Abbey School - Ciao Italy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Abbey School - Ciao Italië werd geboren uit de multiculturele ervaring en professionaliteit van het personeel van Abbey School, die een uitstekend centrum op het gebied van taalonderwijs in Turijn sinds 1996 vertegenwoordigd.

De school, die is gespecialiseerd in het onderwijzen van de Italiaanse taal en cultuur aan buitenlanders, garandeert haar studenten de hoogst mogelijke normen van het leren van talen. De instelling is een lid van de ASILS, de AIL en Eduitalia, en is ook erkend door CSN Lund-Zweden. Bovendien is de school is ook een centrum voor de levering van Bildungsurlaub cursussen, en sinds 2012 is het runnen van een Master in Teaching Italiaans als vreemde taal en als Tweede Taal.

De beslissing van de school om te werken met slechts kleine groepen zorgt ervoor dat elke deelnemer de kans zich te ontwikkelen en zijn / haar taalvaardigheid te verbeteren. De toegang tot elke cursus vereist derhalve een toelatingsexamen om klassen van een passend niveau voor alle deelnemers te vormen.

Lessen worden toevertrouwd aan gekwalificeerde en dynamische native speaking docenten die, door middel van een directe methode en het gebruik van een breed scala van didactisch materiaal (boeken, kranten, cd's, filmmateriaal, muziek, etc.), te helpen hun studenten om hun communicatieve verbeteren en culturele vaardigheden. De tal van recreatieve activiteiten die de school organiseert, in samenwerking met de professionals van het gebied, zodat de student in contact te komen met de lokale bevolking en om naar de culturele en artistieke rijkdom van de stad en de provincie weten. De Abdij kaarten bieden bovendien privileges om hun houders, zodat ze genieten van verschillende scherp geprijsde diensten (van restaurants tot gymzalen) aangeboden door de deelnemende corporaties.

Inspelen op de groeiende vraag naar cursussen door Aziatische studenten, heeft Abbeyschool Ciaoitaly programma's op basis van lesmethoden die rekening houden met de fonetische en syntactische diversiteit van niet-Europese talen opgesteld. Om de studenten te helpen, biedt de school ook medewerkers die bekend zijn met enkele van de belangrijkste Aziatische talen.

Voor studenten die een liefde voor eten, kunnen speciale programma's voor de ontdekking van Piemontese gerechten en culinaire specialiteiten worden geregeld.

Locaties

Turijn

Address
Corso Duca degli Abruzzi, 40

10129 Turijn, Piedmont, Italië