Flight Academy - Accademia del Volo

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Flight Academy Cepu Flight Academy Cepu maakt vlieginstructie en Flight Training. De school biedt een uitgebreide basis in al diegenen die willen hun passie om te zetten voor de vlucht in een handel, het garanderen van de hoogste niveaus van professionaliteit en veiligheid door een staf van gekwalificeerde instructeurs.

Onze cursussen om piloten geworden De cursussen van de Academie Flight Cepu help je de licentie ATPL (verkeersvlieger), CPL (commercieel piloot) en PPL (Private Pilot), uitgegeven door ENAC, nodig krijgen om een ​​carrière als piloot na te streven of zelfs om een ​​passie te cultiveren vlucht als een prive-piloot in zijn vrije tijd.

De mercado vereist drivers Omdat het bij de controles van een vliegtuig is niet alleen een van de meest lonende ervaringen die men kan hebben in het leven, maar ook een fantastische kans om te werken. Volgens recente studies, in feite, wordt geschat dat in de komende twee decennia, als gevolg van het luchtverkeer, de bedrijven zal de vraag naar geschoolde vlucht te verhogen. Lees hier het laatste nieuws over de vraag naar piloten in de wereld.

Hoe toegang krijgen tot de school Voor toegang tot de school die u nodig hebt om een ​​ingangscontrole te maken, en vervolgens door een lijkschouwer bij een instituut voor Forensische Geneeskunde van de Air Force onderzocht.

Locaties

Perugia

Address
Perugia, Umbrië, Italië