Englishour

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Englishour!

Volledig geaccrediteerde school

Leer snel Engels!

Gevestigd in het centrum van Dublin, biedt Englishour natuurlijk gesproken Engelse lessen en cursussen aan sprekers van andere talen.

Ons team van ervaren, professionele en gekwalificeerde docenten leert u om Engels te spreken als een native. Bij elke les in het Engels zal uw communicatieve vaardigheden in spreken, schrijven en luisteren verbeteren.

Ons wordt erkend door ACELS, de accreditatie en coördinatie van Engelse taaldiensten, voor Engels taalonderwijs (ELT).

Wij zijn lid van Marketing English in Ireland (MEI).

In het centrum van Englishour ligt onze toewijding om het natuurlijke gesproken Engels van de studenten te onderwijzen - Engels zoals het door autochtonen wordt gesproken, in tegenstelling tot het formele Engels dat je misschien op school hebt geleerd, maar dat je op een dag niet veel zou kunnen gebruiken -dagbasis.

Onze twee scholen zijn gevestigd in de buurt van O'Connell Street in het stadscentrum van Dublin, op een steenworp afstand van de Spire en de GPO, handig voor zowel bezoekers van de stad als voor mensen die hier werken en hun Engels willen verbeteren. We bieden een verscheidenheid aan lessen op verschillende tijdstippen en niveaus, inclusief avonden en het weekend, en kunnen ook accommodatie en entertainment organiseren, zoals excursies voor bezoekende studenten.

Waarom Engels?

  • Studenten in het Engels leren snel
  • Communicatieve taakgerichte methodologie
  • Kleine klassen
  • Fantastische locatie in het centrum
  • Gratis wifi
  • Geen inschrijfgeld
  • Freebooks en materialen en thee en koffie
  • Excursies heel weekend om Ierland te bezoeken

Onze Engelse taalcursussen

We bieden een reeks Engelse taalcursussen om aan uw behoeften en vereisten te voldoen. Onze docenten zullen nauw met u samenwerken om ervoor te zorgen dat u voldoet aan de hoge normen voor Engels die u nodig hebt.

Onze ochtendles is een intensieve cursus gericht op het verbeteren van uw spreek-, grammatica-, luister-, lees- en schrijfvaardigheden. Onze ervaren docenten zullen u begeleiden naar communicatie op een accurate en natuurlijke manier.

Middagles slechts € 35 per week! Een volledige en gevarieerde cursus waarbij de les altijd gericht is op spreken! In deze klas krijgen de leerlingen een reeks nieuwe en opwindende woordenschat bijgebracht waarmee ze zich vervolgens kunnen uitdrukken met behulp van de doeltaal.

Avond klas. Studeer voor jezelf of een erkende Cambridge ofIELTSexam. Alle boeken en materialen zijn inbegrepen in de prijs. Klassen omvatten spreken, schrijven, luisteren en grammaticale nauwkeurigheid.

Zaterdag les. Voor degenen die druk zijn tijdens de week. Zaterdag is alles om Engelse communicatievaardigheden te leren in een vriendelijke sfeer. Elke zaterdagles is drie uur grammatica, luisteren en natuurlijk spreken!

Wij bieden comfortabele, hoogwaardige accommodatie voor studenten terwijl ze bij ons studeren. Je kunt kiezen of je bij een gastgezin verblijft, een appartement deelt met andere Engelse studenten of een hostel van hoge kwaliteit.

We inspecteren regelmatig al onze accommodaties om ervoor te zorgen dat uw verblijf tijdens uw cursus comfortabel en veilig is.

Locaties

Dublin

Address
Englishour
3 Lower Abbey Street
&
20 Eden Quay
Dublin 1
Ireland

Dublin, County Dublin, Ierland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden