European University of Rome - Summer school

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit

Een internationale universiteit gebaseerd op grote menselijke waarden, betrokken bij toonaangevende toekomstige professionals. Een geweldige keuze voor ethisch en cultureel onderwijs.

Wie we zijn

Een Italiaanse universiteit

De Europese Universiteit van Rome (EUR) is een particuliere, wettelijk erkende universiteit die academische kwalificaties met juridische waarde afgeeft. De EUR biedt Bachelor's Degree in Economie en Business Management (L-18), Psychologische Wetenschappen en Technieken (L-24) en Toerisme en Landbeheer (L -15); Master's Degree in Economie en Innovation Management (LM-56) en Psychologie (LM-51); Master's degree in rechten (LMG-01) en wetenschappen van lager onderwijs (LM-85 bis). Bovendien biedt het Ph.D. en trainingen.

Christelijk

De Europese Universiteit van Rome, opgericht in 2004 door de religieuze congregatie van de legionairs van Christus, maakt deel uit van de grote traditie van de katholieke kerk en een internationaal netwerk van universiteiten.

Waar elke student centraal staat in een innovatief educatief project

De jaren gewijd aan het hoger onderwijs vormen een opwindend en cruciaal moment in het leven: de Europese Universiteit van Rome begeleidt jonge studenten bij het kiezen van hun carrière op basis van hun doelen en ambities. Hierdoor wordt het talent van elke student versterkt.

De Europese Universiteit van Rome bevindt zich op een moderne campus. De aangeboden cursussen worden gekenmerkt door een interactieve en dynamische manier van lesgeven, zodat studenten een directe relatie met elke professor kunnen opbouwen en dit leidt tot een authentieke academische gemeenschap. Lezingen aangeboden om een hoog niveau van leren te bereiken via een zeer effectieve lesmethode.

Verslavend, in verschillende mate, omvat het leerproces activiteiten op het gebied van sociale verantwoordelijkheid en de ontwikkeling van soft skills om een positieve houding en betrokkenheid ten opzichte van anderen te stimuleren.

Academische opleiding wordt voltooid door studies in het buitenland. Dit betekent het verdiepen van taalvaardigheden, het verbreden van de culturele achtergrond en het leven van belangrijke ervaringen voor menselijke en professionele groei.

De Europese Universiteit van Rome helpt ook afgestudeerden bij het vinden van vacatures via stages, stages en sollicitatiegesprekken.

Voor de ontwikkeling van een nieuwe samenleving

De Europese Universiteit van Rome leidt professionals en mensen met solide waarden op, zich bewust van hun inzet, die verantwoordelijk zijn voor het opbouwen van een nieuwe geest om de waardigheid van mensen te bevorderen.

Università Europea di Roma: we leren mensen, we trainen professionals.116043_pexels-photo-864994.jpeg

campus

De Europese Universiteit van Rome heeft haar campus gebouwd volgens moderne architecturale criteria, zonder barrières, met veel ruimte om te wonen en te delen: studieruimtes, bibliotheek, recreatiegebieden, cafetaria, klaslokalen beschikbaar voor studenten, zelfs als er geen colleges zijn. Campus die de hele dag wordt bewoond. Het onderwijzend en administratief personeel is altijd beschikbaar om snelle antwoorden te geven en onnodige wachtrijen te voorkomen.

De universiteit is uitgerust met voldoende gratis parkeerplaatsen en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (10 minuten met de trein vanaf het Stazione di San Pietro). Bovendien is overal snel en gratis WiFi beschikbaar. Beveiliging en controle zijn een belangrijk punt in het management van de universiteit; een speciale surveillancedienst is 24 uur per dag beschikbaar.115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Locaties

Rome

Address
Via degli Aldobrandeschi, 190
00163 Rome, Lazio, Italië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden