Cochin International Language Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Cochin International Language Academy (CILA) is een internationaal instituut voor Engels Language Training en lerarenopleiding. Wij creëren internationale mogelijkheden voor Engels taal leraren in niet-Engels sprekende regio's zoals West-Europa, Centraal / Oost-Europa, Azië, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten / Noord-Afrika en Sub-Sahara Afrika. We bieden ook Engels taal training voor studenten die willen studeren of werken in het buitenland in het bijzonder in een Engels sprekend land.

COCHIN INTERNATIONAL TAAL ACADEMY (CILA) is eigendom van en beheerd door JS TRAINING SOLUTIONS PRIVATE Limited, een bedrijf geregistreerd en opgericht onder de Companies Act 1956. CILA ligt in Angamaly, in de buurt van de internationale luchthaven van Cochin. Het is slechts 2 minuten rijden naar de Angamaly treinstation.

De school wordt beheerd door Engels als moedertaal uit het Verenigd Koninkrijk en Canada met meerdere jaren ervaring in het onderwijs Engels. Wij bieden diverse cursussen, zoals de Drie-eenheid Cert. TESOL voor Engels Leraren om een ​​gekwalificeerde docent Engels aan anderstaligen, IELTS voor degenen die willen werken of studeren in het buitenland, Zakelijk Engels, Gesproken Engels voor volwassenen, Gesproken Engels voor kinderen en zelfs 1-1 Skype sessies worden.

Onze docenten zijn goed gekwalificeerd en opgeleid om Engels te leren met behulp van de moderne methoden. Studenten genieten van het leren van Engels in ons centrum. Twee van onze docenten zijn voormalige IELTS examinatoren en hebben gewerkt in landen over de hele wereld, zoals het Verenigd Koninkrijk, Canada en het Midden-Oosten. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw leren is 100% correct. Dus, CILA wordt uw eerste keuze om te leren en te leren van de Engels taal.

Locaties

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: