Limerick City College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Limerick City College

Limerick City College is een onafhankelijk instituut voor de lokale en internationale studenten. Studenten die met succes hun studie af te ronden in Limerick City College kunnen doorstromen naar hogere studies in de Ierse, Britse en Amerikaanse universiteiten of veilig succesvolle carrière in een verscheidenheid van terreinen. Evenals het behoud van hoge academische normen en de kwaliteit van onderwijs, wordt Limerick City College bekend om zijn snelle reactie op de opleiding en training ontwikkelingen in de mondiale markt.

De oprichting van het College in het afgelopen jaar is erg spannend, en de ideale centrale locatie in de stad met state-of-the-art faciliteiten, zorgt ervoor dat onze studenten hebben een ruime en veelzijdige leeromgeving.

Limerick City College is gevestigd in een moderne faciliteit die de bibliotheek en leren resource center herbergt, een tien terminal internet laboratorium en state-of-the-art klaslokalen. Er zijn een aantal recreatieve faciliteiten op loopafstand, evenals cafés en op de campus versnaperingen en een gemeenschappelijke ruimte voorzieningen.

Alle cursussen volgen de eisen van de relevante Ierse en Britse onderzoek en leiden tot kwalificaties die door beroepsorganisaties of toegekend door de respectieve universiteiten graden. Elke cursus is zorgvuldig geselecteerd om zijn relevantie voor handel en industrie en voor de internationale erkenning als bewijs van vakbekwaamheid.

De student aandacht is er een die is echt een Ierse perspectief en we kijken ernaar uit van gastvrije studenten uit alle delen van de wereld zorgen voor een gevarieerde academische omgeving.

Studenten die het College genieten van elke praktische stimulans om te slagen. Limerick City College wordt bemand door docenten van de hoogste kwaliteit en alle studenten toegang hebben tot een indrukwekkende reeks van gespecialiseerde leermiddelen inclusief audio-visuele apparatuur en moderne computer faciliteiten. Docenten worden gekozen niet alleen voor hun technische vaardigheden, maar ook voor hun vermogen om hun kennis te geven aan anderen. Ze zijn leuk en vriendelijk, en altijd doen hun best om ervoor te zorgen dat de cursus is zo aangenaam mogelijk te maken. In een dergelijke vooruitstrevende omgeving te ontdekken de studenten een nieuwe interesse in het leren en nieuwe afzetmogelijkheden voor hun natuurlijke potentieel.

Het College is trots om de faciliteiten te presenteren en aan te kondigen dat alle klaslokalen onafhankelijk zijn regelbare verwarming en airconditioning, compleet met whiteboards en digitale projectoren (die gekoppeld zijn aan het College computernetwerk), een computer kamer uitgerust met de nieuwste flat-screen technologie , een uitgebreide bibliotheek met leeszaal uitgerust met computer-terminals voor elektronische leren, toegang tot internet en Wifi, student diensten officier en student gemeenschappelijke ruimte.

Locaties