EUTHECA - The European Union Academy of Theatre and Cinema

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EUTHECA - De Europese Unie Academie voor Theater en Cinema en de Academie van het hoger onderwijs in de kunst van het Theater van Cinema met het hoofdkantoor in Rome. EUTHECA is een referentiepunt in Italië, voor de opleiding en voorbereiding van de acteurs willen beginnen aan een internationale carrière dankzij een opleiding die ook voorziet in de leer van recitatie in het Engels voor het theater, de bioscoop en de verschillende beroepen die maken de wereld van entertainment. EUTHECA is ook de thuisbasis van een inwoner theatergezelschap en binnen dezelfde organisatie, heeft een Theatre, waar nationale en internationale producties vinden hun plaats.

EUTHECA selecteert de studenten uit de hele wereld om deel te nemen in zijn handelen opleidingen, dankzij een hoog niveau didactische programma, in overeenstemming met de grote Europese theater en bioscoop scholen.

De Eutheca Diploma wordt bereikt aan het einde van een drie-jaar Drama opleiding. Studenten die de driejarige programma winstgevend hebben afgerond kan ook het bereiken van de BA (Hons) in acteren, een Britse kwalificatie die equivalent is aan de driejarige Italiaanse graad. Een vierde specialisatie jaar zal beginnen voor studiejaar 2012-2013 binnen de Academie van Rome, waardoor actoren specifieke opleiding in de vakken te ondernemen, zoals de Russische school, bioscoop en film richting.

DE DRIE JAAR DRAMA CURSUS Formele drama training is niet nodig voor de inschrijving in de Drie-jaar drama opleiding aan de EUTHECA Academy, noch is het noodzakelijk om te worden betrokken bij een professionele veld. Het is echter noodzakelijk om een ​​proeve van bekwaamheid voor de toelating passeren. Om te worden toegelaten tot de test, studenten die deelnemen aan de school opleidingen voor acteurs in Rome moeten gelden voor de inzendingen mededelingen die periodiek worden gepubliceerd op deze website. Het academisch jaar begint in oktober en eindigt in het midden van juli. Het programma voorziet in verplichte aanwezigheid van maandag tot vrijdag voor een gemiddelde van 6-8 uur per dag. In uitzonderlijke gevallen kan een aantal cursussen ook plaatsvinden op zaterdag en / of zondag voor een totaal van 800 uur per jaar (het doel is voor studenten om een ​​artistieke bewustzijn en technische bekwaamheid te bereiken om te kunnen beginnen aan een professionele carrière in de wereld van theater of bioscoop. Educatieve aanbod van de Academie is gebaseerd op de belangrijkste overweging methoden die 20e-eeuwse theater hebben onderscheiden van hedendaags theater. In het tweede en derde jaar van de opleiding zullen de studenten de mogelijkheid van de onderneming talrijke ervaringen op het podium te hebben en in direct contact met de grote professionele realiteit te komen. Naast basiscursussen kunnen studenten deelnemen aan workshops en stages met belangrijke, internationaal erkende meesters te nemen en, vanaf het tweede jaar een stage zal ondergaan in producties samen met bioscoop en theater professionals. Aan het einde van de driejarige opleiding studenten:

Staat zal zijn om de verschillende recitatie technieken in de praktijk gebracht, het begrijpen van de basisprincipes van improvisatie en onderzoek. Aan het einde van het derde jaar, zullen de studenten de nodige artistieke bewustwording en bekwaamheid hebben verworven om in te schepen op een professionele theater acteercarrière. Zij zullen in staat zijn om te werken aan theater productieprocessen, het analyseren van de verschillende opvatting, het proces en de ontwikkelingsfase. Zij zullen de mogelijkheid om te werken in een groep onder de gids van een regisseur hebben verworven en zal hebben gerijpt hun bewustzijn van de beroepsethiek en de rol van de acteur zowel op als buiten het podium. Zij zullen in staat zijn om te werken in internationale producties en contexten, dankzij hun opleiding in het Italiaans en het Engels en het educatieve aanbod gericht op de internationale productie markt. Ze zullen ook worden voorbereid op de mogelijkheden van het concipiëren van autonome theater producties, het beheer van de artistieke en organisatorische aspecten van zichzelf en bieden geldig steun aan de productie zelf.

Locaties

Rome

EUTHECA-EUROPEAN UNION ACADEMY OF THEATRE AND CINEMA

Address
EUTHECA – European Union Academy of Theatre and Cinema,
Via Bolognola

31 00138 Rome, Lazio, Italië
Telefoonnr.
+39 06 9594 5400