Istituto Italiano di Fotografia

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Met onze Vroegboekkorting campagne kunt u 15% korting op het cursusgeld te krijgen als je de volledige betaling van 28 februari 2017 te maken.

Istituto Italiano di Fotografia is al 20 jaar een school leider op het gebied van de beroepsopleiding in Italië. Training in IIF wordt gekenmerkt door zijn volledigheid en voor de praktische en professionele aanpak die varieert van de belangrijkste sectoren in de wereld van de fotografie.

Missie van IIF is een voorbereiding in de fotografie dat is solide, complete en moderne expressieve taal van stijl en innovatie te bieden. De primaire doelstelling is dat studenten ontwikkelen gevoeligheid en kritisch inzicht die nodig zijn om de markt van de fotografie te benaderen in een meer expressieve en dynamische manier mogelijk te maken.

EXCLUSIVITEIT

Istituto Italiano di Fotografia is verdeeld in drie secties die synergetisch werken om opleidingen die onmiddellijk dompelt de student in werkelijkheid door middel van concrete ervaringen en creatieve projecten in samenwerking met uitgevers en bedrijven te maken.

De grootte: een realiteit geschikt voor student

Istituto Italiano di Fotografia is een realiteit geschikt voor studenten, een fotografisch laboratorium waarin iedereen onderwijskundig wordt bijgestaan, professioneel en persoonlijk.

Een plaats voor de teelt van hun vaardigheden en expressieve en creatieve vermogens, na een individuele en persoonlijke pad van groei gemaakt in vergelijking met de docenten en uitwisseling met collega's.

Een gastvrije, "familie" sfeer die het verwerven van vaardigheden die nodig zijn om goed opgeleide vakmensen, fotografen in staat om hun creativiteit te uiten door middel van een uniek, persoonlijk en origineel geworden bevordert.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Italiaans

Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Basis fotografie zomercursus

Campus Voltijd 51 uur June 2019 Italië Milaan

[+]

Verplicht Uitrusting:

• Digitale camera met handmatige modus, geheugenkaart en batterij compatibel met uw digitale camera

• Batterijlader (en adapter voor Europese stroombron als u vanuit Italië komt)

[-]

Fotografie en mode zomer cursus

Campus Voltijd 60 uur July 2019 Italië Milaan

Deze unieke cursus brengt de belangrijkste concepten van zowel fotografie en mode voor studenten met inleidende kennis en vaardigheden in modefotografie bieden. Het accent op zowel technische fotografie vaardigheden en mode-industrie inzicht, deze cursus geeft een goed afgeronde begrip van het bedrijf van de mode en de rol van de modefotograaf binnen de industrie. Om de student een echt 'insider'-perspectief te bieden, omvat deze cursus ook interacties met gevestigde modefotografen, make-upartiesten en modellenbureaus. [+]

Overzicht:

Deze unieke cursus brengt de belangrijkste concepten van zowel fotografie en mode voor studenten met inleidende kennis en vaardigheden in modefotografie bieden. Het accent op zowel technische fotografie vaardigheden en mode-industrie inzicht, deze cursus geeft een goed afgeronde begrip van het bedrijf van de mode en de rol van de modefotograaf binnen de industrie. Om de student een echt 'insider'-perspectief te bieden, omvat deze cursus ook interacties met gevestigde modefotografen, make-upartiesten en modellenbureaus.

Aangeboden door: Istituto Italiano di Fotografia (IIF) en Istituto di Moda Burgo (IMB)

Locatie:

Milaan, Italië

• Istituto Italiano di Fotografia, via E.Caviglia 3, Milaan www.istitutoitalianodifotografia.it... [-]


Voedselfotografie zomercursus

Campus Voltijd 30 uur July 2019 Italië Milaan

Een intensieve cursus die erop gericht is de deelnemers te voorzien die reeds de basisfotografische technieken bezitten, de instrumenten om de methodes, de trucs en de moeilijkheden van professionele voedselfotografie te leren. De student zal leren om hun eigen creatief proces te plannen en te organiseren, vanuit het idee van het project, en vervolgens door het onderzoek van de voorgestelde onderwerpen te gaan en te plannen voor de volgende operationele fasen zoals schieten, postproductie en tenslotte de uitwerking van het eindproduct. De fotografen zullen ook kunnen communiceren met verschillende figuren die werken in de wereld van voedsel en professionele fotografie. [+]

Overzicht

Een intensieve cursus die erop gericht is de deelnemers te voorzien die reeds de basisfotografische technieken bezitten, de instrumenten om de methodes, de trucs en de moeilijkheden van professionele voedselfotografie te leren. De student zal leren om hun eigen creatief proces te plannen en te organiseren, vanuit het idee van het project, en vervolgens door het onderzoek van de voorgestelde onderwerpen te gaan en te plannen voor de volgende operationele fasen zoals schieten, postproductie en tenslotte de uitwerking van het eindproduct. De fotografen zullen ook kunnen communiceren met verschillende figuren die werken in de wereld van voedsel en professionele fotografie.

... [-]