St Nicholas Montessori College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom kiezen voor St. Nicholas Montessori

We bereiden Ierland's toonaangevende Montessori-leraren en beoefenaars van de eerste jaren sinds 1970 voor. We zijn geaccrediteerd door QQI en we zijn een van de oprichters van de Ierse Montessori Education Board (IMEB) en van de Higher Education College Association (HECA). Maar belangrijker:

Co-locatie Montessori School en College

St. Nicholas Montessori College is de enige initiële aanbieder van lerarenopleidingen die een eigen school heeft. Studenten hebben een ongeëvenaarde toegang tot echte en levendige beginjaren en primaire instellingen.

Studeer in de beste badplaats van Dublin

St. Nicholas-studenten studeren in het hart van Dun Laoghaire en zijn ingebed in de ideale mix van prachtige kustlijn, cafécultuur, warme en gastvrije gemeenschap en enkele van de beste pubs in Ierland. En allemaal zo gemakkelijk toegankelijk via DART, bus of auto.

Geschiedenis van SMSI

St Nicholas Montessori College Ierland vindt zijn oorsprong in de late jaren 1940 toen Dr. Maria Montessori toestemming gaf aan twee Engelse vrouwen, Margaret Homfray en Phoebe Child, om een trainingscentrum op te zetten om de Montessori-methode in Londen te onderwijzen. Dit was het eerste St Nicholas College en veel Ieren volgden daar cursussen. In 1970 werd de St Nicholas Montessori Society of Ireland opgericht door Sighle Fitzgerald en een groep gelijkgestemde opvoeders. De Ierse vereniging organiseerde jarenlang workshops en avondcursussen in samenwerking met het trainingscentrum van Londen op locaties in heel Ierland, waardoor de Montessori-methode verder werd verspreid.

In 1980 werd het huidige huis van het College, St Nicholas House in Dun Laoghaire, gekocht en St Nicholas Montessori School opende zijn deuren. Peggy McClatchie was de eerste leraar en Sighle Fitzgerald was directeur en directeur van het college. In 1984 begon het College met de levering van zijn eerste cursus, een tweejarige diplomacursus uitgereikt door het centrum van Londen.

121235_121051_L1190480-copy.jpg

In 1994 kreeg het College de status toegekend door de Nationale Raad voor Onderwijsprijzen van Ierland (NCEA), het door de staat erkende orgaan voor hoger onderwijs. Dit stelde het college in staat om zijn eigen hoger onderwijsdiploma en diplomaprogramma's in het Montessori-onderwijs te ontwerpen en ontwikkelen in overeenstemming met nationale en internationale normen, waardoor zijn studenten uitgebreide opleidings- en carrièremogelijkheden kregen.

Gedurende de jaren negentig zocht en beveiligde het College de goedkeuring van de staat voor een driejarig nationaal diploma, een éénjarige vervolgopleiding en een hoger diplomaprogramma voor degenen die al een bachelordiploma hadden. Deze programma's zijn blijven evolueren om de ontwikkelingen en de beste praktijken op het gebied van onderwijsmethoden weer te geven, terwijl ze altijd voldoen aan veranderingen in nationale en internationale onderwijskaders.

Tegenwoordig is het College de toonaangevende leverancier van professionals in Montessori en Early Years en uniek omdat het niveau 8 BA Hons in Montessori Education-programma afgestudeerden in staat stelt om zich onder Route 4 te registreren bij de Teaching Council van Ierland. Als gevolg hiervan werken er in het hele nationale schoolsysteem in Ierland vele honderden afgestudeerden van St. Nicolaas.

121229_121050_1341-02A-G6L-SMI-3-6-CLASS-copy1.jpg

Locaties

Dún Laoghaire

Address
Dún Laoghaire, County Dublin, Ierland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden