Lees de Officiële Beschrijving

We zijn terecht trots op onze studenten en de resultaten die ze in het verleden hebben behaald, waardoor ze verdere studierichtingen in universiteiten in binnen- en buitenland konden volgen. Daarnaast zijn er veel vorderingen gemaakt bij Institutes of Technology en andere Colleges of Further Education via de links Hoger Onderwijs en Regels van Cork Colleges Progression. Ik moedig je aan om contact op te nemen met het college voor meer gedetailleerde informatie over elke cursus waarin je bent geïnteresseerd.

Kies verstandig en onthoud dat we klaar staan ​​om verder advies te geven. Dit is je nieuwe begin - je reis. Door Kinsale College kiezen, hebt u de eerste belangrijke stap gezet.

Liz Moynihan - directeur

College faciliteiten

Kinsale College blijft groeien en verbeteren om tegemoet te komen aan de behoeften van zijn studenten; de universiteitsfaciliteiten weerspiegelen deze groei.
Het college heeft een speciaal gebouwde faciliteit om studenten die betrokken zijn bij Drama onder te brengen in de vorm van het indrukwekkende amfitheater. De Professional Cookery-studenten trainen in een professionele keuken en een restaurant met 16 zitplaatsen. De studenten Duurzame Tuinbouw / Permacultuur hebben toegang tot de moestuin, twee poly-tunnels en de campus voor het verbouwen van kruiden, groenten, fruit, noten en bloemen. Studenten die betrokken zijn bij technologiecursussen gebruiken Apple Mac-computers en up-to-date software.
De kunststudenten genieten van de doka-faciliteiten en toegang tot The Mill in Kinsale voor hun eindejaarsbeurs. Alle studenten hebben toegang tot een computerkamer met toezicht om te studeren en te schrijven, de computerruimte heeft printfaciliteiten en gratis internet. Er zijn ook gratis parkeerfaciliteiten voor studenten op de hoofdcampus in Kinsale. Alle studenten van het college genieten van een gevarieerd en levendig sociaal leven in Kinsale, met tal van pubs, nachtclubs en locaties voor livemuziek.

College Locatie

Kinsale College ligt op een benijdenswaardige locatie in het vissers- en toeristendorp Kinsale, op 25 km van Cork City. De locatie is nationaal en internationaal bekend om zijn restaurants, markten en buitenactiviteiten.
De locatie heeft invloed gehad op de groei en ontwikkeling van een aantal hoeksteencursussen van de universiteit - Outdoor Recreation, Sustainable Horticulture (Permaculture) en Professional Cookery. Voor internationale studenten is het vermelden waard dat Kinsale op ongeveer 20 km van de internationale luchthaven van Cork ligt en ook gemakkelijk bereikbaar is vanaf de veerhaven van Ringaskiddy. Er rijdt nu een reguliere bus van Cork City naar Kinsale waardoor deze toegankelijker is dan ooit tevoren voor degenen die naar het college reizen. Huuraccommodaties zijn beschikbaar in het dorp voor het academische jaar en huizen / kamers worden vaak geadverteerd op het mededelingenbord van het college.

communicatie

Communicatie is een verplichte module op de meeste niveau 5-cursussen en sommige niveau 6-cursussen. Het is een kernvaardigheid die nuttig en belangrijk is in elk facet van het leven en werk.
Na afronding van deze module hebben de studenten de belangrijkste vaardigheden verbeterd op het gebied van spreken, luisteren, lezen en schrijven, evenals non-verbale en visuele communicatie. Zakelijk en creatief schrijven, groepsdeelname, interview- en presentatievaardigheden zijn allemaal inbegrepen. Communicatietechnologie heeft een enorme impact op ons leven en studenten zullen leren over de belangrijkste problemen die hen aangaan.
Informatie verzamelen, zoals onderzoeksvaardigheden, worden behandeld en uiteindelijk zullen studenten hun zelfvertrouwen ontwikkelen om betekenis in woord en geschrift effectief over te brengen en te interpreteren.
De module wordt op een levendige, creatieve en interactieve manier onderwezen en actieve participatie en klassebijdrage worden aangemoedigd.

Werkervaring / werkpraktijk

  • Werkervaring: studenten vragen een minimum van tien dagen aan werkervaring aan voor een stage die verband houdt met hun opleiding. Sommige van de beste lessen vinden plaats tijdens deze ervaring die de kans biedt op echte praktische activiteiten en taken. Studenten houden een dagboek bij van hun activiteiten en reflecteren op hun prestaties. Planning en voorbereiding omvatten het produceren van documenten zoals een huidig ​​cv, een sollicitatiebrief, een vaardighedenaudit, een carrièreplan en een analyse van de sector / sector die wordt bestudeerd. Werkgerelateerde wetgeving zal worden gedekt om ervoor te zorgen dat studenten hun rechten en verantwoordelijkheden begrijpen. De werkplekbegeleider zal een beoordelingsformulier invullen op basis van de prestaties van de student.
  • Werkpraktijk: Studenten die deze module volgen, dienen minimaal 40 dagen aan in een organisatie die gerelateerd is aan hun opleiding. Ze houden een account bij van hun dagelijkse activiteiten en evalueren en reflecteren op hun prestaties.
Het onderzoek zal worden uitgevoerd naar een organisatie, haar structuur, functies, beleid enz. Werkgerelateerde wetgeving zal worden behandeld om ervoor te zorgen dat studenten hun rechten en verantwoordelijkheden begrijpen. De werkgeverswerkgever zal een beoordelingsformulier invullen op basis van de prestaties van de student.

Internationale studenten

Kinsale College verwelkomt sollicitanten uit alle delen van de wereld. We waarderen de culturele diversiteit en rijkdom die internationale studenten naar het college brengen. Deze pagina is bedoeld om internationale studenten die willen studeren aan het college te helpen.
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Kinsale College

Duurzame tuinbouw / Permacultuur is een op wetenschap gebaseerde cursus die een praktische en brede leerervaring biedt in een unieke en bloeiende collegegemeenschap. Kins ... [+]

Duurzame tuinbouw / permacultuur

Duurzame tuinbouw / Permacultuur is een op wetenschap gebaseerde cursus die een praktische en brede leerervaring biedt in een unieke en bloeiende collegegemeenschap. Kinsale heeft een sterke traditie van voedsel en landbouw en biedt een bijna idyllische omgeving voor het verkennen van ecologie en de natuurlijke omgeving. De cursus is een mix van klassikale gesprekken, praktische activiteiten, sitebezoeken, masterclasses van een aantal gastspecialisten en groepswerk.

Over de cursus

Duurzame tuinbouw / Permacultuur is een op wetenschap gebaseerde cursus die een praktische en brede leerervaring biedt in een unieke en bloeiende collegegemeenschap. Kinsale heeft een sterke traditie van voedsel en landbouw en biedt een bijna idyllische omgeving voor het verkennen van ecologie en de natuurlijke omgeving. De cursus is een mix van klassikale gesprekken, praktische activiteiten, sitebezoeken, masterclasses van een aantal gastspecialisten en groepswerk. De praktische aspecten van de cursus zijn onder meer:... [-]

Ierland Kinsale
Vraag informatie aan
Engels
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Kinsale College

Deze cursus is bedoeld voor studenten, waar Engels niet hun eerste taal is. We richten ons op effectieve communicatie en omvatten uitgebreid werk op het gebied van gramma ... [+]

Leer Engels in Kinsale

Deze cursus is bedoeld voor studenten, waar Engels niet hun eerste taal is. We richten ons op effectieve communicatie en omvatten uitgebreid werk op het gebied van grammatica, woordenschat, uitspraak en de vaardigheden van luisteren, spreken, lezen en schrijven.

Nieuwe woordenschat speelt een grote rol in deze cursus en onze deskundige docenten zorgen ervoor dat u op uw werk voorbereid bent of uw opleiding verbetert, omdat u Engelstaliger woorden beter, effectiever en met meer vertrouwen kunt gebruiken.

We verwelkomen alle nationaliteiten op onze enorm diverse universiteitscampus om je Engels te verbeteren!

Over de cursus

Deze cursus is bedoeld voor studenten uit het buitenland die hun Engelse vaardigheden in spreken, schrijven, luisteren en lezen willen verbeteren. Studenten zullen hun grammatica, vocabulaire en uitspraak verbeteren. Krijg advies over het gebruik van spreken in alledaagse situaties en verbeter gesproken en geschreven vloeiendheid door uzelf te uiten in kleine groepsdiscussies. Ideaal voor studenten die werk willen of vooruitgang willen boeken in het voortgezet onderwijs en op het derde niveau in Ierland.... [-]

Ierland Kinsale
Vraag informatie aan
Engels
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Kinsale College

De Level 5 Multimedia Production-cursus biedt een basis voor de tools en technieken die worden gebruikt voor het werken in verschillende sectoren. Van interactieve media, ... [+]

Multimedia productie

De Level 5 Multimedia Production-cursus biedt een basis voor de tools en technieken die worden gebruikt voor het werken in verschillende sectoren. Van interactieve media, videoproductie, geluidsproductie en grafische ontwerpvaardigheden, afgestudeerden van de Multimedia Production-cursus hebben meer kansen dan ooit tevoren.

Over de cursus

De Level 5 Multimedia Production-cursus biedt een basis voor de tools en technieken die worden gebruikt voor het werken in verschillende sectoren. Van websites, advertenties, beeldverwerking of animatie, afgestudeerden van de Multimedia Production-cursus hebben meer kansen dan ooit tevoren.

Het merendeel van de werkzaamheden aan de cursus is praktisch in plaats van op theorie gebaseerd, daarom krijgen studenten de mogelijkheid om gevarieerde en substantiële portefeuilles te produceren.... [-]

Ierland Kinsale
Vraag informatie aan
Engels
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Kinsale College

Deze voltijdse prijs leidt na één jaar tot een QQI-niveau 5-certificaat. De cursus is zodanig opgezet dat studenten een hoge standaard van training en beoordeling krijgen ... [+]

Kinderopvang en opvoeding

Deze voltijdse prijs leidt na één jaar tot een QQI-niveau 5-certificaat. De cursus is zodanig opgezet dat studenten een hoge standaard van training en beoordeling krijgen die leidt tot een erkende kwalificatie voor diegenen die in de kinderopvangsector willen werken op verschillende gebieden zoals; werken met het kind in een crèche, kleuterschool of met een kind met een specifieke behoefte.

Over de cursus

Deze voltijdse prijs leidt na één jaar tot een QQI-niveau 5-certificaat. De cursus is zodanig opgezet dat studenten een hoge standaard van training en beoordeling krijgen die leidt tot een erkende kwalificatie voor diegenen die in de kinderopvangsector willen werken op verschillende gebieden zoals; werken met het kind in een crèche, kleuterschool of met een kind met een specifieke behoefte. De cursus is ook bedoeld voor diegenen die van plan zijn verdere opleidingen te volgen in de kinderopvangsector in Institutes of Technology en in Universiteiten. Studenten brengen vier dagen per week door in college-opleiding en 120 uur werkervaring. De werkervaring wordt gemonitord, zodat de student doorlopend constructieve feedback krijgt. De afgestudeerde van deze cursus zal gekwalificeerd zijn om zelfstandig met kinderen te werken, in een crèche of op een speelschool.... [-]

Ierland Kinsale
Vraag informatie aan
Engels
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands