Kinsale College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

We zijn terecht trots op onze studenten en de resultaten die ze in het verleden hebben behaald, waardoor ze verdere studierichtingen in universiteiten in binnen- en buitenland konden volgen. Daarnaast zijn er veel vorderingen gemaakt bij Institutes of Technology en andere Colleges of Further Education via de links Hoger Onderwijs en Regels van Cork Colleges Progression. Ik moedig je aan om contact op te nemen met het college voor meer gedetailleerde informatie over elke cursus waarin je bent geïnteresseerd.

Kies verstandig en onthoud dat we klaar staan ​​om verder advies te geven. Dit is je nieuwe begin - je reis. Door Kinsale College kiezen, hebt u de eerste belangrijke stap gezet.

Liz Moynihan - directeur

College faciliteiten

Kinsale College blijft groeien en verbeteren om tegemoet te komen aan de behoeften van zijn studenten; de universiteitsfaciliteiten weerspiegelen deze groei.
Het college heeft een speciaal gebouwde faciliteit om studenten die betrokken zijn bij Drama onder te brengen in de vorm van het indrukwekkende amfitheater. De Professional Cookery-studenten trainen in een professionele keuken en een restaurant met 16 zitplaatsen. De studenten Duurzame Tuinbouw / Permacultuur hebben toegang tot de moestuin, twee poly-tunnels en de campus voor het verbouwen van kruiden, groenten, fruit, noten en bloemen. Studenten die betrokken zijn bij technologiecursussen gebruiken Apple Mac-computers en up-to-date software.
De kunststudenten genieten van de doka-faciliteiten en toegang tot The Mill in Kinsale voor hun eindejaarsbeurs. Alle studenten hebben toegang tot een computerkamer met toezicht om te studeren en te schrijven, de computerruimte heeft printfaciliteiten en gratis internet. Er zijn ook gratis parkeerfaciliteiten voor studenten op de hoofdcampus in Kinsale. Alle studenten van het college genieten van een gevarieerd en levendig sociaal leven in Kinsale, met tal van pubs, nachtclubs en locaties voor livemuziek.

College Locatie

Kinsale College ligt op een benijdenswaardige locatie in het vissers- en toeristendorp Kinsale, op 25 km van Cork City. De locatie is nationaal en internationaal bekend om zijn restaurants, markten en buitenactiviteiten.
De locatie heeft invloed gehad op de groei en ontwikkeling van een aantal hoeksteencursussen van de universiteit - Outdoor Recreation, Sustainable Horticulture (Permaculture) en Professional Cookery. Voor internationale studenten is het vermelden waard dat Kinsale op ongeveer 20 km van de internationale luchthaven van Cork ligt en ook gemakkelijk bereikbaar is vanaf de veerhaven van Ringaskiddy. Er rijdt nu een reguliere bus van Cork City naar Kinsale waardoor deze toegankelijker is dan ooit tevoren voor degenen die naar het college reizen. Huuraccommodaties zijn beschikbaar in het dorp voor het academische jaar en huizen / kamers worden vaak geadverteerd op het mededelingenbord van het college.

communicatie

Communicatie is een verplichte module op de meeste niveau 5-cursussen en sommige niveau 6-cursussen. Het is een kernvaardigheid die nuttig en belangrijk is in elk facet van het leven en werk.
Na afronding van deze module hebben de studenten de belangrijkste vaardigheden verbeterd op het gebied van spreken, luisteren, lezen en schrijven, evenals non-verbale en visuele communicatie. Zakelijk en creatief schrijven, groepsdeelname, interview- en presentatievaardigheden zijn allemaal inbegrepen. Communicatietechnologie heeft een enorme impact op ons leven en studenten zullen leren over de belangrijkste problemen die hen aangaan.
Informatie verzamelen, zoals onderzoeksvaardigheden, worden behandeld en uiteindelijk zullen studenten hun zelfvertrouwen ontwikkelen om betekenis in woord en geschrift effectief over te brengen en te interpreteren.
De module wordt op een levendige, creatieve en interactieve manier onderwezen en actieve participatie en klassebijdrage worden aangemoedigd.

Werkervaring / werkpraktijk

  • Werkervaring: studenten vragen een minimum van tien dagen aan werkervaring aan voor een stage die verband houdt met hun opleiding. Sommige van de beste lessen vinden plaats tijdens deze ervaring die de kans biedt op echte praktische activiteiten en taken. Studenten houden een dagboek bij van hun activiteiten en reflecteren op hun prestaties. Planning en voorbereiding omvatten het produceren van documenten zoals een huidig ​​cv, een sollicitatiebrief, een vaardighedenaudit, een carrièreplan en een analyse van de sector / sector die wordt bestudeerd. Werkgerelateerde wetgeving zal worden gedekt om ervoor te zorgen dat studenten hun rechten en verantwoordelijkheden begrijpen. De werkplekbegeleider zal een beoordelingsformulier invullen op basis van de prestaties van de student.
  • Werkpraktijk: Studenten die deze module volgen, dienen minimaal 40 dagen aan in een organisatie die gerelateerd is aan hun opleiding. Ze houden een account bij van hun dagelijkse activiteiten en evalueren en reflecteren op hun prestaties.
Het onderzoek zal worden uitgevoerd naar een organisatie, haar structuur, functies, beleid enz. Werkgerelateerde wetgeving zal worden behandeld om ervoor te zorgen dat studenten hun rechten en verantwoordelijkheden begrijpen. De werkgeverswerkgever zal een beoordelingsformulier invullen op basis van de prestaties van de student.

Internationale studenten

Kinsale College verwelkomt sollicitanten uit alle delen van de wereld. We waarderen de culturele diversiteit en rijkdom die internationale studenten naar het college brengen. Deze pagina is bedoeld om internationale studenten die willen studeren aan het college te helpen.

Locaties

Kinsale

Address
Bandon Rd
Kinsale

Kinsale, County Cork, Ierland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden