Lees de Officiële Beschrijving

Flight Academy Cepu Flight Academy Cepu maakt vlieginstructie en Flight Training. De school biedt een uitgebreide basis in al diegenen die willen hun passie om te zetten voor de vlucht in een handel, het garanderen van de hoogste niveaus van professionaliteit en veiligheid door een staf van gekwalificeerde instructeurs.

Onze cursussen om piloten geworden De cursussen van de Academie Flight Cepu help je de licentie ATPL (verkeersvlieger), CPL (commercieel piloot) en PPL (Private Pilot), uitgegeven door ENAC, nodig krijgen om een ​​carrière als piloot na te streven of zelfs om een ​​passie te cultiveren vlucht als een prive-piloot in zijn vrije tijd.

De mercado vereist drivers Omdat het bij de controles van een vliegtuig is niet alleen een van de meest lonende ervaringen die men kan hebben in het leven, maar ook een fantastische kans om te werken. Volgens recente studies, in feite, wordt geschat dat in de komende twee decennia, als gevolg van het luchtverkeer, de bedrijven zal de vraag naar geschoolde vlucht te verhogen. Lees hier het laatste nieuws over de vraag naar piloten in de wereld.

Hoe toegang krijgen tot de school Voor toegang tot de school die u nodig hebt om een ​​ingangscontrole te maken, en vervolgens door een lijkschouwer bij een instituut voor Forensische Geneeskunde van de Air Force onderzocht.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Italiaans

Deze school biedt ook:

Certificaat

Flight Academy - Accademia del Volo

Deze licentie staat u om uw carrière te beginnen dat het een eerste officier aan het worden een kapitein in multi-piloot en meermotorige vliegtuigen op commerciële vlucht ... [+]

Deze licentie staat u om uw carrière te beginnen dat het een eerste officier aan het worden een kapitein in multi-piloot en meermotorige vliegtuigen op commerciële vluchten. Degenen die al een PPL (A), zal een accreditatie van 50% van hun uren gevlogen (tot 40 uur) na een testvlucht met onze Head of Training ontvangen.

DUUR

De cursus duurt 14 maanden.

Toelatingseisen Minimum leeftijd: 18 jaar oud Een EU-Klasse 1 Medisch certificaat van een EASA-goedgekeurde Aeromedical Centre te verkrijgen in overeenstemming met deel MED-FCL Engels, Wiskunde en Natuurkunde ingang testen bij aankomst Theoretisch gedeelte 750 uur theoretisch gemalen opleiding (met inbegrip van voorbereidende 80-uur durende cursus Wiskunde en Natuurkunde). 25 uur gewijd aan de MCC-cursus. Progress Tests en examens. Andere activiteiten: rondleidingen op de luchthaven van instellingen, klaswerk, interactieve video's, audio-visuele presentaties, bibliotheek overleg, computerlessen, lange briefings en meer. Mogelijkheid tot het bijwonen van een cursus Engels. Praktisch gedeelte 195 uur praktische vliegopleiding.ACCOMMODATIE ... [-]
Italië Perugia
Vraag informatie aan
Voltijd
14 - 14 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Flight Academy - Accademia del Volo

Een ATPL (H) licentie staat u op te treden als de kapitein of de piloot van een helikopter gebruikt voor commerciële vluchten. ... [+]

Een ATPL (H) licentie staat u op te treden als de kapitein of de piloot van een helikopter gebruikt voor commerciële vluchten.

DUUR

680 uur in totaal.

Toelatingseisen Minimum leeftijd voor het verkrijgen van een theoretisch rijbewijs: 16 jaar; 18 jaar voor de toelating tot praktische vaardigheidstest Een EU-Klasse 1 Medisch certificaat van een EASA-goedgekeurde Aeromedical Centre te verkrijgen in overeenstemming met deel MED-FCL Toelatingsexamen bij aankomst in Wiskunde, Natuurkunde Goede kennis van het Engels Theoretisch gedeelte 500 uur theoretisch grond training. Andere activiteiten: rondleidingen op de luchthaven van instellingen, klaswerk, interactieve video's, audio-visuele presentaties, bibliotheek overleg, computerlessen, lange briefings en meer. Mogelijkheid tot het bijwonen van een cursus Engels. Praktisch gedeelte 180 uur praktische vliegopleiding.ACCOMMODATIE ... [-]
Italië Perugia
Oktober 2019
Voltijd
680 - 680 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
Flight Academy - Accademia del Volo

Deze licentie staat u om te vliegen als gezagvoerder van enkele of meermotorige vliegtuigen, voor niet-commerciële vluchten. ... [+]

Deze licentie staat u om te vliegen als gezagvoerder van enkele of meermotorige vliegtuigen, voor niet-commerciële vluchten.

DUUR:

7 weken

Toelatingseisen: Minimum leeftijd: 17 jaar oud Een EU-klasse 1 of 2 Medisch certificaat van een EASA-goedgekeurde Aeromedical Centre te verkrijgen in overeenstemming met deel MED-FCL Theoretisch gedeelte: 100 uur theoretische grond training. Praktisch gedeelte: 45 uur praktische vliegopleiding.

Al onze kadetten zullen worden gegeven de nodige educatieve materialen en uniformen.

[-]
Italië Perugia
Vraag informatie aan
Voltijd
145 - 145 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
Flight Academy - Accademia del Volo

Deze licentie staat u om te vliegen als een pilot-in-bevel van een helikopter voor niet-commerciële vluchten. ... [+]

Deze licentie staat u om te vliegen als een pilot-in-bevel van een helikopter voor niet-commerciële vluchten.

DUUR:

150 uur in totaal.

Toelatingseisen: Minimum leeftijd: 16 jaar oud Een EU-klasse 1 of 2 Medisch certificaat van een EASA-goedgekeurde Aeromedical Centre te verkrijgen in overeenstemming met deel MED-FCL Theoretisch gedeelte: 100 uur theoretische grond training. Praktisch gedeelte: 50 uur praktische vliegopleiding.

Al onze kadetten zullen worden gegeven de nodige educatieve materialen en uniformen.

[-]
Italië Perugia
Oktober 2019
Voltijd
150 - 150 uur
Campus
Lees meer in Nederlands