Lees de Officiële Beschrijving

DIEFFE ACADEMY: 30 JAAR ERVARING AAN UW KANT

Al meer dan 30 jaar biedt DIEFFE Academy educatieve programma's aan aan bedrijven en jonge volwassenen die werk zoeken of aan mensen die al in dienst zijn maar nieuwe professionele kansen willen nastreven. Wij zijn een ISO 9001 gecertificeerd kwaliteits trainingsinstituut erkend door de regio Veneto en het Italiaanse ministerie van arbeid en onderwijs. DIEFFE certificeringen zijn geldig in heel Europa en worden wereldwijd erkend volgens het EQF: European Qualification Framework.

Met onze cijfers behoren we tot de beste Europese scholen: meer dan 2.600 studenten, 60.000 trainingsuren, 2 miljoen trainingsuren per student en 4.500 partnerbedrijven.

DIEFFE Academy is om buitenlandse studenten de kookkunst bij te brengen en hen de kennis van de authentieke "Italiaanse manier" te geven. Wij geloven dat de beste manier om de culinaire kunst te leren, is om te studeren in een professionele omgeving waar je kunt oefenen met enkele van de beste chef-koks in het bedrijf. Voor ons is er geen betere manier dan de praktische.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

DIEFFE Job's Academy

De studenten van de professionele cursus in de Italiaanse keuken ... [+]

De cursus is bedoeld voor diegenen die professionals van de Italiaanse keuken in de wereld willen worden.

Om een ​​professional te worden van de Italiaanse keuken, moet je leren hoe je de belangrijkste kooktechnieken gebruikt en hoe je de kwaliteit van de authentieke Italiaanse grondstoffen en producten kunt herkennen . Maar het betekent ook 'de Italiaanse manier' internaliseren als een levensstijl, een cultuur die tot uiting komt in de gerechten.

De studenten van de professionele cursus in de Italiaanse keuken

Ze leren alles over de beroemdste Italiaanse culinaire tradities en verbeteren hun kennis van voedselstudies, technologieën en verwerkingsmethoden.

De cursus vindt plaats op DIEFFE Academy in VERONA (Italië).... [-]

Italië Verona
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 weken
Campus
Lees meer in Nederlands