Eurotech Flight School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het doel van Eurotech Flight School is het behalen van een privéhelikopterbrevet (PPL (H) in overeenstemming met JAR-FCL.) De licentie stelt de student in staat om op niet-commerciële vluchten op te treden als privépiloot op éénmotorige helikopters.

Vliegtraining

Zoals verwacht uit JAR-FCL 2.125, is voor het behalen van de PPL (H) ten minste 45 uur vlucht vereist, 29 daarvan zijn dual-control en de andere als solist. De uren worden 1 of 2 dagen van tevoren geboekt, met de mogelijkheid om tijdens vakanties te vliegen, afhankelijk van het weer. De commerciële cursus CPL (H), die de PPL (H) volgt, omvat 35 uur vliegtijd met een instructeur en speciale klassen. Helikopters gebruikt voor training: Robinson R22 Beta / Beta II Vluchten 7 van de 7 dagen inclusief feestdagen.

Theorie natuurlijk

De cursus bestaat uit ongeveer 100 uur theorie, verdeeld in de volgende gebieden: luchtwetgeving; algemene kennis van het vliegtuig, prestaties en planning, menselijke prestaties en de beperkingen ervan; meteorologie, navigatie, operationele procedures, vliegprincipes. De organisatie verstrekt elke student alle boeken die nodig zijn voor de cursus.

Frequentie en duur

Te regelen volgens de behoeften van de cursisten. Over het algemeen 2/3 uur op een avond per week. Specifieke lessen aan het einde van het programma voor het voorbereiden van de examenquiz. Er zijn ook testvluchten van 20 minuten.

Een modern en efficiënt bedrijf

Eurotech werd in 1995 opgericht door Roberto Grazioli, helikopterpiloot en ingenieur bekend en gewaardeerd in heel Italië en in het buitenland. Eurotech begon als helikopterservicebedrijf met de certificering JAR 145 (vandaag is PART 145). Vanwege de snelle uitbreiding van het bedrijf verhuisde Eurotech in 1998 naar Caiolo in Lombardije (provincie Sondrio) in een nieuw gebouw dat speciaal is gebouwd om te voldoen aan de behoeften van een modern bedrijf voor helikopteronderhoud. De basis heeft nu in totaal 2.000 m² kantoren en hangars, een helikopterlandingsplaats van meer dan 5000 vierkante meter met een fabriek voor de levering van luchtvaartbenzine en kerosine en biedt werk aan meer dan 30 professionals en technici.

Locaties

Caiolo

Address
Via Valeriana, 8, Caiolo, Sondrio
23010 Caiolo, Lombardy, Italië