International Study Programs of Udayana University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over

Het programma 'upskill study abroad' heeft tot doel het tertiair onderwijs naar een nieuw niveau te tillen en het klaslokaal naar de lokale gemeenschappen in het buitenland te brengen. Onze programma's zijn ontworpen om kennis en culturele uitwisseling te stimuleren en de weg te banen voor duurzame, ultramoderne oplossingen voor zowel het milieu als lokale gemeenschappen.
Het belangrijkste academische doel is om een ​​algemeen begrip te creëren van hoe de oceaan essentieel is voor ons bestaan ​​en dat we essentieel zijn om te helpen de schade te overleven die we hebben veroorzaakt.

Bovendien willen we de perceptie van de projecten vergroten, die lokale gemeenschappen al hebben gevestigd, onder toekomstige wetenschappers aan de ene kant en aan de andere kant willen we dat de studenten actief betrokken worden bij deze projecten om ze verder te ontwikkelen.
Met ons programma worden kennis en vaardigheden rechtstreeks toegepast op de echte omgeving - waar deze het meest nodig is en het meest krachtige effect heeft.

Onze missie

De drive voor nieuwe geïntegreerde semesterprogramma's afgeleid van onze uitgebreide reizen in Indonesië. Na een aantal jaren nauw samen te werken met onze lokale partner in Bali, zagen we de toenemende vraag naar proactief zijn in de bescherming van ons milieu en in het bijzonder van onze oceanen in de tropen. De lokale gemeenschappen vertrouwen op de hulp van ervaren mariene wetenschappers die de weg kunnen banen naar een betere toekomst.

Gezien deze vraag en de vraag van jonge academici die een nieuwe leerervaring willen hebben, die ze rechtstreeks in het veld kunnen toepassen, hebben we uiteindelijk besloten om beide eisen te combineren in het opzetten van een studiebeurs voor tropische biologie en maritieme bescherming in het buitenland met een focus op de lokale projecten.

Als een jong internationaal team weten we wat studieprogramma's in het buitenland tot een uitstekende en levensveranderende ervaring maakt: meeslepend leren in combinatie met verstandige veldwerken en onderzoekers, die een betekenisvolle impact hebben op de lokale gemeenschappen.

Onze programma's zijn ontworpen om kennis en culturele uitwisseling te stimuleren en de weg te banen voor duurzame, ultramoderne oplossingen voor zowel het milieu als lokale gemeenschappen.

Je past je kennis en vaardigheden toe op de echte omgeving - waar deze het meest nodig is en het meest krachtige effect heeft.

Onze waarden

  • KWALITEIT KWESTIES

Kwaliteit is belangrijk voor ons. We volgen constant de studieprogramma's en optimaliseren processen. We willen ervoor zorgen dat lezingen, veldstudies en onderzoeksprojecten op academisch niveau zijn.

  • TOEGANGSZAKEN

Internationaal leren of werkervaring is cruciaal in de hedendaagse geglobaliseerde wereld. We proberen programma's te ontwerpen die voor iedereen toegankelijk zijn, zelfs voor mensen met een beperkt tijdsbestek of een beperkt budget.

  • PARTNERS KWESTIE
We werken samen met partners die onze visie delen op een culturele uitwisseling met een sterke focus op duurzaamheid en verantwoordelijkheid. We hebben een sterke relatie opgebouwd met vertrouwen als basis.

  • LOKATIEZAKEN
Elke plaats op aarde is een van zijn soort die een reis waard is. We hebben die plaatsen gekozen die we sindsdien hebben bewonderd en willen je deze laten zien met alle facetten die het lokale leven te bieden heeft. Maar er zijn veel meer locaties om te ontdekken en we zijn meer dan opgestookt om ze voor u toegankelijk te maken.

  • LOKALE ZAKEN
Waarom bieden we zeewetenschappelijke programma's op Bali aan? Omdat mariene wetenschap je eigenlijk iets nieuws zal leren - een kennis die alleen toegankelijk is in de Indische Oceaan. We ontwikkelen programma's die sterk verbonden zijn met de lokale wegen en met lokale belangen op het gebied van onderzoeksthema's en instandhouding.

  • REIZENDE ZAKEN
Je dacht dat je weet wat billijkheid betekent? Je dacht dat je wist wat toewijding is? En je dacht dat je een geduldig persoon bent? Welnu, de wereld zal je meer leren dan je dacht dat je zou moeten weten. We zijn blij deel uit te maken van dit proces!

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Summer courses » Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Semester Abroad Program - Tropical Biology & Marine Conservation

Campus 16 weken September 2018 Indonesië Ubud

[+]

Visumplicht

[-]

Zomercursussen

Koraalrif Restauratie Zomercursus

Campus 4 weken June 2019 Indonesië Ubud

Dompel jezelf onder in een 4 weken durende zomercursus in koraalrif restauratie in Bali. Onderzoek de gezondheidsstatus van koraalriffen rond het eiland Bali en krijg een beter begrip van het tropische mariene ecosysteem in het algemeen. Kijk hoe klimaatverandering en verzuring van de oceaan het ecosysteem en de koraalriffen beïnvloeden en waarom het bijzonder belangrijk is om de gezondheidstoestand van koraalriffen te herstellen om het voortbestaan ​​van al het levende wezen te verzekeren en veilig te stellen. [+]

Coral Reef Restoration zomercursus

Dompel jezelf onder in een 4 weken durende zomercursus in koraalrif restauratie in Bali. Onderzoek de gezondheidsstatus van koraalriffen rond het eiland Bali en krijg een beter begrip van het tropische mariene ecosysteem in het algemeen. Kijk hoe klimaatverandering en verzuring van de oceaan het ecosysteem en de koraalriffen beïnvloeden en waarom het bijzonder belangrijk is om de gezondheidstoestand van koraalriffen te herstellen om het voortbestaan ​​van al het levende wezen te verzekeren en veilig te stellen. Tijdens lezingen en verschillende excursies maak je kennis met verschillende benaderingen die worden gebruikt om de koraalriffen rond het eiland Bali te herstellen.... [-]


Mangrove Ecologie Zomercursus

Campus 4 weken June 2019 Indonesië Ubud

Indonesië is het land met de grootste mangrovebossen ter wereld. Deze meeslepende 4-weekse zomercursus geeft je de unieke kans om toegang te krijgen tot dit ecosysteem op het eiland Bali. [+]

Indonesië is het land met de grootste mangrovebossen ter wereld. Deze meeslepende 4-weekse zomercursus geeft je de unieke kans om toegang te krijgen tot dit ecosysteem op het eiland Bali. Een krachtig blok professionele training biedt u specifieke kennis over het mangrove-ecosysteem, terwijl excursies en wetenschappelijke excursies u helpen de biologische complexiteit en het belang van mangroven op Bali te begrijpen. Deze unieke praktische benadering biedt u de mogelijkheid om onderzoek uit te voeren in het veld en gegevens te verzamelen om effectieve mangrove-restauratiepraktijken te ondersteunen en te bevorderen.

Je klaslokaal | de mangroven op Bali en het eiland Nusa Penida ... [-]

Zomercursus Voor Duurzaam Toerisme

Campus 4 weken June 2019 Indonesië Ubud

Als de belangrijkste toeristische bestemming in Bali bevindt Bali zich in een uitdagende positie, waar de ontwikkeling van het toerisme het eiland helpt om economisch te groeien, maar tegelijkertijd de natuurlijke habitats, het zeeleven en zijn unieke cultuur bedreigt. [+]

Als de belangrijkste toeristische bestemming in Bali bevindt Bali zich in een uitdagende positie, waar de ontwikkeling van het toerisme het eiland helpt om economisch te groeien, maar tegelijkertijd de natuurlijke habitats, het zeeleven en zijn unieke cultuur bedreigt. Deze intense 4-weekse zomercursus zal u helpen de impact van het toerisme op Bali te begrijpen en de stappen te zien die worden gemaakt in de richting van duurzaam toerisme en ecotoerisme. Verschillende excursies zullen u helpen inzicht te krijgen in de inspanningen die worden geleverd om de negatieve effecten te verminderen en om Bali's belangrijkste toeristische attracties te behouden: de natuur en culturele praktijken. Je klaslokaal | de Balinese gemeenschap ... [-]

Contact