Lees de Officiële Beschrijving

Het fascinerende verhaal van de Berlitz-talenschool begint in 1878 in de staat Rhode Island (VS) aan de hand van een innovatief en revolutionair idee van de oprichter, Maximilian D. Berlitz . In slechts tien jaar breidt het uit naar Europa , ook naar de eerste fase van de daaropvolgende ontwikkeling op het Italiaanse grondgebied. Onder zijn meest prestigieuze leraren herinneren we ons de grote schrijver James Joyce , die les gaf in het kantoor van Triëst; onder zijn studenten herinneren we ons de grote schrijver.

Wereldwijde expansie

De eerste helft van de jaren vijftig zag de opening van tal van kantoren over de hele wereld en in het decennium van de jaren 60 begon de Berlitz-talenschool ook in Azië te doceren, waar het meer dan honderd scholen kan krijgen! Onder zijn meest prestigieuze leraren herinneren we ons de grote schrijver James Joyce, toegewezen aan de Italiaanse tak van Triëst.

Total Immersion®

Met zijn unieke methode won Total Immersion® de 'E'-prijs in 1964, bedacht door president Kennedy om de export van diensten aan te moedigen. Het is de eerste talenschool die het wint.

Innovatieve methoden voor het onderwijzen van talen

  • In 1970 implementeerde Berlitz het gebruik van multimedia, zoals audiobanden, om het leren van talen effectiever te maken en te verbeteren.
  • In 1996 zijn kinderen opgenomen in de Berlitz-studieprogramma's: een specifieke methode, geïntegreerd met creatieve activiteiten zoals zingen, tekenen en spelen, is ontwikkeld om het leren van kinderen te vergemakkelijken.
  • In 2004, met de toenemende verspreiding van internet en internetbronnen, worden online cursussen gemaakt.
Opleidingen te volgen in:
  • Italiaans

Deze school biedt ook:

Cursus

Berlitz Roma

Het Express-programma is een intensieve individuele cursus waarmee je in slechts drie weken een taal kunt leren of verbeteren. U hebt altijd de garantie van de Berlitz®-m ... [+]

Het Express-programma is een intensieve individuele cursus waarmee je in slechts drie weken een taal kunt leren of verbeteren. U hebt altijd de garantie van de Berlitz®-methode, gekwalificeerde moedertaaldocenten en een hoogwaardige service.

De lessen worden gepland op basis van uw beschikbaarheid: een intensieve aanpak vergemakkelijkt het leren en maximaliseert de resultaten.

De voordelenSnel en effectief leren van de taal met de Berlitz®-methodeGekwalificeerde leraren op de moedertaal tot uw beschikkingBeschikbaar voor alle taalniveaus en voor alle talenMaximale programmeerflexibiliteitVoltooiing van een Berlitz-niveau

Een van de meest effectieve methoden om een ​​taal te leren is die van totale onderdompeling. Tijdens de lessen spreekt de student minstens 50% van de tijd in de nieuwe taal.... [-]

Italië Rome
Oktober 2019
Italiaans
Deeltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Berlitz Roma

Leer Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans of een andere taal in een aangename omgeving met andere deelnemers en de beroemde Berlitz-methode. De cursussen in kleine Ber ... [+]

Leer Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans of een andere taal in een aangename omgeving met andere deelnemers en de beroemde Berlitz-methode. De cursussen in kleine Berlitz-groepen combineren de voordelen van individuele en groepslessen.

Semi-privécursussen bestaan ​​uit 2 tot 4 deelnemers met hetzelfde taalniveau en hetzelfde leerdoel. Het aantal lessen is evenredig aan het aantal deelnemers en de planning van de lessen is van tevoren afgesproken.

De cursus is beschikbaar voor alle taalniveaus.

De voordelenSnel en effectief leren met de Berlitz Method-garantieProfessionele en ervaren moedertaaldocentenFocus op conversatie: grammatica wordt ook indirect geleerdProgressieve verrijking van vocabulaireLage kosten... [-]
Italië Rome
Oktober 2019
Italiaans
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands