ALMA - The International School of Italian Cuisine

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

'S werelds toonaangevende CENTRUM VOOR OPLEIDING in de Italiaanse keuken

ALMA - De International School of Italiaanse keuken wordt gehost in het prachtige hertogelijk paleis van Colorno, gelegen in een prachtige tuin in Italiaanse stijl. De school ligt op 10 km van Parma, het hart van de Italiaanse Food Valley, en bekroond door de UNESCO als Creatieve Stad van Gastronomie, alwaar ook de EFSA - de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid is gevestigd.

Deze opmerkelijke historische locatie is uitgerust met de nieuwste onderwijs en kookgelegenheid. Het heeft betrekking op meer dan 7.000 mq met: een conferentieruimte en een agora kamer met een keuken, 7 training klaslokalen, 4 demo klaslokalen, 2 gebak laboratoria en 1 Sommellerie kamer volledig uitgerust met A / V-systeem, een 17e eeuwse wijnkelder, 1 sensorisch onderzoek lab , 1 R & D keuken, 1 bibliotheek met 13.000 culinaire boeken, kranten en dvd-collectie, een centrale keuken, 1 restaurant zitplaatsen 180 gasten en 1 Fine Dining restaurant zit 40 gasten.
Sinds 2004 heeft ALMA opgeleid in deze locatie chefs, patissiers, sommeliers en F & B managers van over de hele wereld met opleidingsprogramma's uitgevoerd op het hoogste niveau door de meest bekroonde leraren.

ALMA's decaan Maestro Gualtiero Marchesi, de meest gezaghebbende Italiaanse chef-kok en cooking leraar over de hele wereld. Bovendien is de school werkt samen met meer dan 700 van de meest gerenommeerde Italiaanse restaurants om stages te plaatsen voor ALMA studenten, ook een beroep op de high-gekwalificeerde docenten.

In het afgelopen jaar de vraag naar ALMA hoge opleidingen is aanzienlijk verhoogd, zodat vandaag ALMA herbergt ongeveer 2.000 studenten per jaar (tussen curriculaire programma's en op maat gemaakte cursussen) en een verdere stijging wordt verwacht in 2017.
Een van de redenen voor dit succes is ALMA Alumni hoge arbeidsparticipatie. Uit de statistieken, 90% van t zoom vinden van een baan binnen 6 maanden na hun diploma en ALMA hen helpt om werk dankzij ALMAlink, een speciale portal www.almalink.it waardoor restaurants, hotel en bedrijven van de horeca in contact komen met ALMA afgestudeerden.

ALMA ONDERWIJS AANBIEDING

TAAL: Italiaans

 • Grondige studie van de Italiaanse keuken
 • ADVANCED CURSUS VAN BANKETBAKKERSWERK
 • CUISINE TECHNIEKEN CURSUS
 • PASTRY TECHNIEKEN CURSUS
 • ASSISTANT Restaurant & Bar MANAGER
 • MASTER SOMMELIER ALMA-AIS
 • F & B Manager CURSUS

Taal: Engels

 • Internationaal programma van de Italiaanse keuken
 • INTERNATIONALE PROGRAMMA VAN Modern Pastry
 • INTERNATIONALE CURSUS WIJN
 • Gezamenlijke programma's met partnerscholen

ALMA INTERNATIONAAL NETWERK

ALMA heeft een sterke internationale roeping en dit is de reden waarom het een sterk netwerk heeft ontwikkeld met de top culinaire scholen over de hele wereld. In samenwerking met haar partner scholen, ALMA organiseert speciale Italiaanse kookcursussen en traint buitenlandse chefs ambassadeurs van de Italiaanse keuken en Italiaanse producten worden in hun thuisland.

 1. International Culinary Center - New York (USA)
 2. Il Cuoco - Italiaans Culinair Instituut - Seoel (Zuid-Korea)
 3. George Brown College Chef School - Toronto (Canada)
 4. ITHQ (Institut de Tourisme et d'Hôtellerie du Quebec) - Montréal (Canada)
 5. Cessa Universidad - Mexico Stad (Mexico)
 6. Ecole d'Art Culinaire de Miyagi - Sendai (Japan)
 7. VTC - Vocational Training Council - Hong Kong (China)
 8. Westminster Kingsway College - Londen (Verenigd Koninkrijk)
 9. Senac - Centro Universitário - São Paulo (Brazilië)
 10. MSA - Culinaire Kunstacademie - Istanbul (Turkije)
 11. NSI - Northern Sydney Inshttp: //www.bic-lj.si/nl/titute - Sydney (Australië)
 12. Prue Leith Chef Academy - Centurion, Johannesburg (Zuid-Afrika)
 13. KDU University College - Kuala Lumpur (Maleisië)
 14. Mausi Sebes - Buenos Aires (Argentinië)
 15. BIC Vocational Ljubljana College - Ljubljana (Slovenië)
 16. Hungkuang University, Taichung (Taiwan)
 17. AIMS Institute - Bangalore (India)
 18. Kul In - Sisak (Kroatië)
 19. Toerisme College van Zhejiang - Hangzhou (China)
 20. Zwitserse Opleidingsgroep - Montreux (Zwitserland)

ALMA PARTNERS

Sommige van de belangrijkste partners van de school zijn Parma Chamber of Commerce, meerderheidsaandeelhouder, samen met Provincia di Parma, die het gebouw met Colorno Castle heeft geplaatst. Andere partners zijn: Unione Industriali en Ascom Parma, Cariparma Crédit Agricole, FIPE, verschillende Consortia voor de bescherming van typische gerechten en wijnen (Parmigiano-Reggiano, Lambrusco di Modena, Olio Toscano, Prosciutto di Parma, Vini Reggiani, Salumi Tipici Piacentini, Vini DOC Colli Piacentini, Vini Colli di Parma, Produttori di Aceto Balsamico, Vini Colli Bolognesi), APACOOP, ASSICA, Confcooperative Emilia-Romagna, Istituto Nazionale Espresso Italiano, Federalimentare, Assolatte en FederDoc.


ALMA tekende ook protocolovereenkomsten met het Italiaanse Ministerie van Onderwijs, Universiteit en Onderzoek (MIUR) en met het Italiaanse Nationaal Instituut voor Buitenlandse Handel (ICE). Het is ook in de overeenkomsten en samenwerkingen met SDA Bocconi in Milaan en Parma University ingevoerd. ALMA is geaccrediteerd in de regio Emilia Romagna onderwijssysteem en is ISO 9001-2008 gecertificeerd.

In 2011 heeft het ondertekend een samenwerkingsovereenkomst met EXPO 2015 voor een reeks opleidings- en promotieactiviteiten tijdens de EXPO onder het onderwerp "Voeding van de planeet - Energie voor het leven", dat ook zijn internationale netwerk zal betrekken.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Italiaans

Bekijk Certificaten »

Programma's

Deze school biedt ook:

Certificaat

Alma Italiaanse moderne gebakje programma

Campus Voltijd 5 maanden October 2019 Italië Parma

Het programma is gericht op het onderwijzen van de fundamenten van de moderne Italiaanse Pastry in zijn regionale verschillen met de theorie, demonstraties en trainingen. Ontdek de authentieke traditie van Italian Pastry en krijg je Professional Certificaat van de Italiaanse Chef-kok. [+]

Het programma is gericht op het onderwijzen van de fundamenten van de moderne Italiaanse Pastry in zijn regionale verschillen met de theorie, demonstraties en trainingen.

Breng twee maanden bij ALMA Campus in de buurt van Parma, maar verklaarde Creative City voor Gastronomie, en leren van de authentieke Italiaanse gebakje van gerenommeerde chef-koks. Vul dan dit leven ervaring met een 3-maanden durende stage in het deeg gedeelte van een restaurant, hotel structuur of gebak lab in een in één van de 20 Italiaanse regio's.

Ontdek de authentieke traditie van Italian Pastry en krijg je Professional Certificaat van de Italiaanse Chef-kok.

Richt tot:

Internationale Studenten die streven naar een professionele Italiaanse Modern Pastry Eisen voor toelating worden:... [-]


ALMA Nieuw Italiaans culinair programma

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Italië Parma

Het Italiaanse culinaire programma is een cursus van een jaar, georganiseerd in twee onderwijseenheden. Het is de perfecte cursus als u op zoek bent naar een echte volledige onderdompeling in het Italiaanse eten en een complete studie-ervaring om een ​​professionele chef-kok van de Italiaanse keuken te worden. [+]

Het NIEUWE Italiaanse culinaire programma, georganiseerd in twee onderwijseenheden, is de perfecte cursus als u op zoek bent naar een echte volledige onderdompeling in het Italiaanse eten en een complete studie-ervaring om een ​​professionele chef-kok van de Italiaanse keuken te worden.

Het Italiaanse culinaire programma is een cursus voor de lange termijn / een jaar: beginnend bij de basis, het gaat omhoog naar het gevorderde niveau en biedt een volledig en professioneel Italiaans eten

Ontworpen om een ​​«liefde-op-het-eerste-gezicht» ervaring van de Italiaanse keuken te bieden, studenten kunnen trainings- en demonstratielessen bijwonen, alsook reizen door heel Italië begeleid door ALMA-leraren en de belangrijkste Italiaanse excellentie van eten, eten bezoeken... [-]


Contact

Alma S.R.L. Scuola Internazionale Di Cucina Italiana

Adres ALMA - La Scuola Internazionale di Cucina Italiana Piazza Garibaldi, 26 Colorno
43052 Parma, Emilia-Romagna, Italië
Website http://www.alma.scuolacucina.it/
Telefoon +39 0521 525211