KBuffer

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1986 in Chennai, India, heeft 'KBuffer Online' eigendom van de heer GM Sundaram gediend diverse opdrachtgevers op het gebied van Publishing, afdrukken en Multimedia. Ze hadden ook een vestiging in Madurai om tegemoet te komen aan de behoeften van veel uitgevers in die stad.

De organisator, de heer GM Sundaram heeft een rijke ervaring op gebied van opleiding, Publishing, en multimedia. In 2003, Super Graphics begon het bevorderen van diverse cursussen onder de merknaam van KBuffer. De lijst van cursussen omvatten:

Technisch schrijven E-LEARNING E-publishing Software Testing (Toegestaan ​​door Hewlett Packard of HP) MULTIMEDIA, en nog veel meer.

In 2005, zij het nieuwe concept van virtueel klaslokaal waar mensen veel dingen met behulp van E-Learning methodologie kan leren geïntroduceerd. Nu hebben ze studenten die diverse cursussen uit verschillende delen van India en ook in het buitenland. KBuffer Ook het uitvoeren van speciale Professional Courses in vele hogescholen in Chennai stad.

Mr. Sundaram had als centrum hoofd van Aptech-Arena Multimedia geserveerd voor haar eerste centrum in Gandhi Nagar, Adyar.

Hij begon zijn carrière als een printer in de naam van Sri Jagan Printers. Hij liep zijn eigen publicaties, Niraimathi Publications, die werd publiceren maandbladen.

Hij had ook gediend als General Manager van een grote uitgeverij in Chennai. Mr. Sundaram is een van de pioniers van de Desktop Publishing in Chennai.

Locaties

Chennai

Address
16 Saint Mary's Road, Mandaveli
600028 Chennai, Tamil Nadu, India