Berlitz Roma

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het fascinerende verhaal van de Berlitz-talenschool begint in 1878 in de staat Rhode Island (VS) aan de hand van een innovatief en revolutionair idee van de oprichter, Maximilian D. Berlitz . In slechts tien jaar breidt het uit naar Europa , ook naar de eerste fase van de daaropvolgende ontwikkeling op het Italiaanse grondgebied. Onder zijn meest prestigieuze leraren herinneren we ons de grote schrijver James Joyce , die les gaf in het kantoor van Triëst; onder zijn studenten herinneren we ons de grote schrijver.

Wereldwijde expansie

De eerste helft van de jaren vijftig zag de opening van tal van kantoren over de hele wereld en in het decennium van de jaren 60 begon de Berlitz-talenschool ook in Azië te doceren, waar het meer dan honderd scholen kan krijgen! Onder zijn meest prestigieuze leraren herinneren we ons de grote schrijver James Joyce, toegewezen aan de Italiaanse tak van Triëst.

Total Immersion®

Met zijn unieke methode won Total Immersion® de 'E'-prijs in 1964, bedacht door president Kennedy om de export van diensten aan te moedigen. Het is de eerste talenschool die het wint.

Innovatieve methoden voor het onderwijzen van talen

  • In 1970 implementeerde Berlitz het gebruik van multimedia, zoals audiobanden, om het leren van talen effectiever te maken en te verbeteren.
  • In 1996 zijn kinderen opgenomen in de Berlitz-studieprogramma's: een specifieke methode, geïntegreerd met creatieve activiteiten zoals zingen, tekenen en spelen, is ontwikkeld om het leren van kinderen te vergemakkelijken.
  • In 2004, met de toenemende verspreiding van internet en internetbronnen, worden online cursussen gemaakt.

Locaties

Rome

Address
Berlitz Roma Prati,
Via Fabio Massimo, 95

00192 Rome, Lazio, Italië

Rome

Address
Berlitz Roma Tuscolana,
Via Tuscolana, 713

00174 Rome, Lazio, Italië

Rome

Address
Berlitz Roma Eur,
Viale Pasteur, 77

00144 Rome, Lazio, Italië