Lees de Officiële Beschrijving

Iers College van het Engels

Kwaliteit Engels Language School in Dublin, Ierland

Adult & Junior Engels cursussen in Mooie Malahide op Coastline Dublin

Iers College van het Engels

Een bekroonde Quality Education Provider, The Irish College of Engels Language School werd in 1992 opgericht.

Wij zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs als het hebben van het hele jaar door uitzonderlijke Engels scholen voor het onderwijs van Engels als vreemde taal. We zijn ook lid van MEI, een orgaan dat het bevorderen van kwalitatief hoogstaand onderwijs in Ierland en het verstrekken van Learner Protection.

In de voorhoede van ethos van onze school is om onze studenten Engels te leren met een positieve student ervaring. In 2014 werden we vereerd met Malahide Kamer van Koophandel met het 'Service Excellence Award' voor een duidelijke demonstratie van de uitstekende en consistente klantenservice en in 2016 werden we vereerd met de 'Organisation of the Year' Award. In 2015 waren we de eerste Engels Language School in Ierland te worden genomineerd voor de Junior Course Study Travel Global Industry Star Award. In 2016 werden we weer genomineerd voor deze award, evenals de Engels Language School Europe Award.

We hebben twee Engels Scholen in Dublin. Onze scholen zijn in ideale Dublin locaties, waaronder de Malahide Engels School, de Portmarnock Engels School en een residentiële Summer Engels Kamp in Glenstal Abbey, Limerick.

Als Small Professioneel Run Engels Scholen, worden onze kwaliteit Engels Cursussen bekend om hun uitmuntendheid en Focus op Progression het aanbieden van grote waarde voor uw geld. We hebben volledige en part-time cursussen voor volwassenen het hele jaar door en welkom School groepen het hele jaar door en wij zijn gespecialiseerd in het Engels cursussen voor kinderen en jongeren door middel van onze Junior Engels Taal Zomerkampen.

Waarom kiezen voor een studie in onze Engels Language School?

  • Uitstekende Student Experience - Award Winning Engels School in Dublin.
  • Quality Cursussen Engels - erkend door het Ministerie van Onderwijs en de leden van MEI.
  • Perfect Coastal Dublin Locaties Malahide en Portmarnock - de luchthaven van Dublin (10 minuten), Dublin City Centre (20 min).
  • Malahide - Ideaal voor kinderen en tieners - Malahide is een van Dublin's meest welvarende en veilige Towns.
  • Positive Customer Experience - Onze uitstekende feedback 'Beste Junior Summer Camp Experience in Ierland'.
  • Loop naar school - Uniek al onze kwaliteit gastgezin is op loopafstand van de school.
  • Prestigieuze Boarding School - Onze nieuwe Junior Residential programma op Glenstal Abbey.
Iers College van het Engels

Join us in 2017 en ervaar een kleine school Feel en vriendelijke sfeer waar de individuele behoeften kan worden voldaan. Onze gericht Junior Camps in juni, juli en augustus 2017 bieden kinderen en jongeren de kans om zich onder te dompelen in de taal en terug naar huis met een grotere vlotheid en de liefde van het Engels. Dit zal hen helpen hun studie doelen te bereiken en te verbeteren toekomstige carrièremogelijkheden. Onze ideale locatie in Malahide biedt een veilige en mooie ligging aan zee voor een studie verblijf. We zijn binnen gemakkelijke toegang van alle van Dublin toeristische bezienswaardigheden maakt ons een geweldige keuze voor een Engels Language School in Dublin.The Irish College of Engels wordt erkend door ACELS, kwaliteit van de dienstverlening en kwalificaties Ierland, voor Engels taalonderwijs (ELT).

Iers College van het Engels
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Irish College of English

Full-time en part-time Cursussen ... [+]

Wij bieden het hele jaar door volwassen Cursussen Engels in onze Malahide School in Dublin, Ierland. Onze Engels Language Colleges worden erkend door het Ministerie van Onderwijs en vaardigheden voor Engels taalonderwijs (ELT) en we zijn lid van MEI aanbod Learner Protection toegevoegd. Wij bieden Fulltime Cursussen Engels (15 en 20 uur per week) en Part-time 's avonds Cursussen Engels (5 uur per week). Progressie is onze focus en studenten worden geëvalueerd met een placement test bij aankomst en geplaatst in het juiste niveau. Wij bieden alle niveaus, van pre-intermediate tot gevorderde, evenals TIE & Cambridge voorbereiding op examen. Op beëindigen van de cursus, krijgen alle studenten Individuele Academic feedback en een Certificate of eindtermen. Studenten die een studie visum nodig om Nederland in te voeren kunnen zich inschrijven voor een cursus, met inbegrip van onze 1 jaar (25 weken les) Full-Time Cursus Engels, en wij zullen de nodige documenten voor een visumaanvraag die nodig is voor een cursus Engels in Dublin te bieden.... [-]

Ierland Dublin
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 25 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Irish College of English

Aan het Iers College van het Engels, bieden wij intensief het hele jaar door Cursussen Engels in Dublin op onze Malahide School. Onze Engels Language Colleges worden erke ... [+]

Full-Time Cursussen Engels Dublin Jaar-Round Adult Cursussen Engels in Dublin - Malahide Secure Inschrijving met Learner Protection 15 - 25 (60 minuten) uur les per week. Algemeen Engels, One to One Collegegeld. Mooie en levendige Dublin Coastal Locatie - Malahide - op slechts 20 minuten van het centrum van Dublin. Niveaus, van Pre-Intermediate naar Advanced. Combineer een cursus Engels met Quality Gastgezin accommodatie op loopafstand.

Aan het Iers College van het Engels, bieden wij intensief het hele jaar door Cursussen Engels in Dublin op onze Malahide School. Onze Engels Language Colleges worden erkend door het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen voor het onderwijs van Engels als vreemde taal. Studenten kunnen zich inschrijven voor cursussen van 1 week tot 1 jaar duurden, en er is een uitstekende mix van nationaliteiten in al onze programma's. We werken ook Learner bescherming via ons lidmaatschap van MEI. Veel studenten komen naar Ierland voor een 2-4 Week Cursus met gastgezin om hun Engels te verbeteren in een volledige onderdompeling programma, Anderen komen voor onze 1 Jaar Programma om te ervaren studeren en wonen en werken in deeltijd in Ierland.... [-]

Ierland Dublin
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
1 - 25 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Irish College of English

11-17 jarigen juli 2017 ... [+]

Glenstal Abbey is een van Ierlands meest prestigieuze privé kostscholen en heeft excellence in onderwijs voor bijna 100 jaar. De school heeft een uitstekende academische en sportieve reputatie en trekt studenten nationaal en internationaal. The Irish College of Engels is bevoorrecht om samen met Glenstal Abbey en heeft exclusieve toegang tot de campus en landgoed.

[-]
Ierland Dublin
September 2020
Engels
Voltijd
2 - 6 weken
Campus
Lees meer in Nederlands