International Study Programs of Udayana University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over

Upskill ontwerpt specifieke studie- en semesterprogramma's voor Udayana University, die het tertiair onderwijs naar een nieuw niveau tillen en het klaslokaal naar de lokale gemeenschappen in Bali brengen. Kennis en vaardigheden worden toegepast op een echte omgeving - waar deze het meest nodig is en het meest krachtige effect heeft. In samenwerking met hoogopgeleide universiteiten in het buitenland ontwerpen we programma's die kennis en culturele uitwisselingen stimuleren en de weg banen voor duurzame, ultramoderne oplossingen voor zowel het milieu als lokale gemeenschappen.

Als een jong internationaal team weten we wat buitenlandse studieprogramma's een uitstekende en levensveranderende ervaring maakt: tot immersief leren in combinatie met verstandige veldwerken en onderzoeken, die een betekenisvolle impact hebben op de lokale gemeenschappen.

Onze missie

De drive voor nieuwe geïntegreerde semesterprogramma's afgeleid van onze uitgebreide reizen in Indonesië. Na een aantal jaren nauw samen te werken met onze lokale partner in Bali, zagen we de toenemende vraag naar proactief zijn in de bescherming van ons milieu en in het bijzonder van onze oceanen in de tropen. De lokale gemeenschappen vertrouwen op de hulp van ervaren mariene wetenschappers die de weg kunnen banen naar een betere toekomst.

Gezien deze vraag en de vraag van jonge academici die een nieuwe leerervaring willen, die ze rechtstreeks in het veld kunnen toepassen, hebben we uiteindelijk besloten om beide eisen te combineren in het creëren van semesterprogramma's en zomercursussen met een focus op problematische topis in Indonesië en vooral in Bali.

Onze programma's op Udayana University zijn ontworpen om kennis en culturele uitwisseling te stimuleren en de weg te banen voor duurzame, ultramoderne oplossingen voor zowel het milieu als lokale gemeenschappen.

Onze waarden

 • Kwaliteit
  Kwaliteit is net zo belangrijk voor ons als voor u. We volgen constant de studieprogramma's en optimaliseren processen. We willen ervoor zorgen dat lezingen, veldstudies en onderzoeksprojecten op academisch niveau plaatsvinden.
 • Toegang
  Internationaal leren of werkervaring is cruciaal in de hedendaagse geglobaliseerde wereld. We proberen programma's te ontwerpen die voor iedereen toegankelijk zijn, zelfs voor mensen met een beperkt tijdsbestek of een beperkt budget.
 • partners
  We werken samen met partners die onze visie delen op een culturele uitwisseling met een sterke focus op duurzaamheid en verantwoordelijkheid. We hebben een sterke relatie opgebouwd met vertrouwen als basis.
 • Plaats
  Elke plaats op aarde is een van zijn soort die een reis waard is. We hebben die plaatsen gekozen, die we sindsdien hebben bewonderd en willen je deze laten zien met alle facetten die het lokale leven te bieden heeft. Maar er zijn veel meer locaties om te ontdekken en we zijn meer dan opgestookt om ze voor u toegankelijk te maken.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk Summer courses » Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Semester Abroad Program - Tropical Biology

Campus Voltijd 16 weken April 2019 Indonesië Ubud

Tijdens dit 16 weken durende semester leer je meer over tropische biologie en het behoud van de zee op Bali. [+]

Over

Tijdens dit 16 weken durende semester leer je meer over tropische biologie en het behoud van de zee op Bali. Naast je colleges aan de Universiteit van Udayana op Bali, zul je de gemeenschappen bezoeken om meer praktische oefeningen te doen. Tijdens verschillende excursies leer je meer over de ecosystemen op Bali, zoals het Mangrove-ecosysteem en koraalriffen. In het kader van deze opleiding kun je tot 30 ECTS-punten halen die zijn toegekend door Udayana University op Bali.

highlightsProjectwerk in actuele onderzoeksthema'sErvaar zinvolle hands-on lezingen en excursiesVerschillende veldstudies en gemeenschapsbezoeken bieden toegang tot unieke kennis en helpen de huidige gezondheidstoestand van onze oceanen te begrijpen. [-]

Zomercursussen

Duurzaamheid

Campus Voltijd 4 weken July 2019 Indonesië Ubud

Deze intensieve zomercursus van 4 weken zal u helpen de impact van het toerisme op Bali te begrijpen en meer te weten te komen over de stappen die worden gezet in de richting van duurzaam toerisme en ecotoerisme. [+]

Over

Deze intensieve zomercursus van 4 weken zal u helpen de impact van het toerisme op Bali te begrijpen en meer te weten te komen over de stappen die worden gezet in de richting van duurzaam toerisme en ecotoerisme. Binnen 4 weken van lezingen aan de Udayana Universiteit in Bali en verschillende excursies in heel Bali, leer je meer over de Balinese levensfilosofie "Tri Hita Karana", en hoe deze oude manier van leven wordt weerspiegeld in moderne, duurzame toerismeaanpak op Bali .

Verschillende excursies zullen u helpen om "Tri Hita Karana" te begrijpen en om inzicht te krijgen in de inspanningen die worden geleverd om de belangrijkste toeristische attracties van Bali te behouden: de natuur en cultuur.... [-]


Koraalrif restauratie zomercursus

Campus 4 weken June 2019 Indonesië Ubud

Dompel jezelf onder in een 4 weken durende zomercursus in koraalrif restauratie in Bali. Onderzoek de gezondheidsstatus van koraalriffen rond het eiland Bali en krijg een beter begrip van het tropische mariene ecosysteem in het algemeen. Kijk hoe klimaatverandering en verzuring van de oceaan het ecosysteem en de koraalriffen beïnvloeden en waarom het bijzonder belangrijk is om de gezondheidstoestand van koraalriffen te herstellen om het voortbestaan ​​van al het levende wezen te verzekeren en veilig te stellen. [+]

Coral Reef Restoration zomercursus

Dompel jezelf onder in een 4 weken durende zomercursus in koraalrif restauratie in Bali. Onderzoek de gezondheidsstatus van koraalriffen rond het eiland Bali en krijg een beter begrip van het tropische mariene ecosysteem in het algemeen. Kijk hoe klimaatverandering en verzuring van de oceaan het ecosysteem en de koraalriffen beïnvloeden en waarom het bijzonder belangrijk is om de gezondheidstoestand van koraalriffen te herstellen om het voortbestaan ​​van al het levende wezen te verzekeren en veilig te stellen. Tijdens lezingen en verschillende excursies maak je kennis met verschillende benaderingen die worden gebruikt om de koraalriffen rond het eiland Bali te herstellen.... [-]


Mangrove Ecology zomercursus

Campus Voltijd 4 weken July 2019 Indonesië Ubud

Deze 4-weekse zomercursus geeft je de unieke kans om het mangrove-ecosysteem op het eiland Bali te begrijpen en toegang te krijgen [+]

Over

Een 4-weekse zomercursus die je de unieke kans geeft om het mangrove-ecosysteem op het eiland Bali te begrijpen en toegang te krijgen. Een blok professionele training aan de Udayana University Bali biedt u specifieke kennis over de mangroven, hun geschiedenis op Bali en hun belang voor de natuur en de mensheid. Tijdens de colleges ga je op verschillende excursies en wetenschappelijke excursies die je zullen helpen de biologische complexiteit en het belang van mangroven in Bali te begrijpen. Deze kortetermijncursus is een unieke praktische benadering die u de mogelijkheid biedt om onderzoek te doen in de veldomgeving en gegevens te verzamelen om effectieve mangrove-restauratiepraktijken te ondersteunen en te bevorderen.... [-]


Contact