NMAT by GMAC

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Klik op om u aan te melden voor examens die in Zuid-Afrika worden afgeleverd

Als u zich wilt aanmelden voor examens die in de Filipijnen worden afgeleverd, klikt u op

Als u zich wilt aanmelden voor examens die in Nigeria worden afgeleverd, klikt u op

De Graduate Management Admission Council (GMAC) is een wereldwijde non-profit organisatie die bestaat uit toonaangevende afgestudeerde bedrijfsscholen over de hele wereld.

GMAC is van mening dat bedrijven en management van cruciaal belang zijn voor het economische en sociale welzijn van mensen wereldwijd. Wij pleiten voor afgestudeerd managementonderwijs en de waarde ervan voor individuen en de samenleving. GMAC is de eigenaar en beheerder van de GMAT® en NMAT by GMAC ™ examens.

GMAC streeft ernaar de toegang te vergroten om de kandidatenpool te laten groeien en diversifiëren; beoordelingen ontwikkelen om te voldoen aan de behoeften van het wereldwijde managementonderwijs; en de waarde voor scholen uitbreiden met onze producten, diensten en branchekennis.

GMAC voldoet aan de behoeften van managementscholen en huidige en toekomstige studenten, via een breed scala aan producten, diensten en programma's die zijn ontworpen om deuren te openen voor studenten, professionals en afgestudeerde managementprogramma's wereldwijd. GMAC dient ook als de leidende bron van onderzoek en informatie over kwaliteitsvol afgestudeerd managementonderwijs.

121167_headway-537308-unsplash.jpg

Waarom de NMAT by GMAC ™ nemen

1. Geaccepteerd door toonaangevende business schools in opkomende markten

Het NMAT by GMAC ™ examen wordt gebruikt voor toelating tot enkele van de toonaangevende afgestudeerde bedrijfsprogramma's in opkomende markten, waaronder India, Zuid-Afrika, Nigeria en de Filippijnen. Aan u aangeboden door de makers van het GMAT®-examen, NMAT by GMAC het NMAT by GMAC examen de vaardigheden die vereist zijn voor academisch succes in managementprogramma's.

Het NMAT by GMAC examen is ontworpen om u het vertrouwen te geven om naar beste vermogen te presteren. Het examen is Kandidaatvriendelijk, zodat u de volgorde van de secties kunt kiezen en er geen negatieve beoordeling is. Belangrijk is dat het testvoorbereidingsmateriaal u helpt vertrouwd te raken met het NMAT by GMAC en de inhoud die wordt gemeten op het NMAT by GMAC examen. Vergeet niet - voorbereiding verhoogt het vertrouwen en de prestaties.

2. Beoordeling van hoge kwaliteit door de makers van het GMAT-examen

Het NMAT by GMAC examen is een symbool van kwaliteit sinds het meer dan 20 jaar geleden voor het eerst in India werd geïntroduceerd - waardoor testnemers toegang hebben tot graduate managementopleiding en een carrière naar keuze, terwijl scholen toegang krijgen tot toptalent.

3. Ontworpen voor gemak en om vertrouwen op te bouwen

Bij het verschijnen voor een test, zijn zenuwen altijd een factor die bijdraagt aan hoe goed u presteert op de testdag. Bij het ontwerpen van NMAT by GMAC examen hebben we gekeken naar manieren om die zenuwen weg te nemen, zodat u met vertrouwen kunt optreden.

Het NMAT by GMAC examen is ontworpen om u het vertrouwen te geven om naar beste vermogen te presteren:

  1. Meerdere keren de test doen: u kunt de NMAT by GMAC drie keer NMAT by GMAC in een bepaald NMAT by GMAC . Dit geeft u het vertrouwen dat u meer dan één kans hebt om uw uiterste best te doen.
  2. Kies de volgorde van de secties: met het NMAT by GMAC examen NMAT by GMAC kunt u de volgorde kiezen waarin u op elk van de secties van de test reageert. Hiermee kun je op je sterke punten spelen.
  3. Geen negatieve markering: soms weet u gewoon niet zeker wat het juiste antwoord op de test is en hebt u bijna geen tijd meer. Welnu, u kunt een weloverwogen gok doen zonder de angst voor een boete voor een verkeerd antwoord. Het systeem van geen negatieve markering is in overeenstemming met wereldwijde praktijken.
  4. Beschikbaarheid van officieel oefenmateriaal: het is belangrijk om u voor te bereiden op de test om zo goed mogelijk te presteren. Voorbereiding helpt u vertrouwd te NMAT by GMAC met de formaten van de vragen en de inhoud die wordt gemeten op het NMAT by GMAC examen. U hebt toegang tot de NMAT by GMAC ™ Officieel oefenmateriaal met vragen uit eerdere NMAT-examens die in het verleden zijn afgenomen.
  5. Oefen om uw vaardigheden aan te scherpen: NMAT by GMAC officiële oefenmaterialen zijn ontworpen om blootstelling en vertrouwdheid met de soorten en stijl van vragen te bieden. Voorbereiding verhoogt het vertrouwen en de prestaties.

Het NMAT by GMAC examen is ontworpen voor uw gemak:

  1. Testvenster: u kunt de gewenste datum kiezen tijdens het testvenster.
  2. Zelfplanning: u kunt de datum, tijd en locatie van uw testafspraak in realtime kiezen op basis van de beschikbaarheid van zitplaatsen in elk testcentrum.
  3. Registreer u voor het NMAT by GMAC ™ -examen vanaf uw mobiel: zodat u zich altijd en overal kunt registreren.
  4. Solliciteren bij business schools na beoordeling van de resultaten: je kunt je score naar de accepterende B-school sturen na beoordeling van je resultaat, afhankelijk van de deadline voor aanmelding van de school.

Locaties

Sector 12

Address
122002 Sector 12, Haryana, India

Kaapstad

Address
Kaapstad, westerse Cape, Zuid-Afrika

Makati

Address
Makati, Metro Manila, Filipijnen

Abuja

Address
Abuja, Federaal Hoofdstedelijk Gebied, Nigeria

Opleidingen