DIEFFE Job's Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

DIEFFE ACADEMY: 30 JAAR ERVARING AAN UW KANT

Al meer dan 30 jaar biedt DIEFFE Academy educatieve programma's aan aan bedrijven en jonge volwassenen die werk zoeken of aan mensen die al in dienst zijn maar nieuwe professionele kansen willen nastreven. Wij zijn een ISO 9001 gecertificeerd kwaliteits trainingsinstituut erkend door de regio Veneto en het Italiaanse ministerie van arbeid en onderwijs. DIEFFE certificeringen zijn geldig in heel Europa en worden wereldwijd erkend volgens het EQF: European Qualification Framework.

Met onze cijfers behoren we tot de beste Europese scholen: meer dan 2.600 studenten, 60.000 trainingsuren, 2 miljoen trainingsuren per student en 4.500 partnerbedrijven.

DIEFFE Academy is om buitenlandse studenten de kookkunst bij te brengen en hen de kennis van de authentieke "Italiaanse manier" te geven. Wij geloven dat de beste manier om de culinaire kunst te leren, is om te studeren in een professionele omgeving waar je kunt oefenen met enkele van de beste chef-koks in het bedrijf. Voor ons is er geen betere manier dan de praktische.

Locaties

Padua

DIEFFE Accademia delle Professioni - Job's Academy

Address
Cooperativa Sociale DIEFFE
Via Risorgimento, 29 - 35027 Noventa Padovana (PD)

35027 Padua, Veneto, Italië
Telefoonnr.
+39 049 986 5000

Verona

Address
Verona, Veneto, Italië