Sommige leden van ons onderwijzend personeel zijn ook lerarenopleiders.

Al onze medewerkers hebben veel ervaring in het omgaan met studenten van over de hele wereld, dus er is altijd wel iemand die u kan helpen met elk probleem, groot of klein!

Locaties

Florence

Eurocentres Firenze

Address
Piazza Santo Spirito, 9
50125 Florence, Toscane, Italië
Telefoonnr.
+39 055 213030