European University of Rome

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een internationale universiteit gebaseerd op een grote traditie van menselijke waarden, die zich bezighoudt met het leiden van toekomstige generaties en professionals. Een goede keuze voor zowel ethische als culturele educatie.112023_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Wie we zijn

Een Italiaanse universiteit

De European University of Rome (EUR) is een particuliere , wettelijk erkende universiteit die academische kwalificaties met juridische waarde vrijgeeft. De EUR biedt bachelordiploma's in economie en bedrijfsmanagement (L-18), psychologische wetenschappen en technieken (L-24) en toerisme en landbeheer (L-15); Master's Degree in Economics and Innovation Management (LM-56) en Psychology (LM-51); Bachelor's master's single cycle Licence in Law (LMG-01) en Sciences of Primary Education (LM-85 bis). Bovendien biedt het Ph.D. en geavanceerde trainings- en specialisatiecursussen.

Christelijk

De European University of Rome , opgericht in 2004 door de religieuze congregatie van de legionairs van Christus , maakt deel uit van de grote traditie van de katholieke kerk en een internationaal netwerk van universiteiten.

Waar de student centraal staat in een innovatief onderwijsproject

De jaren die aan het hoger onderwijs zijn gewijd, vormen een opwindend en beslissend moment van het leven: de European University of Rome begeleidt jonge mensen zodat hun universitaire keuze zorgvuldig wordt beoordeeld op basis van hun houding en ambities; op deze manier worden de talenten van elke student persoonlijk gewaardeerd, wat hun toegang tot een breed scala aan kennis garandeert en tegelijkertijd het risico op problematische paden vermindert.

Het project van de European University of Rome bevindt zich op een modern georganiseerde campus en gebaseerd op de centrale rol van de student . De cursussen aangeboden door de European University of Rome worden gekenmerkt door een participatieve methode die de student in staat stelt om een directe relatie met professoren op te bouwen , volgens de geest van een authentieke academische gemeenschap. Deze cursussen worden gekenmerkt door de hoge mate van leerinhoud en de efficiënte onderwijsorganisatie .

Het curriculumaanbod van de verschillende opleidingen omvat activiteiten van sociale verantwoordelijkheid en ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden om persoonlijke groei, autonomie en positieve confrontatie en betrokkenheid met anderen te bevorderen.

De vele mogelijkheden om de academische opleiding met perioden van studie in het buitenland te voltooien , stellen studenten in staat hun taalvaardigheden te perfectioneren, hun culturele horizon te verbreden en belangrijke ervaringen op te doen voor menselijke en professionele groei.

De European University of Rome begeleidt ook afgestudeerden bij de toegang tot de arbeidsmarkt , het aanbieden van stages en stages, samen met voorbereidingscursussen voor interviews, kwalificerende examens voor de uitoefening van beroepen en staatsexamens.

In dienst van een nieuwe globale ontwikkeling van de samenleving

De European University of Rome bereidt serieuze en capabele professionals voor, leidt mensen op met een solide systeem van waarden , zich bewust van hun rol in de samenleving, die belast zal zijn met het bouwen van het algemeen welzijn en het bevorderen van de waardigheid van de persoon.

Università Europea di Roma : we trainen mensen, we bereiden professionals voor.

Locaties

Rome

Address
Via degli Aldobrandeschi, 190
00163 Rome, Lazio, Italië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden