Lees de Officiële Beschrijving

Tel-Hai College biedt academische niet-gegradueerde en afgestudeerde opleidingen die op één lijn liggen met de leidende universiteiten in het land en getalenteerde studenten en onderzoekers aantrekken naar de noordelijke periferie.

Invoering

Tel-Hai College , geïnspireerd door de geest van pioniers van excellentie en ondernemerschap, is een groeiende leider in het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek in het noorden van Galilea in Israël.

Tel-Hai , gelegen in het hart van een spectaculair landschap, is met zijn unieke Galilea-karakter een centrum geworden dat topwetenschappers en getalenteerde jonge volwassenen uit heel Israël en de rest van de wereld aantrekt. Tel-Hai 's locatie, grenzend aan de diverse ecosystemen van de Hula-vallei, het landbouwgebied en vogeltrekroutes langs de vallei van de Grote Rift, de frontlinie-gemeenschappen verspreid langs Israëls vluchtige noordelijke grenzen, duidt zijn missie aan om de regio's middelen om academia en wetenschap van mondiale betekenis te creëren. Erkende in 1996 als een onafhankelijke academische instelling, Tel-Hai 's belangrijkste vlaggenschip vakgebieden zijn gezondheid, milieu en biotechnologie. Een groot deel van de academische breedte en wetenschappelijk uithoudingsvermogen van het College komt voort uit de strategische relatie met het MIGAL - Galilee Research Institute in Kiryat Shemona. Tel-Hai is de enige universiteit in Israël met een gelieerd onderzoeksinstituut.

Missie

Het College maakt gebruik van de diverse natuurlijke hulpbronnen van het gebied om een uitstekende academische wereld en een innovatief wetenschappelijk onderzoek te creëren, dat groei genereert in de gemeenschappen van Galilea. Tel-Hai trekt getalenteerde studenten en een uitstekende faculteit uit Israël en de wereld, gebruikmakend van zijn academische activiteiten voor de strategische en economische ontwikkeling van Galilea.

Visie

Het College zal dienen als de academische en wetenschappelijke leider van Galilea, toegewijd aan academische excellentie, innovatie en de pioniersgeest van de oprichters.

waarden

Tel-Hai ontwikkelt en onderhoudt een cultuur van samenwerking, kritisch discours, nieuwsgierigheid, terwijl hij constant op zoek is naar nieuwe kennis en inzichten. Het management van de hogeschool handhaaft de academische vrijheid en vrijheid van meningsuiting van alle individuen in zijn midden.

114155_MaLi20171225-0872.jpg

114162_Galileegoesglobal-advertisment.jpg

Virtueel bezoek - Tel-Hai College

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Tel-Hai College

Deze cursus beoogt de introductie en evaluatie van belangrijke onderwerpen met betrekking tot vogelparasitologie, migratie en fokbiologie. Het zal plaatsvinden in de Hula ... [+]

Overzicht

Tel-Hai College nodigt u graag uit voor een zesdaagse intensieve veldcursus die zal plaatsvinden in een grote migratieroute

Cursusdata: 3-8 november 2019Locatie: Tel-Hai College en het Hula Research CenterDeadline voor aanmelding: 23 augustus 2019Datum kennisgeving acceptatie: 30 augustus 2019Cursusregistratie open: 30 augustus 2019Cursusregistratie gesloten: 6 september 2019Aanvraag reisbeurs verschuldigd: 6 september 2019Kennisgeving reisbeurs: 13 september 2019Credits van Tel Hai: 3 academische studiepunten

Studenten kunnen studiepunten verkrijgen mits goedkeuring van de thuisinstelling.

Faculteit

Dr. Amanda Hund, Afdeling Ecologie, Evolutie en Gedrag, Universiteit van Minnesota, Minnesota, VS.... [-]

Israël Kfar Giladi
November 2019
Engels
Voltijd
6 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands

Zomercursussen

Tel-Hai College

Tel-Hai College en het MIGAL-Galilee Research Institute bieden een unieke workshop in bio-informatica. Deelnemers zullen praktische ervaring opdoen in NGS-analyse en -the ... [+]

Workshop Doelstellingen

Tel-Hai College en MIGAL - Galilee Research Institute bieden een unieke workshop in bio-informatica. Deelnemers zullen praktische ervaring opdoen in NGS-analyse en -theorie, statistische en analytische benaderingen en hands-on oefenen met behulp van een verscheidenheid aan hulpmiddelen.

De 5-daagse workshop zal de volgende onderwerpen bevatten:

Dag 1

Introductie tot de volgende generatie sequencing-gegevensanalyse, Linux-opdrachtregel

Dag 2

Reinigen en trimmen van onbewerkte gegevens, inleiding tot uitlijnalgoritmen en hulpmiddelen

Dag 3

Transcriptome en genoomassemblage, Expression profiling en statistieken

Dag 4

Genannotatie

Dag 5

Genoom-brede koppelingstoewijzing, variantoproep en verwerking, fylogenetische analyse en gevolgtrekkingen... [-]

Israël Kfar Giladi
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Tel-Hai Academic College
Address
road 9977, Upper Galilee, Israel
1220800 Kfar Giladi, Noord, Israël
Website
Telefoonnr.
+972 4 8181785