Eruditus Executive Education

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

WIE WE ZIJN

De zakenwereld verandert in een snel tempo. Dus hoe pas je jezelf niet alleen aan, maar blijf je de concurrentie voor?

Het brede portfolio van Eruditus Executive Education op maat gemaakte en open programma's die worden geleverd in India, Singapore, Dubai en andere wereldwijde locaties bieden de kaders die nodig zijn om de uitdagingen van vandaag en morgen aan te gaan. Onder leiding van alumni van INSEAD en Harvard, en ondersteund door programma-experts van over de hele wereld, worden de programma's ontworpen en uitgevoerd in alliantie met wereldwijd toonaangevende business schools.

We ontwerpen programma's waarmee je leren kunt combineren met daadwerkelijke implementatie. Wanneer u zich inschrijft voor een van onze programma's, krijgt u het voordeel dat u leert in een interactieve omgeving met een diverse groep leeftijdsgenoten. Programma's zijn ontworpen in verschillende indelingen, waaronder korte workshops van een paar weken, online programma's of complete modulaire sessies, die allemaal gericht zijn op het ontwikkelen van verantwoordelijke leiders in elk bedrijfsscenario.

ONZE AANPAK

Bij Eruditus is een van onze aandachtsgebieden hoe je relevante programma's kunt maken en aanbieden die je niet alleen helpen met 'wat is', maar je ook voorbereiden op 'wat zou kunnen zijn'.

Dit omvat een uitgebreid raamwerk dat vereist is om met inherente zakelijke uitdagingen om te gaan.

WIJ WETEN

Niet alleen inhoud, de methode is ook belangrijk

Onze programma's worden gemaakt met behulp van een breed spectrum van leermethoden en modules, allemaal samengesteld om aan te passen aan uw drukke schema's en werkverplichtingen. Daarnaast wordt ook de nadruk gelegd op hoe je leert. Leren door actuele interacties in het klaslokaal, online sessies, casestudies, real-time simulaties en praktische oefeningen, helpen je om uitdagingen het hoofd te bieden. Onze programma's zouden u aanmoedigen om relevante vragen te stellen, strategisch denken op te roepen en te debatteren met collega's - vaardigheden die u zelfs in uw dagelijkse kantooromgeving zou kunnen gebruiken.

Hoe lesgeven ertoe doet

Eruditus werkt samen met enkele van de beste business schools en faculteiten die een complete 360-graden leerervaring bieden. Ze geven niet alleen de nieuwste innovaties die nodig zijn voor het bedrijfsleven, maar ontwerpen ook innovatieve cursussen die relevant zijn in het huidige professionele scenario.

Aangepaste programma's zijn vereist

De behoeften van elk bedrijf zijn uniek. De doelstellingen van elke academische instelling zijn anders. We herkennen dit niet alleen, we omarmen dit ook. Besteden veel tijd, vooraf programmeren, om de unieke behoeften te begrijpen, onze partners is een hoeksteen van de Eruditus-aanpak. Daarom werken wij voortdurend aan het ontwerpen en aanbieden van programma's in verschillende indelingen, zoals kortetermijnworkshops, lessen die een paar weken of maanden duren, online sessies of complete modulaire programma's. Alle programma's zijn ontworpen rond wat deelnemers nodig hebben op het gebied van curriculum, beschikbare tijd en betaalbaarheid.

Langetermijnrelatie

De meeste van onze partners hebben bij ons vervolgsessies gevolgd. Onze toewijding aan onze partners gaat verder dan alleen een leerinterventie. We hebben een grote interesse in het behalen van langetermijndoelstellingen van het bedrijf of de onderwijsinstellingen.

Locaties

Mumbai

Address
Eruditus Executive Education
1, Trade Center, Bandra Kurla Complex

400051 Mumbai, Maharashtra, India

Gurugram

Address
Eruditus Executive Education
Level 4, Augusta Point,
Golf Course Road

122002 Gurugram, Haryana, India

Dubai

Address
Eruditus Executive Education FZ-LLC
FO5, Floor 1, Block 18, Dubai Knowledge Village

Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Singapore

Address
78 Shenton Way,
#20-02

079120 Singapore, Singapore

Berkeley

Address
Berkeley, Californië, Verenigde Staten

Evanston

Address
Evanston, Illinois, Verenigde Staten

Londen

Address
Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk