Anibrain School Of Media Design

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Aan het Anibrain School of Media Design, creëren we tovenaars die zijn opgeleid om roepen het onmogelijke en het voortouw nemen in het digitale tijdperk.

Leer van de experts uit de industrie: US!

Onze ervaren instructeurs en docenten brengen jaar werkervaring om de tafel, samen met de industrie best practices waardoor ze bij uitstek geschikt om les te geven en door te geven kennis.

Met credits over meer dan 65 Hollywood-films, waaronder Harry Potter, Resident Evil, Death Race en Zout. Anibrain VFX is een van India's toonaangevende aanbieders van Visual Effects op de Hollywood filmindustrie.

ESTD. in 2006

Opgericht in 2006 door Jesh Krishna Murthy, heeft Anibrain een toonaangevende naam wereldwijd in creatie van digitale content, waaronder film, TV, Apps, Mobile en Web geworden. Onze klanten bestaan ​​uit de who's who van de digitale wereld en het is deze ervaring en vaardigheden brengen we naar het digitale onderwijs arena.Our unieke cursus ware en pedagogie stelt ons in staat om de industrie klaar nieuwe media professionals die kunnen concurreren op mondiaal niveau in beroepen met inbegrip creëren VFX, Animatie, Gaming, mobiele apps, Digital Pixel manipulatie, Web, Interactiviteit media, Video Technology, Visual Design etc.

WAAROM ONS

Of uw interesse is in Animatie, Visual Effects voor films, of tools waarmee u fantastische nieuwe applicaties, games, video's te maken of start een carrière in digitale marketing, hebben we een breed scala aan cursussen beschikbaar om uw behoeften en helpen u aan boord voor een fabelachtige carrière. Ghost Rider, Silent Hill, Chronicles, Cats and Dogs John Woo's Red Cliff en Resident Evil zijn slechts enkele namen uit een lange lijst van Hollywood-films waar Anibrain's tovenarij is erkend en gewaardeerd.

Locaties

Pune

Anibrain School Of Media Design

Address
Anibrain School of Media Design,
2nd floor, Sapphire Plaza,
Near Axis Bank, Sakorenagar,
Vimannagar

411014 Pune, Maharashtra, India
Telefoonnr.
+91 20 3056 0344