Hindihour

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Home-stay Hindi Immersion Program for foreigners door Hindihour .com

Intensieve taalstudie in Hindi en een verblijf van drie tot vier weken in Jaipur, waardoor het leren over verschillende culturen gemakkelijker wordt.

Het programma organiseert huisverblijven in lokale gezinnen waar de studenten de kans krijgen om hun Hindi met het gezin te oefenen. Het programma wordt uitgevoerd in Jaipur, de kleurrijke hoofdstad van Rajasthan en een van de meest cultureel levendige steden in India.

Bestudeer Hindi

Het programma biedt variaties in de cursus, rekening houdend met een gevarieerd niveau van leerlingen van beginners tot voor gevorderden. Onze standaardcursus is verdeeld tussen grammaticaklassen en individuele oefensessies waarbij het instructiemiddel Engels en Hindi blijft.

De flexibiliteit van het programma is het belangrijkste kenmerk ervan. Studenten kunnen ook een aangepaste cursus van langere of kortere duur aanvragen.

Na de cursus kunnen studenten zelfs hun vorderingen voortzetten door onze online lessen te volgen.

De cursussen worden het hele jaar door regelmatig gegeven. Voor aanmelding kunt u het aanvraagformulier downloaden en verzenden naar hello @ Hindihour .com.

Bezoek ons ​​en volg gratis een introductieles, je weet waarom Hindihour .com de beste plaats is om Hindi te leren in INDIA.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Hindi

Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Immersion Program In Hindi Language

Campus Voltijd 3 weken Open Inschrijving India Jaipur

Hindi Hour is een Hindi school in Jaipur, INDIA. We bieden een intensieve taalstudie in het Hindi en een verblijf van drie weken in Jaipur om het leren over verschillende culturen verder te vergemakkelijken. We hebben cursussen op maat voor studenten met verschillende eisen. Ons programma wordt hoog gewaardeerd onder 10 van de beste taalcursussen met actieve vakanties over de hele wereld door theguardian.com. [+]

Beginners Hindi-cursus

De cursus behandelt de basis van de taal om te functioneren in uw Indiase gemeenschap. Aan het einde van deze cursus heeft u een uitgebreide woordenschat om met alledaagse situaties om te gaan. Je zult aanwijzingen kunnen geven, over jezelf en je familie kunnen praten, de namen van veelvoorkomende objecten kunnen begrijpen, aankopen kunnen doen en zelfs een eenvoudig verhaal kunnen vertellen!

Dit zal alle aspecten van taal behandelen; lezen schrijven

De cursus is ontworpen als een onderdompeling van 3 weken / 40 uur in de taal.

Tussenliggende Hindi-cursus

De cursus is gericht op het verwerven van vaardigheid overleving, op beheersing van alledaagse onderwerpen. Je gaat je richten op het begrijpen en boren van grammatica om jezelf nauwkeurig uit te drukken. Je woordenschat zal verruimen in alledaagse onderwerpen zoals vriendschap, familie en eten. Je leert de taal die nodig is om iemand aan te nemen, en je zult hoop kunnen uitspreken voor de toekomst. Verhalen worden een belangrijk aandachtspunt als je vertelt over gebeurtenissen in je leven en verhalen vertellen over ervaringen die je deelt met je helper.... [-]


Videos

Hindi Hour Student's Review

Hindi Hour Student's Review