Lees de Officiële Beschrijving

Het doel van Eurotech Flight School is het behalen van een privéhelikopterbrevet (PPL (H) in overeenstemming met JAR-FCL.) De licentie stelt de student in staat om op niet-commerciële vluchten op te treden als privépiloot op éénmotorige helikopters.

Vliegtraining

Zoals verwacht uit JAR-FCL 2.125, is voor het behalen van de PPL (H) ten minste 45 uur vlucht vereist, 29 daarvan zijn dual-control en de andere als solist. De uren worden 1 of 2 dagen van tevoren geboekt, met de mogelijkheid om tijdens vakanties te vliegen, afhankelijk van het weer. De commerciële cursus CPL (H), die de PPL (H) volgt, omvat 35 uur vliegtijd met een instructeur en speciale klassen. Helikopters gebruikt voor training: Robinson R22 Beta / Beta II Vluchten 7 van de 7 dagen inclusief feestdagen.

Theorie natuurlijk

De cursus bestaat uit ongeveer 100 uur theorie, verdeeld in de volgende gebieden: luchtwetgeving; algemene kennis van het vliegtuig, prestaties en planning, menselijke prestaties en de beperkingen ervan; meteorologie, navigatie, operationele procedures, vliegprincipes. De organisatie verstrekt elke student alle boeken die nodig zijn voor de cursus.

Frequentie en duur

Te regelen volgens de behoeften van de cursisten. Over het algemeen 2/3 uur op een avond per week. Specifieke lessen aan het einde van het programma voor het voorbereiden van de examenquiz. Er zijn ook testvluchten van 20 minuten.

Een modern en efficiënt bedrijf

Eurotech werd in 1995 opgericht door Roberto Grazioli, helikopterpiloot en ingenieur bekend en gewaardeerd in heel Italië en in het buitenland. Eurotech begon als helikopterservicebedrijf met de certificering JAR 145 (vandaag is PART 145). Vanwege de snelle uitbreiding van het bedrijf verhuisde Eurotech in 1998 naar Caiolo in Lombardije (provincie Sondrio) in een nieuw gebouw dat speciaal is gebouwd om te voldoen aan de behoeften van een modern bedrijf voor helikopteronderhoud. De basis heeft nu in totaal 2.000 m² kantoren en hangars, een helikopterlandingsplaats van meer dan 5000 vierkante meter met een fabriek voor de levering van luchtvaartbenzine en kerosine en biedt werk aan meer dan 30 professionals en technici.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Eurotech Flight School

Met deze cursus kun je vliegen volgens de voorschriften van de instrumentale vlucht op gecertificeerde helikopters. ... [+]

privileges

Met deze cursus kun je vliegen volgens de voorschriften van de instrumentale vlucht op gecertificeerde helikopters.

Pre-requisites

Deze beoordeling kan worden bijgewoond door een privépiloot die een nachtrating heeft met ten minste 50 uur cross-country of een piloot die traint voor een CPL-modulaire cursus, een geïntegreerde ATPL-cursus of een piloot die al houder is van een CPL-licentie.

Theoretische cursus

De theoretische cursus is hetzelfde als de ATPL-cursus voor specifieke onderwerpen, met een dispensatie voor enkele lesuren. Het is echter aan te raden voor piloten met een PPL-licentie of degenen die al meer dan 5 jaar een CPL- of APTL-cursus hebben gevolgd, om alle lessen in de ATPL-theorie te herhalen om beter voorbereid te zijn (zonder extra kosten).... [-]

Italië Caiolo
Oktober 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Eurotech Flight School

Met de Commercial Pilot-licentie voor helikopters kunt u als professionele piloot luchtwerk, openbaar personenvervoer, trainingsvluchten en reddingsoperaties uitvoeren. ... [+]

privileges

Met de Commercial Pilot-licentie voor helikopters kunt u als professionele piloot luchtwerk, openbaar personenvervoer, trainingsvluchten en reddingsoperaties uitvoeren. Met de modulaire cursus (stap voor stap) kunt u de professionele licentie benaderen vanuit de privélicentie. Elke stap kan in verschillende perioden worden gepland, op de manier om uw eigen koers te bepalen.

Pre-requisites

Voor het verkrijgen van luchtvaartlicenties mag u geen strafregister hebben, of moet een strafzaak aanhangig zijn.

Om een ​​CPL-cursus aan te vragen, moet je basiskennis van wiskunde en natuurkunde en een goed bewustzijn van de Engelse taal tonen, die zal worden getest door middel van een toelatingsexamen vóór inschrijving, PPL-licentie en een minimum van 150 uur vliegtijd.... [-]

Italië Caiolo
Oktober 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Eurotech Flight School

Met de Commercial Pilot-licentie voor helikopters kunt u als professionele piloot luchtwerk, openbaar personenvervoer, trainingsvluchten en reddingsoperaties uitvoeren. D ... [+]

privileges

Met de Commercial Pilot-licentie voor helikopters kunt u als professionele piloot luchtwerk, openbaar personenvervoer, trainingsvluchten en reddingsoperaties uitvoeren. De geïntegreerde cursus laat de student toe om rechtstreeks in de professionele wereld van helikopters te gaan, zonder enige luchtvaartvoorwaarde.

Pre-requisites

Voor het verkrijgen van luchtvaartlicenties mag u geen strafregister hebben, of moet een strafzaak aanhangig zijn.

Om een ​​CPL-cursus aan te vragen, moet je basiskennis van wiskunde en natuurkunde en een goed bewustzijn van de Engelse taal tonen die via een toelatingsexamen vóór inschrijving zal worden getest.

Hoewel het medisch onderzoek (1 ^ -klassecertificering) wettelijk niet vereist is om de cursus te starten, raden we u ten zeerste aan om het uit te voeren. U kunt gratis contact opnemen met het planningsbureau van onze Academie om het medische dossier te boeken dat moet worden ingenomen in een Aeromedical Center (zie de pagina Algemene informatie). Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om de laatste vaardigheidstest uit te voeren.... [-]

Italië Caiolo
Oktober 2019
Engels
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Eurotech Flight School

Met deze scores kunt u vliegen met meermotorige turbinehelikopters. De cursus moet ook worden herhaald voor diegenen die een vernieuwingstype beoordeling nodig hebben die ... [+]

privileges

Met deze scores kunt u vliegen met meermotorige turbinehelikopters. De cursus moet ook worden herhaald voor diegenen die een vernieuwingstype beoordeling nodig hebben die is verlopen met meer dan 3 jaar.

Pre-requisites

Deze cursus kan worden gevolgd door privé- en commerciële piloten met ten minste 70 vlieguren als piloot of student-piloot die de volledige ATPL-cursus bijwoont. Voor de IFR-uitbreiding van de rating is het noodzakelijk om het eerste deel van de IR-cursus te hebben voltooid of al een IR-certificaat op een andere helikopter te hebben.

Theoretische cursus

De theoretische cursus wordt georganiseerd door de Academie.

Praktische cursus

Het planningsbureau organiseert de afspraken met de instructeurs voor het boeken van de vluchturen op aanvraag.... [-]

Italië Caiolo
Oktober 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Eurotech Flight School

Met de Private Pilot-licentie kunt u helikopters voor het toerisme besturen. ... [+]

privileges

Met de Private Pilot-licentie kunt u helikopters voor het toerisme besturen.

Pre-requisites

Voor het verkrijgen van luchtvaartlicenties mag u geen strafblad of strafrechtelijke procedure in behandeling hebben.

Hoewel het medisch onderzoek (2-klassecertificering) wettelijk niet vereist is om de cursus te starten, raden we onze studenten ten zeerste aan om het uit te voeren: de geldigheid is vijf jaar voor piloten jonger dan 40 en twee jaar voor piloten van meer dan 40 jaar oud. kan gratis contact opnemen met het planningsbureau om de medische post te boeken, die in een Aeromedical Centre moet worden genomen (zie de Algemene informatiepagina).

Het is noodzakelijk om 16 jaar oud te zijn voor de eerste solovlucht en 17 voor de laatste vaardigheidstest.... [-]

Italië Caiolo
Oktober 2019
Engels
Voltijd
4 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Eurotech Flight School

De vlieginstructeurscursus leidt je naar een kwalificatie die het recht geeft studenten te trainen voor de ppl en voor typebevoegdverklaringen op één motor van een vliegt ... [+]

privileges

De vlieginstructeurscursus leidt je naar een kwalificatie die studenten de mogelijkheid biedt om de PPL te trainen en om een ​​typeaantal op een enkele vliegtuigmotor te krijgen. De vlieginstructeur kan Cpl-studentpiloten trainen na 200 trainingsuren te hebben afgevuurd en kan ook instructeurs in opleiding instrueren nadat ze 500 trainingsuren hebben afgelegd.

Instrumentele beoordeling De instructeur kan trainen voor het Ifr-onderdeel van modulaire cursussen, geïntegreerde cursussen en voor uitbreiding op een meermotorige helikopter als hij / zij de drie vereisten vasthoudt.

Type Beoordeling Instructeur kan trainen voor Type Rating Courses on Me Helicopters.

Pre-requisites... [-]
Italië Caiolo
Oktober 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands