Lees de Officiële Beschrijving

Mensen Campus talenschool voor degenen die willen leren van vreemde talen en het opzetten in een steeds meer geglobaliseerde wereld, vreemde taal werd een zeer concurrerende tool. School, voorheen bekend als Luca Campus Foundation, de stichting campus meer dan een decennium is bezig met onderzoek en onderwijs, geavanceerde training zaken, toerisme en in het veld het beheer van de universiteit.

Campus school leraar moedertaal docenten zijn van hoge professionele kennis en uitgebreide internationale ervaring in het veld.

Café

Zowel een vriendelijk en warm, maar ook om het prachtige landschap van de ruimte op de heuvels van Lucca, waar studenten en docenten kunnen genieten van een leuke extra rust tijd te genieten. Maandag tot vrijdag van 14.30 uur 20:30 - punt

bibliotheek

De bibliotheek heeft 48 leestafels en met Wi-Fi, het museum heeft meer dan 2.500 geregistreerde cultureel erfgoed, deze boeken zijn onder andere aspecten van het gebied van de geschiedenis, literatuur, kunst, economie, rijk en groeiende collectie van de inhoud voor een aantal van de toeristische sector inheemse kennis en publicaties.

Leeszaal: Maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 19.00 punten

multimedia klaslokalen

Campus taal school heeft klaslokalen uitgerust met moderne didactisch materiaal, waarin twee computerruimtes en een talenpracticum klaslokaal binnen meest innovatieve Toscane. Van maandag tot vrijdag van 9.00 uur tot 19.00 punten

verkeer

De school biedt een gratis pendeldienst van en naar de school en de stad het centrum van Lucca. De school heeft ook ruime parkeergelegenheid, en zeer makkelijk te gebruiken voor mensen met een handicap.

blijven

appartement

Scholen moeten worden gedeeld als een enkele of dubbele appartementen bieden studenten huis, appartement badkamer en keuken utilities, appartement nabij het centrum van Lucca of op school.

Offertes en zien veel

Lucca San Frediano Hotels

Het hotel is gelegen in het centrum van de oude stad van Lucca, naast het hotel beschikt over eigen kamers met aparte badkamers (waaronder een-, twee-, drie- en vierpersoonskamers), maar biedt ook een openbaar toilet kan leven met 6-8 individuele grote kamer, die groepsreizen accommodatie voor gezinnen is ook een zeer goede optie. Prijs horloge van beschikbaarheid.

Hotels en "bed and breakfast" Family Hostel

Scholen kunnen ook nodig om te leven in twee-ster tot vier-sterren hotel of "bed and breakfast" Family student hostels voor die keuzes. Die sterren hotels en "bed and breakfast" Family hotel, sommige in het centrum van de oude stad van Lucca, en sommige dorpen in de buurt van de school, met de medewerking van al onze hotels en herbergen hebben een hoge standaard van faciliteiten en betrouwbare kwaliteit .

Prijzen beginnen vanaf € 50,00 per persoon per nacht, inclusief ontbijt.

School bieden alleen ondersteuning voor studenten en verhuurders, is de relatie tussen de partijen geen enkele verantwoordelijkheid.

* Italiaanse cursussen voor buitenlanders hebben ingeschreven studenten gratis

Stad Lucca

Luka omdat ze muren 15,16 eeuwse gebouw is beroemd om zijn gehele omtrek 4,5 km omgeven de oude stad Lucca, ze is een van de vier muren van de oude hoofdstad van Italië, voor de andere drie (Ferrara , Grosseto en Berga magie). de aanwezigheid van de oude stadsmuur maakt ook het historische centrum van de stad bijna intact aan de originele look te behouden, zijn er veel gebouwen van architectonisch belang, zoals meer dan 100 (en niet-religieuze ) enorme paleis religieuze middeleeuwse kerken, torens, klokkentoren, monumenten en hebben een uitstekende lijn stijl van de Renaissance.

De stad beschikt ook over mooie stedelijke ruimten, wanneer het aantal van de meest beroemde amfitheater plein, zijn gezicht is zeker 's werelds enige, op het plein door de architect Lorenzo Bellini Noto Romeinse amfitheater opgericht.

De hoofdstraat is een stukje van de oude stad van smalle middeleeuwse straat Fillungo, die brengt de grootste straat van winkels van de stad.

Door zijn rijke historische monumenten, het meest recent, UNESCO voorgesteld om Lucca "World Heritage" lijst met aanbevelingen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Fondazione Campus

De cursus wordt aangeboden aan studenten van alle niveaus. Als gevolg van individuele benadering, flexibiliteit en keuze van materialen, de maximale snelheid ... [+]

Campus Cursussen taalschool toestaan ​​dat een buitenlander naar de Italiaanse krant te begrijpen en te gebruiken in het werkgebied.

Opvoeders

De docenten - native speakers of excellence en deskundigen in het onderwijs. Gebruik de nieuwste methode voor het onderwijs, begeleiding en persoonlijke benadering.

Personalisatie opleiding: Een voorlopige analyse van de taalkundige vaardigheden met behulp van de gratis proef; - Oprichting van een geschikt programma volgens de behoeften van de student; - Maak een persoonlijke kennis van de student programma, respectievelijk. De lessen worden zowel uitgevoerd op het thema van het dagelijks leven, maar ook op een speciaal thema.

De cursus wordt aangeboden aan studenten van alle niveaus. Door individuele benadering, flexibiliteit en materiaalkeuze, de cursus aan de behoeften van elke student voldoen. Duur van de cursus is afhankelijk van de gestelde doelen.... [-]

Italië Lucca
Open Inschrijving
Voltijd
10 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
Fondazione Campus

De Campus Language School - dankzij de lange termijn ervaring met lesgeven door de Fondazione uitgevoerd - heeft geschapen taal specialisatie cursussen gewijd aan al dieg ... [+]

De Campus Language School cursussen voor buitenlanders zijn gemaakt in volgorde om de student te verwerven een Italiaanse die nuttig zijn in het dagelijks leven en in de professionele wereld is.

Het onderwijzend personeel

De docenten zijn alle afgestudeerden, met een hoog niveau van professionaliteit en onderwijs deskundigheid. De gebruikte methode is gevorderd en gecombineerd met persoonlijke hulp en begeleiding.

Het personaliseren van het educatief aanbod Voorlopige analyse van taalvaardigheid met gratis niveau test. Oprichting van ad hoc-programma's op basis van student behoeften. Persoonlijke programma's op basis van vaardigheid niveau en de lessen die gericht zijn op specifieke thema's betrokken bij zowel het dagelijks leven en op het werk van de student. ... [-]
Italië Lucca
Open Inschrijving
Voltijd
1 week
Campus
Lees meer in Nederlands
Fondazione Campus

De Campus Language School cursussen voor buitenlanders zijn gemaakt in volgorde om de student te verwerven een Italiaanse die nuttig is in het dagelijks leven ... [+]

De Campus Language School cursussen voor buitenlanders zijn gemaakt in volgorde om de student te verwerven een Italiaanse die nuttig zijn in het dagelijks leven en in de professionele wereld is.

Het onderwijzend personeel

De docenten zijn alle afgestudeerden, met een hoog niveau van professionaliteit en onderwijs deskundigheid. De gebruikte methode is gevorderd en gecombineerd met persoonlijke hulp en begeleiding.

Het personaliseren van het educatief aanbod Voorlopige analyse van taalvaardigheid met gratis niveau test. Oprichting van ad hoc-programma's op basis van student behoeften. Persoonlijke programma's op basis van vaardigheid niveau en de lessen die gericht zijn op specifieke thema's betrokken bij zowel het dagelijks leven en op het werk van de student. De lesmethode ... [-]
Italië Lucca
Open Inschrijving
Voltijd
1 week
Campus
Lees meer in Nederlands
Fondazione Campus

De School van de Italiaanse taal Campus is gericht op studenten, managers en burgers op te leiden over de hele wereld om het gebruik van de taal en de ... [+]

De School van de Italiaanse taal Campus is gericht op studenten, managers en burgers op te leiden over de hele wereld om het gebruik van de taal en de kennis van de Italiaanse cultuur. De docenten zijn allen gekwalificeerd en hebben ruime ervaring in het onderwijzen van Italiaans aan buitenlanders.

De school heeft een overeenkomst van Lucca Campus Italiaanse taal, ondertekend met de Universiteit voor Buitenlanders van Siena, zorgvuldig onderwijzen van de Italiaanse taal en cultuur aan buitenlanders in het algemeen en de studenten van de projecten "MARCO POLO" en "Turandot" in het bijzonder, en wordt erkend als het examen CILS / taalvaardigheid B1 / B2 voorzien door de Italië-China intergouvernementele geldig voor inschrijving aan de Italiaanse universiteiten voor Chinese studenten met betrekking tot de programma's hierboven gezegd.... [-]

Italië Lucca
Vraag informatie aan
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Video Scuola Lingue