Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Engels Taal Ierland - een MEI geaccrediteerde school in het zonnige Zuid-Oost van Ierland. We zijn klaar om onze kwaliteit te delen lessen Engels, Onze cultuur en onze zorg en aandacht in een prachtige landelijke omgeving met enkele stadsachtige afleiding - als u op zoek bent naar wat!

Met bergen, glorieuze platteland en rivaldalen allemaal dichtbij, County Carlow Is het waard om te ontdekken en te verkennen. Tegen een prachtig landschap ontdekken bezoekers naar Carlow in het zonnige zuidoosten van Ierland een geweldige vakantieervaring, opwindend buitenavontuur, traditioneel landelijk leven, levendig winkelen en een rijk cultureel erfgoed.

Opgericht in 2000 door leraren en ouders, Ruth & Terry Coffey; Engels Taal Ierland (ELI) een Wereldklasse taal leren faciliteit Aangevuld met 300 honderd lokale gastgezinnen Toegewijd aan het helpen van elke leerling om hun volle potentieel te bereiken door middel van immersief leren en een leidende weg naar instellingen voor hoger onderwijs.

ELI Universiteit Afgestudeerde instructeurs creëren een gepersonaliseerde leerervaring die studenten aanzet in actieve leermethoden die hun zelfvertrouwen, zelfvertrouwen, capaciteit om kritisch te denken en hun creatief uitdrukken, te verbeteren.

Onze passie is om een ​​leven lang beter leren en culturele ervaring te geven met een gevoel van Ierse warmte, vriendelijkheid en plezier.

Alle docenten zijn universitaire afgestudeerden gekwalificeerd om Engels als vreemde taal te leren. Velen hebben in het buitenland gedoceerd en breng een breed scala aan academische en levenservaringen naar het klaslokaal. Hun focus ligt op kwaliteitsleer in een persoonlijke, ontspannen en vriendelijke sfeer.

Vakdidactiek

ELI training is gericht op leerbehoeften en specifieke cursussen zijn op maat gebouwd. Klassen zijn ontworpen om goede communicatievaardigheden te ontwikkelen door middel van een combinatie van interactieve en structurele benaderingen. Wij zijn trots op onze communicatieve manier van leren.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

English Language Ireland

Op onze algemene Engelse cursus gaan jullie veel spreken! De lessen zijn geweldig voor studenten en professionals. U heeft 20 uur per week om op uw behoeften te richten. ... [+]

Op onze algemene Engelse cursus gaan jullie veel spreken! De lessen zijn geweldig voor studenten en professionals. U heeft 15 uur per week om op uw behoeften te richten. Verbeter je niveau, maak nieuwe internationale vrienden en geniet van gratis verfrissingen in de ochtendpauze. Onze kleine groepen waarborgen persoonlijke aandacht voor al onze leerlingen. Dus kom en oefen je Engels in Carlow, een prachtige Ierse stad in het oude oosten van Ierland.

Wat kan je verwachten?

Klassen gericht op vloeiendheid, woordenschat en groepwerk 15 uur les per week Begin uw cursus op elke gewenste dag! Gratis Wi-Fi + Zelfstudie GRATIS cursusmaterialen Lopende ondersteuning en feedback van uw docenten Vriendelijke en behulpzame hulp bij het leven in Ierland Part Time ... [-]
Ierland Carlow
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 25 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
The Schoolhouse,
46 Idrone Park,
O'Brien Road

Carlow, County Carlow, IE
Social Media