European Cultural Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het doel van de Europese Culturele Academie is om kennis te vergroten en uw carrière in Kunst, Architectuur en andere Creatieve Industrieën te bevorderen.

Al meer dan een decennium hebben we creatieve gemeenschappen geholpen om de zichtbaarheid te vergroten, verbindingen te bouwen en een blijvende impact op hun carrière te maken. In onze cursussen, we delen onze inzichten als organisatoren van internationale tentoonstellingen en Biennale Pavilions, Uitvoering Art Week, Designprijs en Architectuur Awards als een goed als symposia, conferenties en residenties.

Onze faculteit omvat kunstenaars, ontwerpers, curatoren, galerijen, architecten en geleerden die u helpen om de nodige vaardigheden op te bouwen en u te kunnen navigeren door middel van een ondoorzichtige en zeer concurrerende industrie.

Kunstenaar Herman Nitsch en curatoren Karlyn de Jongh en Sarah Gold Bezoekende tentoonstellingen: Hier met de kunstenaar Herman Nitsch en de curatoren Karlyn de Jongh en Sarah Gold

Onze aanpak

European Cultural Academy benadrukt praktische oplossingen. U krijgt achter de schermen van de Biënnale en leren samenwerken met regeringen, artiesten, stichtingen en sponsors. Aan het einde van de cursus creëert u een echt project (bijvoorbeeld tentoonstelling, kunstwerk, publicatie, evenement, enz.) Die bij uw portfolio / CV kunnen worden toegevoegd en u kunt het voor het publiek presenteren.

Vooraanstaande professoren op gerelateerde terreinen zorgen voor een solide academische component en zorgen ervoor dat u een breder perspectief krijgt.

Wie kan aanvragen

Onze deelnemers komen uit alle achtergronden en de cursus is open voor iedereen met een interesse in kunst en architectuur. Als u een universitaire vertegenwoordiger bent en een programma voor uw studenten wilt regelen, kunnen wij u aan uw behoeften aanpassen.

Individuele aanvragers zijn welkom om te solliciteren voor bepaalde data, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Duur is van 1 tot 3 weken. The Academy loopt het hele jaar door, hoewel de meest optimale periode tijdens de Biennale (mei-november) zou zijn.

Plaats

Venetië, Italië. We hebben vier historische palazzos in het centrum van Venetië waar we tentoonstellingen hosten en studenten een unieke ervaring achter de schermen bieden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Summer courses » Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Cursus hedendaagse kunst

Campus Voltijd 2 weken July 2019 Italië Venetië

Je houdt van kunst, design en architectuur. U wilt verbinding maken met mensen die op dit moment creatieve ideeën ontwikkelen. Beleef Venetië en de Biënnale van Venetië samen met gelijkgestemde studenten van over de hele wereld. Hier worden u en uw collega's ondergedompeld in de inspirerende omgeving geleid door de gerenommeerde faculteit en industrie-experts. Krijg nieuwe vaardigheden om direct meer impact te creëren met uw werk. [+]

Over de cursus

Je houdt van kunst, design en architectuur. U wilt verbinding maken met mensen die op dit moment creatieve ideeën ontwikkelen. Beleef Venetië en de Biënnale van Venetië samen met gelijkgestemde studenten van over de hele wereld. Hier worden u en uw collega's ondergedompeld in de inspirerende omgeving geleid door de gerenommeerde faculteit en industrie-experts. Krijg nieuwe vaardigheden om direct meer impact te creëren met uw werk.

Begin elke maandag, verblijf voor een aantal weken:

Sluit je aan voor 1 week om je te concentreren op een bepaald onderwerp;Doe 2 weken mee om een ​​groter gebied van onderwerpen te behandelen;Doe 3 weken mee voor een grondige all-round ervaring en extra kansen.Programma 2019... [-]

Hedendaagse architectuur

Campus Voltijd 2 weken July 2019 Italië Venetië

Je houdt van kunst, design en architectuur. U wilt verbinding maken met mensen die op dit moment creatieve ideeën ontwikkelen. Beleef Venetië en de Biënnale van Venetië samen met gelijkgestemde studenten van over de hele wereld. Hier worden u en uw collega's ondergedompeld in de inspirerende omgeving geleid door de gerenommeerde faculteit en industrie-experts. Krijg nieuwe vaardigheden om een ​​grotere impact op uw werk te creëren. [+]

Over de cursus

VENETIË ARCHITECTUUR BIENNALE | 12-17 november, 2018

Venetië is DE bestemming van 2018. U zult als een van de eersten nieuwe talenten en beoordelingsprojecten van sterrenarchitectuurstudio's ontdekken. Toparchitecten en ontwerpers bezoeken de Biënnale met een reden. Van mei tot november biedt de stad een ongelooflijke concentratie van beste projecten en tentoonstellingen in de industrie.

Lees meer over achter de schermen van de meest prestigieuze tentoonstelling ter wereld. Tijdens de cursus kun je het evenement ervaren, organisatoren en deelnemers ontmoeten en de meest vooruitstrevende projecten uit 70 landen bekijken.

Onderwerpen: een geschiedenis van de Biennale Architettura; Case study: organisatie van nationaal paviljoen en onderpand; PR... [-]


Zomercursussen

Architectuur, kunst en designcursussen tijdens de Biënnale van Venetië

Campus Voltijd 1 - 3 weken Open Inschrijving Italië Venetië

Je houdt van kunst, design en architectuur. U wilt verbinding maken met mensen die op dit moment creatieve ideeën ontwikkelen. Kom voor één, twee of drie weken om te genieten van Venetië als een insider en een opwindende praktische vakantie-ervaring te hebben. [+]

Kunst, design en architectuur tijdens de Biënnale van Venetië

VOLGENDE CURSUS: ÉÉN WEEK VENETIË ARCHITECTUUR BIENNALE CURSUS

12-17 NOVEMBER 2018.

Klassen:

Architectuurgeschiedenis Biënnale: een introductie in Venetië en daarbuiten.Venetië voor Venetianen, Venetië voor de wereld.Biënnale van Venetië: selectieprocedures, organigram en dingen te weten gepresenteerd door de Biennale Foundation.Case study: organisatie van nationaal paviljoenVerbanden tussen kunst, design en architectuur: een doordachte look.

Bezoeken:

Bezoek aan het Vaticaanpaviljoen op het eiland San Giorgio Maggiore.Tour met curator van tijd-ruimte-bestaan, Palazzo BemboVerbanden tussen kunst, design en architectuur: een doordachte look.Bezoek aan de Architectuurbiënnale van Venetië: Arsenale. Rondleiding met het Biënnale-team.Bezoek aan de Architectuurbiënnale van Venetië: Giardini. Rondleiding met een professionele architect.... [-]

Contact
Bezoekadres
Str. Nova, 3659
Venice, Veneto, 30121 IT