Lees de Officiële Beschrijving

Bij het Culinary Institute of Israel breng je je kookkunsten naar een hoger niveau met

theoretische en praktische lessen van de Israëlische, Arabische, Midden-Oosterse en Mediterrane culinaire wereld en de grote hotelkeukens in Tel Aviv. De lessen worden gegeven op de Dan Gourmet Culinary Arts school van Ort Israel. Onder de professionele culinaire vaardigheden die u zult leren zijn:

  • Wereldkeuken: Midden-Oosters, Mediterraan, Italiaans, Arabisch, Traditioneel Joods eten, Kosher Cooking, Desserts
  • wijnen
  • Kosher keuken koken
  • en meer

kitchen01

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Diploma

Culinary Institute of Israel

Dit is een persoonlijk loopbaanontwikkelingsprogramma dat culinaire loopbaanstudies combineert met een van de exclusieve gastronomische kookscholen van Israël, ondersteun ... [+]

Dit is een persoonlijk loopbaanontwikkelingsprogramma dat culinaire loopbaanstudies combineert met een van de exclusieve gastronomische kookscholen van Israël, ondersteund door een vooraanstaande vakschool, Ort Dan Gourmet , met een praktische stage bij grote hotels.

Tel Aviv is de grootste metropool van Israël en staat wereldwijd bekend om zijn culturele evenementen, bruisend nachtleven, zandstranden, LGBT-vriendelijkheid en natuurlijk een geweldige culinaire scene. In 2018 kreeg de stad de bijnaam Vegan Nation vanwege zijn variëteit en innovatie met veganistisch voedsel.

Ort Dan Gourmet

Hier is een unieke gelegenheid om de culinaire kunsten die zich richten op Israëlische, Midden-Oosterse en Mediterrane koosjer keukens verder te bestuderen en je vaardigheden en vaardigheden als stagiair te oefenen in de grote 5-sterren hotels in Tel Aviv. Het programma bestaat uit wekelijkse theoretische en praktische culinaire lessen, meer dan 700 stageuren bij hotels, stationsrotatie (inclusief evenementen) en meer.... [-]

Israël Tel Aviv
July 2019
Voltijd
6 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Tel Aviv-Yafo, Tel Aviv, IL