eBSI Export Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EBSI Export Academy is verheugd om de lancering van onze gratis certificaat programma 'Inleiding tot de internationale handel en eBusiness' dat is een kort programma van cursussen ontwikkeld om een ​​basis kennis van de basisprincipes van de exporterende geven en voor te bereiden deelnemers voor verdere studie binnen EBSI Export Academy te kondigen meer geavanceerde programma's.

Het programma omvat de volgende - Inleiding tot exporteren - Inleiding tot de internationale handel - International Betalingswijze - Inleiding tot eBusiness en Internet Marketing U kunt zich aanmelden voor de Introduction to International Trade & eBusiness-programma aan de EBSI Course registratiepagina en het programma is ontworpen dat je moet kunnen om het te voltooien in het weekend als u dat wenst.

Na afronding van dit programma wordt u beloond met een certificaat van voltooiing, dat u kunt downloaden en printen voor uw administratie en CV.

Een bijkomend voordeel van deze gratis certificaat programma is dat je dan zal zijn afgerond 4 van de 42 lessen op de ITS Accreditation Program al omdat we uw cursus resultaten te houden voor toekomstig gebruik in het volledige programma!

Voel je vrij om deze cursus te delen met je vrienden, feedback tot nu toe op het onderdeel cursussen uitstekend is met bijna 1000 mensen die tot nu toe hebben aangemeld voor deze gratis cursus! Het is een geweldige kans om uit te proberen de cursus methodologie alvorens te investeren in verdere studies.

Voor meer informatie over EBSI Export Academy en haar geavanceerde handel, Trade Finance en Internet Marketing Certificate Programs voel je vrij om te bezoeken http://www.ebsi.ie

Locaties

Ierland Online

eBSI Export Academy

Address
eBSI Export Academy,
Partner, World Trade Centre Dublin
22-24 Newmount House, Lower Mount St.

Dublin 2 Ierland Online, Ierland

Opleidingen

Deze school biedt ook: