Lees de Officiële Beschrijving

Abbey School - Ciao Italië werd geboren uit de multiculturele ervaring en professionaliteit van het personeel van Abbey School, die een uitstekend centrum op het gebied van taalonderwijs in Turijn sinds 1996 vertegenwoordigd.

De school, die is gespecialiseerd in het onderwijzen van de Italiaanse taal en cultuur aan buitenlanders, garandeert haar studenten de hoogst mogelijke normen van het leren van talen. De instelling is een lid van de ASILS, de AIL en Eduitalia, en is ook erkend door CSN Lund-Zweden. Bovendien is de school is ook een centrum voor de levering van Bildungsurlaub cursussen, en sinds 2012 is het runnen van een Master in Teaching Italiaans als vreemde taal en als Tweede Taal.

De beslissing van de school om te werken met slechts kleine groepen zorgt ervoor dat elke deelnemer de kans zich te ontwikkelen en zijn / haar taalvaardigheid te verbeteren. De toegang tot elke cursus vereist derhalve een toelatingsexamen om klassen van een passend niveau voor alle deelnemers te vormen.

Lessen worden toevertrouwd aan gekwalificeerde en dynamische native speaking docenten die, door middel van een directe methode en het gebruik van een breed scala van didactisch materiaal (boeken, kranten, cd's, filmmateriaal, muziek, etc.), te helpen hun studenten om hun communicatieve verbeteren en culturele vaardigheden. De tal van recreatieve activiteiten die de school organiseert, in samenwerking met de professionals van het gebied, zodat de student in contact te komen met de lokale bevolking en om naar de culturele en artistieke rijkdom van de stad en de provincie weten. De Abdij kaarten bieden bovendien privileges om hun houders, zodat ze genieten van verschillende scherp geprijsde diensten (van restaurants tot gymzalen) aangeboden door de deelnemende corporaties.

Inspelen op de groeiende vraag naar cursussen door Aziatische studenten, heeft Abbeyschool Ciaoitaly programma's op basis van lesmethoden die rekening houden met de fonetische en syntactische diversiteit van niet-Europese talen opgesteld. Om de studenten te helpen, biedt de school ook medewerkers die bekend zijn met enkele van de belangrijkste Aziatische talen.

Voor studenten die een liefde voor eten, kunnen speciale programma's voor de ontdekking van Piemontese gerechten en culinaire specialiteiten worden geregeld.

Opleidingen te volgen in:
  • Italiaans

Deze school biedt ook:

Cursus

Abbey School - Ciao Italy

De cursus is gericht op studenten die wensen om de Italiaanse taal op een leuke en dynamische omgeving te leren. In 80 uur is het mogelijk om taalkundige vaardigheid die ... [+]

Leer Italiaans in Turijn

De cursus is gericht op studenten die wensen om de Italiaanse taal op een leuke en dynamische omgeving te leren. In 80 uur is het mogelijk om taalkundige vaardigheid die passen bij het niveau bestudeerd, met inbegrip van het verwerven van: grammaticale structuren, de ontwikkeling van de woordenschat, leren en verbetering van de uitspraak, conversatie, begrip, lezen en schrijven.

Toegang tot de cursus wordt voorzien via een gratis instaptoets om de student initiële niveau van kennis te evalueren en daarmee klassen samengesteld uit studenten van hetzelfde niveau te vormen.

De lessen worden gehouden elke dag, van maandag tot en met vrijdag, en vormen een totaal aantal van 20 uur per week. Een voortgangstoets zal worden gegeven halverwege de cursus gevolgd door een laatste test op het einde, waarvoor een taalniveau certificaat zal worden afgegeven. ... [-]

Italië Turijn
Open Inschrijving
Italiaans
Voltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands