COQUIS

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

coquis het University of the Italian KitchenHet biedt professionele cursussen koken, banketbakkerij, pizza, hal en beheer om de beste professionals in de industrie te vormen. Een kwaliteit proces dat de toegang tot de arbeidsmarkt zorgt.

coquis Het is de hoogste uitdrukking in culinaire opleiding, door de grootste bedrijven opgenomen in de sector met het hoogste percentage studenten geplaatst in de beste restaurants.

Ze zijn gemaakt op initiatief van de Trojanen broers, l 'universiteit Het is dankzij internationale erkenning gekregen voor de ervaring en de passie van de oprichters en van hoge kwaliteit docenten.

TWEEDE Food & Wine, coquis behoort tot de 10 beste KOKEN scholen in de wereld.

coquis, Universiteit van Italian KitchenHij werkt samen met 'Universiteit van Rome Tor Vergata, En het is de plek bij uitstek waar de studenten leren de kunst Enogastronomie.

Deze school biedt programma's in:
  • Italiaans

Bekijk cursussen » Bekijk BSc's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Professionele cursus voor pizza (rond, schep en pan)

Campus Voltijd 5 weken October 2018 Italië Rome

De cursus is bedoeld om Pizzaioli professionals trainen met deskundigheid op het volledige beheer van een pizzeria.Le duizenden banen beschikbaar in Italië in het gebied, maken dit beroep immediately besteedbaar op de arbeidsmarkt. De training kunt u alle kennis, praktische vaardigheden en de kleine geheimen nodig hebt om een ​​goede pizza te bereiden uit de keuze van de te verwerven ... [+]

De cursus is bedoeld om Pizzaioli professionals trainen met deskundigheid op het volledige beheer van een pizzeria.Le duizenden banen beschikbaar in Italië in het gebied, maken dit beroep immediately besteedbaar op de arbeidsmarkt. De training kunt u alle kennis, praktische vaardigheden en de kleine geheimen nodig hebt om een ​​goede pizza te bereiden van de keuze van het deeg ingrediënten, van verwerking tot koken te verwerven. Het leren van de regels inzake voedselveiligheid en het economisch beheer van een pizzeria voltooiing van de theoretische en praktische opleiding van de cursus.

ontvangers

De cursus is bedoeld voor al diegenen die, ondanks het feit dat het geen specifieke opleiding, wil dit beroep uit te oefenen. Toegang wordt verleend tot een maximum van 16 deelnemers om de volledige betrokkenheid van alle studenten in de praktijk fasen van de lessen te garanderen.... [-]


Tijdens de avond professionele gebakje

Campus Deeltijd 27 weken October 2018 Italië Rome

De Professional Pastry Course biedt een gestructureerd educatief programma, verdeeld in theorie en praktijk, met het oog op de vaardigheden die nodig zijn om te werken in de wereld van de patisserie te leren. Het is een hoge professionele opleiding die nodig is om het beroep van de Chef-kok in te voeren ... [+]

De passie voor het deeg kan een belangrijke beroepsgroep worden!

De Professional Pastry Course biedt een gestructureerd educatief programma, verdeeld in theorie en praktijk, met het oog op de vaardigheden die nodig zijn om te werken in de wereld van de patisserie te leren. Het is een hoge professionele training nodig om een ​​Chef-kok van beroep uit te oefenen.

ontvangers

De Professional Pastry cursus is bedoeld voor degenen die de wens om de basisprincipes en technieken van gebak te leren om te passen in een professionele context, met een niveau van kwalificatie erkend door de industrie.

De toegang tot de cursus geldt een maximum toegestane aantal van 16 deelnemers, om de volledige betrokkenheid bij de werking van alle leerlingen te waarborgen, opgedeeld in individuele werkstations volledig uitgerust met de nieuwste technologie... [-]


Tijdens de avond professionele keuken

Campus Voltijd 27 weken October 2018 Italië Rome

Leer de kunst Enogastronomie, zetten hun passie in een vak, gaan in de wereld van het koken van het verwerven van de diepgaande kennis, door middel van een reeks van gelede en gekwalificeerde studies, verdeeld in theorie en praktijk lessen: de keuken Professional Cursus coquis leert de fundamentele vaardigheden waarschijnlijk een professionele chef-kok uit de grond omhoog voort te zetten ... [+]

Leer de kunst Enogastronomie, zetten hun passie in een vak, gaan in de wereld van het koken van het verwerven van de diepgaande kennis, door middel van een reeks van gelede en gekwalificeerde studies, verdeeld in theorie en praktijk lessen: de keuken Professional Cursus coquis leert de fundamentele vaardigheden waarschijnlijk een professionele chef-kok van de grond af na te streven, en dan beginnen te werken carrière in de horeca.

ontvangers

Cookery Course Professional Night is voor degenen die geen werkervaring en heeft de wens om de basis van de keuken te leren om onmiddellijk in te voeren in een professionele context, met een niveau van kwalificatie erkend door de industrie.

... [-]

Tijdens de professionele gebak

Campus Voltijd 8 weken October 2018 Italië Rome

De passie voor het deeg kan een belangrijke beroepsgroep worden! De Professional Pastry Course biedt een gestructureerd educatief programma, verdeeld in theorie en praktijk, met het oog op de vaardigheden die nodig zijn om te werken in de wereld van de patisserie te leren. Het is een hoge professionele opleiding die nodig is om het beroep van de Chef-kok in te voeren ... [+]

De passie voor het deeg kan een belangrijke beroepsgroep worden! De Professional Pastry Course biedt een gestructureerd educatief programma, verdeeld in theorie en praktijk, met het oog op de vaardigheden die nodig zijn om te werken in de wereld van de patisserie te leren. Het is een hoge professionele training nodig om een ​​Chef-kok van beroep uit te oefenen.

ontvangers

De Professional Pastry cursus is bedoeld voor degenen die de wens om de basisprincipes en technieken van gebak te leren om te passen in een professionele context, met een niveau van kwalificatie erkend door de industrie. De toegang tot de cursus geldt een maximum toegestane aantal van 16 deelnemers, om de volledige betrokkenheid bij de werking van alle leerlingen, verdeeld in individuele werkstations volledig uitgerust met de nieuwste technologie te verzekeren.... [-]


Tijdens de professionele keuken

Campus Voltijd 10 weken October 2018 Italië Rome

Cookery Course Professional coquis is een pad van Hoger Onderwijs nuttig voor iedereen de kennis die nodig is om een ​​carrière als chef-kok beginnen te verwerven. Het verloop van de studie, welbespraakt en gekwalificeerd, zorgt voor de verdeling in theoretische en praktische lessen, met het oog op de juiste opleiding van de studenten te garanderen ... [+]

Cookery Course Professional coquis is een pad van Hoger Onderwijs nuttig voor iedereen de kennis die nodig is om een ​​carrière als chef-kok beginnen te verwerven. Het verloop van de studie, welbespraakt en gekwalificeerd, zorgt voor de verdeling in theoretische en praktische lessen, met het oog op de juiste opleiding van de studenten te waarborgen.

Aan het einde van de educatieve activiteiten, zal elke student het eindexamen te ondersteunen en eenmaal voorbij is, zal worden opgenomen in de exclusieve "Find coquis Work" circuit. Circuit waarin de belangrijkste bedrijven van de Italiaanse en Romeinse maaltijd, kiezen hun keuken personeel.

ontvangers

De professionele keuken cursus is bedoeld voor zeer gemotiveerde jongeren, die op zoek zijn naar een solide formatie naar de wereld van het werk te gaan en staat ook open voor mensen die van baan wil veranderen hun passie te volgen en zet hem in een beroep. De toegang tot de cursus is toegestaan ​​om een ​​maximum van 16 deelnemers met het oog op de volledige betrokkenheid van de exploitatiefase van alle studenten, verdeeld in individuele werkstations volledig uitgerust met de nieuwste technologie te verzekeren.... [-]