Institute for Design Led Entrepreneurship (IFDE)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

We bieden een holistische benadering van ondernemerschapsonderwijs, gebaseerd op zes principes. Onze afgestudeerden zullen strategische denkers zijn, met een hoog niveau van ontwerpvaardigheden, sterke industrie-inzichten en in staat zijn om snel en succesvol te schalen.

Zes principes van ondernemerssucces

Probleem definitie

Een van de belangrijkste redenen voor het falen als opstart is dat het probleem is opgelost om het verkeerde probleem op te lossen of een probleem dat geen waargenomen waarde creëert voor de gebruiker in gedachten. Probleem framing door ontwerp-geleide methodieken schept vertrouwen en geloofwaardigheid in het bouwen van de juiste oplossing.

Business Acumen

Vaak laten ondernemers, die gedreven en gemotiveerd zijn door hun creatieve gedrevenheid, essentiële bedrijfsfundamenten voorbij die het streven kunnen of breken. Van organisatie tot financiën, van rekrutering tot marketing, communicatie en verkoopstrategie tot aan de operationele en technologische infrastructuur en productbeheer, worden we gestaag en geleidelijk steeds van dag tot dag bij de overgang van idee naar uitvoering.

Persoonlijkheid

Aan het begin van een ondernemend streven zijn mensen. Aangezien iedereen streed om het beste talent in de markt, zal de keuze van partners de juiste wervings- en ontwikkelingsstrategieën, een gezonde en veerkrachtige cultuur een startup een snel groeimomentum geven en een aanzienlijk concurrentievoordeel zijn

Strategische foresight

Geïntrigeerd door de vroege eisen van het idee, de eisen van dagelijkse operationele eisen, ontwikkelen startups vaak vroege bijziendheid die het vermogen wegneemt om de nabije en langere termijn invloeden van veranderingen in hun context te begrijpen en te voorzien. Het vereist een constante benadering met brede lenzen om die vroege definitieve en latere stadia in zijn leven te kunnen beschermen.

Business Model Innovation

Noch diepe zakken, noch een geavanceerde technologie of een wild idee garanderen succes. Sterker nog, vaak zijn investeringen niet eens nodig om een ​​succesvol bedrijf te hebben. Maar het identificeren van de cruciale elementen van succes is een goed begin om kansen te identificeren om het te verbeteren, opnieuw in te richten, te verstoren of zelfs te schrappen.

Gebruikersgedrag / ontwerp

We schrijven toe aan het axioma dat onze bedrijven mensgericht zijn en bewust van de evoluerende behoeften en uitdagingen van diverse bevolkingsgroepen. We gebruiken methoden voor het ontwerpen van gebruikersgedrag, sociale wetenschappen en mensgerichte interfaces om het vermogen te creëren om ervaringen te creëren die waardevol, toegankelijk en aantrekkelijk zijn.

Wie zou moeten solliciteren

  • Studenten die design, innovatie, toekomstplanning en ondernemerschap, leiderschapsvaardigheden willen ontwikkelen
  • Werkende professionals die intrapreneurs willen worden of op zichzelf willen beginnen
  • Huidige startups die hun vaardigheden willen verbeteren door middel van formeel onderwijs en mentorschap om succesvol te zijn

Onze missie in IfDE is om succesvolle ondernemers te creëren die de reguliere statistieken van opstartfouten trotseren en duurzame, impactvolle en verantwoorde innovaties van wereldwijde invloed op te bouwen.

Onze partners

Human Factors International (HFI) is de wereldleider in user experience (UX) -ontwerp met meer dan 30 jaar ervaring. HFI heeft een volwassen framework ontwikkeld dat is geoptimaliseerd voor alle soorten UX-projecten - complex, internationaal of missiekritiek. HFI biedt beproefde ontwerpmethodologie, terwijl de beproefde HFI FrameworkTM naadloos elk onderdeel van het gebruikersgerichte ontwerpproces - van de uitvoerende intentie en digitale strategie tot het uiteindelijke ontwerpproduct - naadloos verbindt in één ononderbroken Golden Thread.

Yuj Design - Een topontwerpbureau met veel onderscheid in UX, UI-toepassingen. Met een diverse portfolio van prestaties en engagementen die leiden tot een impactvolle ontwikkeling van bedrijven en talenten. Een cultuur van volledig eigendom en drive om uit te blinken in impact en levering met behulp van topontwerptalent en eigen ontwerpmethodologieën voor ontwerpleiderschap in bijna tweeduizend internationale projecten en meer dan honderd klanten.

QAI Global Services vergemakkelijkt het concurrentievermogen door veelzijdige interventies die leiden tot bedrijfsverbetering door middel van consulting, mensen, processen en operationele beoordelingen, benchmarking en resource provisioning via Quality Outsourcing.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Online Advanced Diploma's » Bekijk Online Diplomas »