Lees de Officiële Beschrijving

ARSUTORIA school - Excellence sinds 1947

ARSUTORIA School organiseert schoenen en tassen ontwerp en patroon maken cursussen sinds 1947, cursussen wereldwijd erkend als de besten aan mode-ontwerpers, in staat om design talent te combineren met technische kennis van schoenen en tassen modellen geworden.

ARSUTORIA is 's werelds toonaangevende school voor mode-opleiding, gericht op schoenen en tassen patroon maken en design. Uniciteit van ARSUTORIA cursussen wordt gegeven door de docenten, zeer gespecialiseerde professionals ontwerpers en modelmakers, met jarenlange ervaring op het gebied van schoenen, en haar ARSUTORIA methode, die het mogelijk maken de studenten om gemakkelijk te leren en snel de beste technieken om schoenen en tassen modellen te realiseren en prototypes.

ARSUTORIA Institute bevat ook een slaapzaal voor de studenten en een monster kamer: de enige design school in het centrum van Milaan, het Italiaanse modestad, in staat om schoen prototypes volledig te realiseren in eigen huis.

GESCHIEDENIS

Arsutoria

Adriano Lunati ARSSUTORIA

Ars Sutoria School is het organiseren van cursussen op het gebied van schoenen en tassen sinds 1947. Op dat moment cursussen werden georganiseerd alleen in Italië en ze waren bedoeld om schoeisel patroon makers van de fabrieken in het gebied van Milaan te trainen. In 1965 verhuisde de school de klassen om het gebouw waar we nog steeds onze cursussen te organiseren.

Adriano Lunati werd geboren op 27 april 1924 in Castel San Pietro di Camino in Piemonte. Zijn schoenmaker vader besloot om hem te laten studeren aan de Salesiaanse school, waar hij een diploma het leren van de schoenmakersambacht verkregen. Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog werkte hij in een van de schoenen fabrieken in Casale als een mes, totdat in 1948, ontmoette hij Giuseppe Muggiani, oprichter van de Ars Sutoria Editorial Group en School, en verhuisde naar Milaan als leraar. Daarna trainde hij generaties en generaties van nu gerenommeerde patroon makers en 53 jaar die hij ontwierp en creëerde een onberekenbaar aantal schoenen.

cursusaanbod

Cursussen in Milaan

De lessen in Milaan zijn nog steeds onze belangrijkste activiteit.

Profiel en achtergrond van de studenten zijn veranderd door de jaren heen: we blijven training patroon makers en technische ontwikkelaars, maar nu een significative deel van onze studenten hebben een design achtergrond en weinigen van hen - meestal de tweede of derde generatie van ondernemers - hebben bedrijfskunde graden .

Redenen voor het kiezen van onze cursussen zijn:

 • Wij richten ons nog steeds op de technische ontwikkeling van schoenen en tassen die een fundamentele achtergrond voor degenen die werken in deze gebieden
 • Cursussen zijn op korte termijn (maximaal 15 weken), full-time intensieve
 • Milieu is internationaal en gesproken taal is Engels
 • Studenten hebben geen behoefte aan een specifieke achtergrond van klassen, zelfs als cursussen zijn masters niveau bij te wonen
 • Momenteel hebben we studenten uit Italië, Verenigde Staten, Duitsland, Spanje, Hong Kong en China, India ...

International Cursussen

In de afgelopen 5 jaar hebben we trainingen ontwikkeld in verschillende landen, meestal met de steun van de lokale instellingen. Momenteel organiseren we lessen in:

 • Boston en New York in de Verenigde Staten
 • Leon in Mexico
 • CHINA
 • India
 • Thailand
 • Japan
 • Singapore
 • Colombia

Thuis training

Gedurende de afgelopen vijf jaar hebben we ook georganiseerd in huis klassen voor internationaal gerenommeerde bedrijven zoals Bata, Nine West, Brown Shoe, Timberland, Deckers, Nike, New Balance, Aldo, LVMH. In het huis van zijn klassen volledig op maat gemaakt en ze zijn ontwikkeld in samenwerking met klanten.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels
 • Italiaans

Deze school biedt ook:

Cursus

Arsutoria School

De belangrijkste doelstelling van de Bag Collectie Design vier-weekse cursus is om de deelnemers onder te dompelen in het proces van creatieve ontwikkeling van een collec ... [+]

De belangrijkste doelstelling van de Bag collectie Design vier-weekse cursus is om de deelnemers onder te dompelen in het proces van creatieve ontwikkeling van een collectie tassen. De cursus is gericht op studenten in de mode scholen afgestudeerd, aan professionals die al werkzaam zijn in het gebied van de zakken (zowel in zak merken of retailers) en om profielen met verschillende achtergronden die van plan zijn om de mogelijkheid om een ​​carrière in de zak industrie na te streven te verkennen.

Het eerste deel van de cursus is gewijd aan het schetsen en digitale tekening inleveren, om de studenten de basisinstrumenten voor het ontwerpen en handtas collectie geven. Het is belangrijker dan ooit om collecties die zowel commercieel levensvatbaar en efficiënt in termen van productie te ontwikkelen. Een nieuwe collectie succes zal hebben als de nieuwe modetrends worden geïnterpreteerd, uitgelegd en aangepast aan de specifieke concurrerende scenario en met het oog op efficiëntie (investeringen in voorzieningen, productiekosten). Voor jonge ontwerpers die besluiten om hun eigen lijn, technici en patroon-makers dat de behoefte aan een beter begrip van de dynamiek van de markt, of product managers van gestructureerde bedrijven met een traditie te voelen te lanceren, het doel van de cursus is om de handtas collectie ontwikkeling te begrijpen proces door de identificatie van een precieze doelgroep, de samenhang tussen de toevoer van het product en het distributiekanaal, de juiste prijsstelling en een geschikte keuze van productieprocessen en levering van materialen.... [-]

Italië Milaan
Vraag informatie aan
Engels,Italiaans
Voltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands