Irish College of English

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Iers College van het Engels

Kwaliteit Engels Language School in Dublin, Ierland

Adult & Junior Engels cursussen in Mooie Malahide op Coastline Dublin

Iers College van het Engels

Een bekroonde Quality Education Provider, The Irish College of Engels Language School werd in 1992 opgericht.

Wij zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs als het hebben van het hele jaar door uitzonderlijke Engels scholen voor het onderwijs van Engels als vreemde taal. We zijn ook lid van MEI, een orgaan dat het bevorderen van kwalitatief hoogstaand onderwijs in Ierland en het verstrekken van Learner Protection.

In de voorhoede van ethos van onze school is om onze studenten Engels te leren met een positieve student ervaring. In 2014 werden we vereerd met Malahide Kamer van Koophandel met het 'Service Excellence Award' voor een duidelijke demonstratie van de uitstekende en consistente klantenservice en in 2016 werden we vereerd met de 'Organisation of the Year' Award. In 2015 waren we de eerste Engels Language School in Ierland te worden genomineerd voor de Junior Course Study Travel Global Industry Star Award. In 2016 werden we weer genomineerd voor deze award, evenals de Engels Language School Europe Award.

We hebben twee Engels Scholen in Dublin. Onze scholen zijn in ideale Dublin locaties, waaronder de Malahide Engels School, de Portmarnock Engels School en een residentiële Summer Engels Kamp in Glenstal Abbey, Limerick.

Als Small Professioneel Run Engels Scholen, worden onze kwaliteit Engels Cursussen bekend om hun uitmuntendheid en Focus op Progression het aanbieden van grote waarde voor uw geld. We hebben volledige en part-time cursussen voor volwassenen het hele jaar door en welkom School groepen het hele jaar door en wij zijn gespecialiseerd in het Engels cursussen voor kinderen en jongeren door middel van onze Junior Engels Taal Zomerkampen.

Waarom kiezen voor een studie in onze Engels Language School?

  • Uitstekende Student Experience - Award Winning Engels School in Dublin.
  • Quality Cursussen Engels - erkend door het Ministerie van Onderwijs en de leden van MEI.
  • Perfect Coastal Dublin Locaties Malahide en Portmarnock - de luchthaven van Dublin (10 minuten), Dublin City Centre (20 min).
  • Malahide - Ideaal voor kinderen en tieners - Malahide is een van Dublin's meest welvarende en veilige Towns.
  • Positive Customer Experience - Onze uitstekende feedback 'Beste Junior Summer Camp Experience in Ierland'.
  • Loop naar school - Uniek al onze kwaliteit gastgezin is op loopafstand van de school.
  • Prestigieuze Boarding School - Onze nieuwe Junior Residential programma op Glenstal Abbey.
Iers College van het Engels

Join us in 2017 en ervaar een kleine school Feel en vriendelijke sfeer waar de individuele behoeften kan worden voldaan. Onze gericht Junior Camps in juni, juli en augustus 2017 bieden kinderen en jongeren de kans om zich onder te dompelen in de taal en terug naar huis met een grotere vlotheid en de liefde van het Engels. Dit zal hen helpen hun studie doelen te bereiken en te verbeteren toekomstige carrièremogelijkheden. Onze ideale locatie in Malahide biedt een veilige en mooie ligging aan zee voor een studie verblijf. We zijn binnen gemakkelijke toegang van alle van Dublin toeristische bezienswaardigheden maakt ons een geweldige keuze voor een Engels Language School in Dublin.The Irish College of Engels wordt erkend door ACELS, kwaliteit van de dienstverlening en kwalificaties Ierland, voor Engels taalonderwijs (ELT).

Iers College van het Engels

Locaties

Dublin

Address
Irish College of English,
6 Church Road,
Malahide,
Co. Dublin,
K36 KF21,
Ireland.

Dublin, County Dublin, Ierland

Limerick

Address
Glenstal Abbey
Co. Limerick

Limerick, County Limerick, Ierland