Oranim Academic College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Oranim College van Onderwijs

OVER ONS

Oranim College van Onderwijs is de grootste en meest toonaangevende academische college van het onderwijs in het noorden van Israël, de catering aan duizenden studenten in de bachelor- en masteropleidingen in het onderwijs, het onderwijs certificering cursussen en geavanceerde carrière training. Veel van onze afgestudeerden blijven hun studie door middel van het nastreven van geavanceerde graden en opleiding, zowel in Israël als in het buitenland. Oranim afgestudeerden zijn van de vraag in alle onderwijs gerelateerde terreinen - in publieke en private scholen, diverse onderwijsinstellingen, de lokale en regionale overheden, de nationale ministeries, jeugdbewegingen, non-profitorganisaties, de kunst, wetenschap en industrie. Tienduizenden Oranim afgestudeerden zijn betrokken bij het onderwijs in Israël.

Het college is gelegen op 20 minuten ten oosten van Haifa en is vernoemd naar de pijnbomen die groeien op het terrein. Oranim College zet zich in voor academische uitmuntendheid, betrokkenheid van de gemeenschap, en de bevordering van het hoger onderwijs. Oranim beschikt over een breed scala aan programma's en graden, evenals een divers studenten, met Joodse en Arabische studenten van alle leeftijden, etniciteiten, religies, en sociaal-economische achtergronden.

Oranim College van Onderwijs

Wie we zijn

Geschiedenis en achtergrond

Oranim College heeft een uitstekende staat van dienst op het gebied van de lerarenopleiding en de professionele ontwikkeling, verspreid over de afgelopen zestig jaar. Sinds de begindagen en bescheiden begin, heeft Oranim ontwikkeld en consequent onderhouden van een nationale reputatie als een van de leidende een opleiding instellingen van het land.

Leiderschap in het onderwijs

In 1938, in de pre-staat Israël, de baanbrekende docent en milieuactivist Yehoshua Margolin voorzag de oprichting van een noordelijke tak van de kibboets Seminar voor Onderwijs, op een landelijke campus dicht bij honderden kibboetsen. De site koos hij was Tivon in de Neder-Galilea, ten noordoosten van Haifa, op een majestueuze heuvel bedekt met pijnbomen die het Carmel gebergte uitkijkt. In 1951, werd Seminar Oranim officieel opgericht en was een van de eerste onderwijsinstellingen in Israël. Zijn doel was om opvoeders voor het kleuteronderwijs, kleuterscholen, lagere scholen, jeugdwerk te trainen en werken met nieuwe immigranten. Voor de eerste 40 jaar, Oranim maakte deel uit van de Kibbutz Beweging en opgeleid merendeel van het personeel dat onderwezen in de kibboets scholen.

In het midden van de jaren 1990, Oranim maakte een dramatische overgang, toen het officieel werd erkend als een academische college van het onderwijs door de Israëlische Raad voor het Hoger Onderwijs. Het opende zijn deuren voor studenten uit alle lagen van de bevolking, breidde haar visie en doelstellingen, nieuwe diploma en certificaat programma's opgesteld, en nieuwe tracks binnen bestaande programma's ontwikkeld. Sindsdien heeft het college geholpen professionaliseren het gebied van onderwijs, en biedt een academische en professionele opleiding voor 5000 in dienst en toekomstige leraren elk jaar.

Oranim Vandaag

In de afgelopen jaren is de belangstelling voor het college gegroeid, naarmate meer jongeren kiezen voor onderwijs als hun roeping en zie de waarde van het verdienen van een academische graad en het ontvangen van professionele training. Er zijn unieke programma's en gespecialiseerde educatieve tracks die Oranim onderscheiden van andere onderwijs hogescholen, en van alle andere academische instellingen. Het college trekt studenten uit een groot geografisch gebied; met de uitbreiding van de Trans-Israël Highway, de campus is meer toegankelijk voor docenten en studenten van het centrum van het land, met inbegrip van Jeruzalem en grootstedelijke Tel Aviv, en het Zuiden. Vandaag de dag, Oranim Academic College van Onderwijs is de grootste hogeschool van het onderwijs in het noorden van Israël, de catering aan duizenden studenten in opleidingen bachelor en master, onderwijs certificering cursussen en geavanceerde carrière training. Veel van onze afgestudeerden blijven hun studie door middel van het nastreven van geavanceerde graden en opleiding, zowel in Israël als in het buitenland.

Mission Oranim's

Oranim's missie is om excellentie in het onderwijs te bevorderen, door het trainen van de beste leraren, begeleiders, en educatieve leiders voor formele en informele educatieve instellingen. Onze afgestudeerden leren op middelbare scholen, basisscholen, peuterspeelzalen, kostscholen en informele gemeenschap instellingen, helpen om jongeren op te voeden tot verantwoordelijke en productieve volwassenen. Ons doel is om leerkrachten op te leiden het volledige potentieel van elke student uit te brengen en om hen te helpen meer actief en enthousiast, sterker leerlingen. Wij streven ernaar om onze afgestudeerden voor te bereiden op een steeds veranderende, multi-culturele wereld, door het onderwijs van de waarden van het samenleven, tolerantie en respect voor diverse ideeën en overtuigingen.

Oranim College van Onderwijs

Visie

Professor Yaarah Bar-On, voorzitter

De geest van Oranim

Oranim Academic College van Onderwijs is de thuisbasis voor mensen die het onderwijs zien als hun missie. Het is een gemeenschap van denkers en beoefenaars die ijverig werken op het gebied van onderwijs, het bouwen van Israël als een rechtvaardige, egalitaire en rechtvaardige samenleving - in de geest van de Verklaring van Onafhankelijkheid van Israël. Opgericht (1951) op een groene heuvel in het noorden, Oranim is een leider van sociale verandering.

Een instelling voor hoger onderwijs, Oranim College verleent bachelor en master's graden om opvoeders in een breed scala van terreinen en disciplines, van de geestes- en sociale wetenschappen aan de fysieke en natuurwetenschappen. De Oranim ervaring is een van de veeleisende studie en discipline. Het college heeft een reputatie voor expertise op het gebied van onderwijs, voor de mogelijkheid om te reageren op wat er gebeurt in het veld, en aan te dringen dat de praktijk de theorie op de hoogte. Oranim gelooft in inclusief onderwijs en omarmt diversiteit, creativiteit en verantwoordelijkheid.

A Sense van de missie

Oranim's missie is om vorm te geven de Israëlische samenleving en de kwaliteit van het leven in Israël te verbeteren door het trainen van opvoeders die zijn leiders in hun gemeenschappen. Oranim biedt opvoeders begeleiding en ondersteuning door middel van een uitgebreid netwerk van verbindingen tussen de gemeenschappen. Oranim streeft ernaar om te dienen als een nationaal en internationaal centrum van kennis, onderzoek en discussie, het ontwikkelen van innovatieve pedagogische ideeën en methoden. Door middel van dialoog en voortdurende onderlinge relaties, Oranim wil het gevoel van verbinding tussen de diverse culturen in Israël te versterken, en tussen Israël en de Joodse wereld, evenals de wereld in het algemeen.

Goals

  1. Programma's en Training: ontwikkelen van innovatieve onderwijs- en leermethoden en vaardigheden; updaten van lerarenopleidingen op basis van synergie tussen de verschillende disciplines; het stimuleren van creativiteit, nieuwsgierigheid, en zelfstandig leren; integratie van kennis, emoties en waarden.
  2. Faculteit: voeden van een hoge kwaliteit faculteit, zowel professioneel en academisch, uitstekend in haar intellectuele excellentie, kritisch denken, en sociale actie; het stimuleren van een onderzoek cultuur; en bevordering van internationale relaties en samenwerkingsverbanden.
  3. Studenten: Instelling hoge normen en duidelijke criteria voor het bevorderen en evalueren van studenten; het creëren van een ondersteunende gemeenschap en gastvrije omgeving.
  4. Advanced Studies: Bevordering van permanente educatie voor leerkrachten gedurende hun hele loopbaan; ontwikkelen van programma's voor internationale studenten in het onderwijs, de Israëlische samenleving, en Joodse cultuur.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Summer courses »

Programma's

Deze school biedt ook:

Zomercursussen

Van risico's voor de veerkracht door middel van onderwijs

Campus Voltijd 2 - 4 weken July 2019 Israël Haifa

Risk en Resilience door middel van Onderwijs is een Graduate Zomerprogramma voor de internationale en lokale studenten aangeboden door Oranim Academic College van Onderwijs, Israël. Uitgevoerd in het Engels, het programma is een samenwerking van de Internationale schooland de Faculty of Graduate Studies. [+]

Over het programma

Risk en Resilience door middel van Onderwijs is een Graduate Zomerprogramma voor de internationale en lokale studenten aangeboden door Oranim Academic College van Onderwijs, Israël. Uitgevoerd in het Engels, het programma is een samenwerking van de Internationale School en de Faculteit der Graduate Studies.

Opvoeders zijn de belangrijkste sociale actoren in het bevorderen van weerbaarheid voor at-risk kinderen en jongeren. Dit programma biedt graduate opleiding en specialisatie voor studenten en professionals op het gebied van risico's en het bevorderen van weerbaarheid door middel van onderwijs. Studenten krijgen inzicht in en expertise op het brede spectrum van risico's en weerbaarheid processen naast de overname van de interventie-instrumenten en pedagogische methoden ontwikkeld om opkomende veerkracht in te schakelen. ... [-]


Videos

Oranim College of Education