European Cultural Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het doel van de European Cultural Academy is om kennis te vergroten en je carrière vooruit te helpen in kunst, architectuur en de creatieve industrie.

Al meer dan een decennium hebben we creatieve gemeenschappen geholpen de zichtbaarheid te vergroten, verbanden te leggen en een blijvende impact te hebben op hun loopbaan. In onze cursussen delen we onze inzichten als organisatoren van internationale tentoonstellingen en Biënnale-paviljoens, Performance Art Week, Design Prize en Architecture Awards, evenals symposia, conferenties en residenties.

Onze faculteit bestaat uit kunstenaars, ontwerpers, curatoren, galeristen, architecten en wetenschappers die u zullen helpen om de nodige vaardigheden op te bouwen en u in staat stellen om door een ondoorzichtige en zeer concurrerende industrie te navigeren.97759_ScreenShot2018-11-19at16.27.41.png

Onze aanpak

European Cultural Academy legt de nadruk op praktische oplossingen. Je komt achter de schermen van de Biënnale en leert samenwerken met overheden, kunstenaars, stichtingen en sponsors. Aan het einde van de cursus, creëer je een echt project (bijv. Tentoonstellingsproject, kunstwerk, publicatie, evenement enz.) Dat aan je portfolio / CV kan worden toegevoegd en je hebt de mogelijkheid om het aan het publiek voor te stellen.

Prominente hoogleraren op verwante gebieden zorgen voor een solide academische component en zullen u in staat stellen om een ​​breder perspectief te krijgen.

Wie kan solliciteren

Onze deelnemers komen uit alle achtergronden en de cursus is open voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst en architectuur. Als u een vertegenwoordiger van de universiteit bent en een programma voor uw studenten wilt regelen, kunnen we dit aan uw behoeften aanpassen.

Individuele aanvragers zijn van harte welkom om een ​​aanvraag in te dienen voor bepaalde datums, aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

De duur is van 1 tot 2 weken. De Academie loopt het hele jaar door, hoewel de meest optimale periode zou zijn tijdens de Biënnale (mei-november).

Plaats

Venetië, Italië. We hebben vier historische palazzo's in het centrum van Venetië, waar we exposities houden en studenten een unieke ervaring achter de schermen bieden.

Locaties

Venetië

Address
S. Marco, 4013, 30124 Venice, Italy
30124 Venetië, Veneto, Italië